ЖЕНАТА ЛЪВ - 34 ЧАСТ

• 22 727
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!

Днес имаме две рожденнички!
ЧРД Лилянчо!

ЧРД Тарабас!

# 181
  • София
О, Снежи, мерси за кафето и за напомнянето. Аз забравих да погледна на първа страница  Blush. Да са живи и здрави и да минат да почерпят  Mr. Green   bouquet.

# 182
Доро утро!

Тара, честит рожден ден! Много здраве, късмет и успехи!

Лилянчо, честит празник и на теб!   bouquet Отдавна не си се вясвала, но нищо! Ние ти прощаваме Laughing Да си жива и здрава!

Стефче, ми кво повече да разкажа Rolling Eyes Една нормална вечер с приятели, която за мен означава много... Приготвих на примависта едни бързи пържолки, салатка и мезенце и това е... Пихме и се веселихме Grinning МоЙто мъж, като си пийне и става много смешен, дрънка глупости от сорта "Честит рожден ден жена! Да си жива и здрава, 100 години да не те видя!" Shocked hahaha Накрая позволи на приятелчето да "уважи" жена си тая вечер... Laughing С две думи, посмяхме се Crazy
Отивам да гледам снимки!

# 183
Добро утро Hug!

Венче, кат' тА видя по ранните утрини тук, и се чудя дали всичко е наред с теб hahaha Hug

Да са живи и здрави днешните рожденнички и да наминат наистина  bouquet!

Днес имам намерение да се размажа от мързелуване Crazy. Нооооо все едно не съм ви казала, дан' сА обърка работата newsm43

..... Накрая позволи на приятелчето да "уважи" жена си тая вечер... Laughing ...

newsm78

# 184
  • София
Венче, кат' тА видя по ранните утрини тук, и се чудя дали всичко е наред с теб hahaha Hug
Ама аз много често ставам рано и също толкова често се връщам да си доспя, за да не тропам из нас, особено, ако детето си е тук. Понякога много се мотая сутрин и сядам пред компа по-късно. А когато малкия е на училище, се случва да ставам в 6.30  Crazy.

Теди, мноооооооого е готин твоя мъж  hahaha  Hug!

# 185
  • Пловдив
ЧРД на Лилянчо и Тарабас!

# 186
Венче, то по-добре, че компа не ти е първа грижа с отварянето на очите Rolling Eyes. А аз като стана, първо го пускам, сакън дан' изпусна нещо ooooh!

# 187
..... Накрая позволи на приятелчето да "уважи" жена си тая вечер... Laughing ...

newsm78
Да правят сеХ, бре Полке Laughing

# 188

newsm78
Да правят сеХ, бре Полке Laughing

А бре и аз тъй си помислих, ама викам чакай да попитам за по-сигурно hahaha

# 189
Добър ден   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛЯНЧО И ТАРАБАС!

Ам Рейчо, ми то нали албумът е Стефана. Ко поЙче? hahaha Уф, почнах, ама ме домързя многУ. И много ми се дояде сладко, ще избудалея.
Имах предвид като коментираш на др лъвици , а не твойте, то твойте си е ясно ...........

Имам много работа  Sad не мога да ви наблювавам много  bowuu

# 190
Здравейте момичета  Hug
Трогната съм от вниманието ви. Безкрайни благодарности за прекрасните пожелания и прекрасните букети с цветя bowuu
Да сте живи и здрави и вие , и тези които безкрайно обичате. За съжаление не знам как да ви почерпя виртуално, тъй че ще трябва сами да се почерпите за мое здраве, а друго какво дойде е добре дошло, стига да не е лошо.
Честит рожден ден и на Лилянчо!   bouquet   bouquet   bouquet
Нека здраве и късмет винаги да бъдат с теб!  Hug
Аз не съм се вясвала, но редовно минавам да видя как сте и какво ново при вас  #Crazy просто няма нищо интересно при мен и за да не ви досаждам гледам от балкона.  Rolling Eyes
Хубав ден на всички и не спирайте да се усмихвате !

# 191
За най- красивите Лъвици,
за най- големите сладурки,
за големите ми приятелки, които безкрайно уважавам!  Hug
Желая ви мноооооого здраве,
всичкото щастие на света,
Любов, колкото не можете да си представите, че е възможно да съществува
и нека всичко, което някога сте си пожелавали,
се превърне в най- красивата, сбъдната мечта!!!
Честити Рождени Дни на всички, които съм пропуснала!!!
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Обичам ви безкрайно много, липсвахте ми ужасно!
При мен нещата се развиват лавинообразно, но сега няма да пиша, ще се върна да ви прочета!
Наистина ви обичам, вие сте моите виртуални сестрички!
Hug

# 192
....При мен нещата се развиват лавинообразно, но сега няма да пиша....

Rolling Eyes newsm53  love001

# 193
Леле, трогнахте ме! Hug
Благодаря ви много за пожеланията, мили момичета!  Hug Hug Hug
Да ви се връщат стократно!
А Стефчето, миличката си е играла да ми направи толкова красив подарък!

Мерсииииииии, Стефче, обичам те!
  Hug Hug Hug

# 194
Джулкеееее, засърбя ли те д-то Mr. Green Много се радвам да те "видя", дано "лавинообразното развитие  на нещата" е в най-добрата посока Hug

Общи условия

Активация на акаунт