.Брадичке, когато те засърби клавиатурата, отбивай се тук. Найш кви сме симпатични
.Поли, за една бройка да те питам на кой си на рожден ден
, много съм умна и паметлива, нЕма що
!
, много съм умна и паметлива, нЕма що
!
. ФърлИ едно парче торта насам

Даже не съм звъняла на Кипрето. Те до кога бяха на Черноморец, помни ли някой? Пол, много гадно за твоите снимки. Аз затова през месец някъде ги записвам на CD, че да не изгубя нещо важно.
! Живи и здрави и винаги много обичани и глезени
!
Честито и на всички които съм пропуснала през изминалите 7 дни откак дойде царството НИ
- двете вървим с домочадието по улица пълна с хора и се фиксираме. Гледам аз - познато лице, поглеждам мъжа - висок, гледам децата - на Бенджи
, викам си - ТЯ е! И я заговорих
.

няма такъв кеф, така ми се искам и на мен такава среща.......... 
и едвам пиша даже на клавиатурата от умора..... Коридора беше бял, ама сега с тези бели врати..........като болница ми се видя и го боядисахме 2 тона по - тъмно прасковено...........Освен всичко имам и мусколна треска от танците

Честита ти годишнина! Много разбирателство и хармония в семейното гнездо ви желая!
!
....
Ша мА извиняваш Венче ама нал знаеш, че съм ти фенка
Все с едни буркани те споменавам

. И двете сте страшно забавни
.
! Честита ви годишнина! Пожелавам ви още много дълги години на любов и разбирателство!

. Аз, ако помните, много исках да си закупя, щото старият сдаде багажа и мъжа ми го хариза на местната полицията
, и още ме е яд, щото барем скенера му можех да ползвам
. Сега нямам възможност да си купя нов
. Оказа се, че на компютъра на сестра ми има доста мои снимки, включително от Банско, на Ник от първият РД, от разни други места, и направо съм на седмото небе
.
? Снимки обеща
.