ЖЕНАТА ЛЪВ - 34 ЧАСТ

• 22 674
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро.  Hug

Като метилява овца - спи ми се още.
Чакам децата да станат, да видим как са, лошо ли им е или вече са по- добре.
Ся ще си направя още кафе, белким съ освестя.

Ако сте изкарали спокойна нощ, значи са добре и наистина е било само претопляне, дано Hug
А ти зЕмИ сЪ освестИ Crazy

# 706

Радвам се да помогна  Mr. Green А дечковците са страхотни  Hug Гергана има една такава, като на Мишо, само че краката й са в посока стената и сгънати, че няма място  hahaha

За 6-тото чувство - за пореден път се убеждавам в това!

# 707
Нимоам да не ви споделя сутринта как спяха , особенно Мишо  Mr. Green

http://prikachi.com/images.php?images/839/2413839x.jpg

hahaha
Сладури Crazy. Иаз имам подобни снимки на Даянка - само дето горната и половина е на леглото, а долната - на земята hahaha. Ама е по бельо и няма да ви ги пусна Crazy

Вий, много си умна бре, пу-пу.... Hug

# 708
Джулс, пусни едно кайВе и за мен, че моето май малко ми дойде

Веднага, Вийче - специално за теб:  Hug

Ако сте изкарали спокойна нощ, значи са добре и наистина е било само претопляне, дано Hug
А ти зЕмИ сЪ освестИ Crazy

Спокойна нощ, днес вече и двамата нямат Т, но сега пък на Малчо му потече кървава водичка от нослето.
Баси, явно вЕрно е претопляне!
 Crossing Arms

# 709
Еййй Джулс, златна си  Mr. Green Айде и малчо да се оправя вечееее Confused

Пол  umnikuu умно кат арменския поп  hahaha

# 710
Хахахах явно всички деца си приличат.............ама как им е удобно така да спят, нИнам  Joy

Джу ми то тая жега, напълно е възможно да не е вирус, претопляне. Бързо възстановяване от мен  Hug

Оф и мен ми се допи кафе, абе дали от жегата ама пия по 2-3 кафета да ден, а аз не пия по толкова обикновенно......... newsm78 Ще ида след фервекса да си направя още едно кафе . Пих фервекс за всеки скучай  Mr. Green

# 711
Джулке, къде го ФанахтИ туй прИтопляне значи Crazy? То навън е има-няма 35 градуса ooooh!
Оправяйте се, че моренцето ви чака Hug.

Норче, стига сА мотА, тръгвай Crazy

# 712
Съ тръгвам Пол ама по късно, че след 13 ч моам да се настаним, а дружката ми още е на работа. Казах и , че ако ще ходим около 18ч аз ще тръгнам без тях...............и ще ги чакам там.
Иначе от хотела ми се обадиха да потвърдим всичко. Брей ква организация.............

# 713
За колко дни отивате? А ти нали каза, че ще сте с някой, който вече е там и ви чака? Май голяма дружинка се заформяте Crazy

# 714
ААААА не, не Пол друго беше.
Смятах да ходя сама с децата, ама като се обадих на една приятелка да я потам за Обзор, тя каза: идвам с теб . Тя има 2 деца на 9г. и на 12г.. Аз смятах да отида от понеделник и те да дойдат в сряда, ама после реших, че по - добре да тръгнем заедно. Мъжете ни може би ще дойдат в петък вечерта.  Peace Това е няма кой знае ква компания голяма, аз не обичам гооолееемиите компании , че всеки с предпочитанията си ............... А с нея се знаем от доста време и никой с нищо не ангажира и съобразява което е добре като се има предвид, че сме с 4 деца  Twisted Evil
Иначе в неделя се прибираме, за 4 нощи...........

# 715
Джулке, къде го ФанахтИ туй прИтопляне значи Crazy? То навън е има-няма 35 градуса ooooh!
Оправяйте се, че моренцето ви чака Hug.

Айде де, и аз тва се чудя.
Такъв студ е навън, не е като да кажеш, че е топло....
  Whistling

# 716
ААААА не, не Пол друго беше.
Смятах да ходя сама с децата, ама като се обадих на една приятелка да я потам за Обзор, тя каза: идвам с теб . Тя има 2 деца на 9г. и на 12г.. Аз смятах да отида от понеделник и те да дойдат в сряда, ама после реших, че по - добре да тръгнем заедно. Мъжете ни може би ще дойдат в петък вечерта.  Peace Това е няма кой знае ква компания голяма, аз не обичам гооолееемиите компании , че всеки с предпочитанията си ............... А с нея се знаем от доста време и никой с нищо не ангажира и съобразява което е добре като се има предвид, че сме с 4 деца  Twisted Evil
Иначе в неделя се прибираме, за 4 нощи...........

Норче, може би съм в заблуда, ама струва ми се, че каза, че някой вече е там /или пък е бил newsm78/ и било много хубаво и ви чака newsm78. Нищо, не съм разбрала явно, пък и не е важно. Стискам палци да си изкарате чудничко Hug.

Джулке, 38 стана Shocked. УнимавайтИ, ей, нИ сЪ мУтайтУ многУ-многУ по климата навън Whistling

# 717
Джулке, 38 стана Shocked. УнимавайтИ, ей, нИ сЪ мУтайтУ многУ-многУ по климата навън Whistling

Ич нЕма и да излАзЯме У тоя мор.  Naughty
Разтворила съм всички възможни врати и прозорци, а въздухът не помръдва.  Tired
Май шъ пусна вентилатора на полилея.
  Rolling Eyes

# 718
АААААААА Пол верно бе, мойте кръсници ( холандците) бяха на същият хотел ама миналата седмица за 3-4 дни. Много доволни останали............боже ама ич непомня, а сега ми се доспа зверси, да взема да поспя ли малко  Rolling Eyes newsm78

# 719
Добро утро!
Снощи си изкарахме суперски. Ходихме на китайски. Там се видяхме с един братовчед на моя. Тъща му празнувала 70-ет години и се черпели и те там Simple Smile. Много ми стана смешно, щото с тях се познаваме от 12-13 години, живеем през една улица, а чак снощи разбрах, че с баба Ласка сме на един ден  Joy.
На тръгване от китайския минах през близката сладкарница и взех една разкошна орехова торта и духнах 3 свещички  Mr. Green Mr. Green. По-късно ще има снимки /като ми освободят другия комп/.
 Джес, много се смях на приключението на твоя  Mr. Green. Добре, че не е било по дълбоко, че тогава щеше да уплаши хората сигурно. Представяш ли си го - целия черен, мръсен и само едни сини очи светят  Joy Joy Joy.

Общи условия

Активация на акаунт