Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 71-ва тема

• 128 588
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
сЕЛМАААА...Уби ме с тоз Наполеон....Кога го направи бе жена!  Hug Hug Hug Hug
Кафенце,мерси за пататника....Ще докладвам 'начи....

Днес и ние кат' Тайна....Сме на пица(тестото е Верди,а в завитите крайчета има кашкавал.... hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 19:46 от TheNMaster

# 151
Поздрави за всички и чудесните неща, които сте приготвили!   bouquet

От мен - Вита баница, Домашно кисело овче мляко, Кьополу, Пататник и Мъфини с парченца праскови.

# 152

Ния, няма.......само мъжища около мен, че и кучето ми мъжко! Joy

Лабрекс,значи и ти като мен си шеф на мъжко царство.Може пък да си взема женско куче,че да стане заварката и всеки ден ще ти идвам на гости;-) Laughing
 Всички продукти ги имам,без мака.Утре отивам да търся и ще ги спретна тия бабки,че омокрих клавиатурата когато ги видях.
Благодаря ти много,за бързият отговор    bouquet

# 153
Лабрекс,значи и ти като мен си шеф на мъжко царство.Може пък да си взема женско куче,че да стане заварката и всеки ден ще ти идвам на гости;-) Laughing
 Всички продукти ги имам,без мака.Утре отивам да търся и ще ги спретна тия бабки,че омокрих клавиатурата когато ги видях.
Благодаря ти много,за бързият отговор   bouquet

Спретвай ги, моите вече ги няма.......... Embarassed Пък с кучето хич не е лоша идеята!   bouquet
Лелее, rossonera какви разкошотии е сложила!    bouquet

# 154
  • Благоевград
Днес диетично - доматена салата със сирене и маслини и една измишльотина - шейк от диня

# 155
Добър вечер кулинарни вълшебници .  Hug
Отново сте напълнили темата с големи вкусотийки ..  bouquet
Страхотни сте !  Heart Eyes

Леля Ог- заповядай рецептата за чийзкейка - http://sabinaberova.wordpress.com/

от мен - кексчета с къпини

# 156
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Лабрекс,случайно да имаш някоя щерка за женене,че да се сватосаме Hug Laughing

Моля, моля...момата от нас ....  ергените....по избор.... от Лабрекс....от сега се размечтах.... Laughing как ще си стоя, пък Лабрекс ще притичва с разни чинийки и ще ми подава да дегустирам ..... ooooh! #Crazy ooooh! и понеже нищо не ми се опира... тя да му мисли  Sad

Ния_1965 l, ами щом и у вас са само мъЖове...ние шЪ сЪ скУпосваме....пък к'вото стане....

Тайне, аз затова се търкалям вече, щото докато обера всичко и ей ма на като топка.... Joy Joy Joy

rossonera, абеиий...момиче ....ти как си мислиш че се чувствам сега, като ти видях чудесиите...  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes ....точно така ....разногледа станах ...

Благодаря ви abet, Venetta, nolita, Лабрекс, Тайна за милите пожеланията, ще ги предам на дъщерята!

Прохладна вечер!

# 157
Много вкусно е тук, момичета!

rossonera, искам от всичко! Но първо кьополце, че не съм хапвала отдавна. После и от твоята баничка ще си взема.
nolita, моля за рецептата на лятната манджа!

От мен една баничка:

# 158
При нас - Редена лятна манджа

# 159
  • Torino,IT
От мен спагети карабонара, този път сложих 4 жълтъка  в соса, станаха супер Peace И крем карамел от тази сутрин.

Отивам да ви разглеждам, че мернах с крайчеца на окото едни баници, леле мале Mr. Green Heart Eyes

# 160
Малеййййй.Нямаше ме доста време и сега като седнах #Shocked направо само последните две страници и се задавих в слюнки.Свободна съм до 15.08.Мога да ви обиколя всичките,без изключение.
Деликате,
ягодка,
розонера,
нолита,
венета
тайна,
лабрексче
леля Ог,
нолита.
И ВСИЧКИ,ДЕТО НЕ СИ ПРОЧЕТОХА НИКОВЕТЕ
Невероятни чревоугодници сте,бе хора.То да си станал от масата,пак ще ти се дояде като гледаш само.Поздравявам ви,прекрасни кулинарки.
Аз отивам да хапна,пък после ще ви дочета,щотоооо   ще падна от стола,прилоша ми от глад.
 smile3525

# 161
yagodka   Hug
Продукти:
3 патладжана
3-4 домата
1 връзка магданоз
10-тина скилитки чесън
зехтин(олио)
сол
1/2 ч.ч. вода

Патладжаните се режат на филийки, посоляват се и се отцеждат за 20-тина минути.Доматите и чесънът също се режат на филийки.Нарязва се и мазданозът.Дъното на тавата,в която ще се пече ястието се намазнява.Когато патладжанът се отцеди се измива добре и се нарежда един пласт от него в тавата.Следва пласт домати,чесън  и магданоз.Посолява се и отново се нареждат патладжани и така докато се изчерпат продуктите.В тавата се налива водата и още малко мазнина.Пече се до готовност на 220-240 градуса.

Дано ти хареса!

tina_star, в тази жега с удоволствие бих изпила един шейк от диня Grinning

# 162
При нас - Редена лятна манджа

Как точно я правиш тази лятна манджа Rolling Eyes

# 163
....Сме на пица(тестото е Верди,а в завитите крайчета има кашкавал....

ей такива с кашкавал в крайчетата най-ги обичаме, добре, че младежите заминаха на село, иначе бих се юрнала да им правя сега такава  ooooh!

Бъни,  Hug никой не знае всичко, нали знаеш, най-малко аз  Naughty

Ние вечеряхме бобец.  с малко печена наденица де и салата.

# 164
....Сме на пица(тестото е Верди,а в завитите крайчета има кашкавал....

ей такива с кашкавал в крайчетата най-ги обичаме, добре, че младежите заминаха на село, иначе бих се юрнала да им правя сега такава  ooooh!
мИ.....Иначе никой не изяжда крайчетата.... Mr. Green А така всичко се омита  hahaha hahaha hahaha
Ох...очите ми останаха в твоя бобец....

Общи условия

Активация на акаунт