Издирват 14-годишно момче аутист в София

• 3 367
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
  • Все на втория етаж
Чудесна новина, много се радвам.

# 31
Слава Богу!

# 32
При обявяване за изчезнало 11-годишното момиченце в Гърция е задействан план за издирване на деца Амбър алън. С Гугълка не откривам нищо за такъв план. Някой знае ли нещо, какво представлява този план?

# 33
Дай линк къде си го прочел това. Боя се, че може да е поредната дезинформация на малограмотен списовател.

ПП На първо търсене:
http://fcc.gov/cgb/consumerfacts/AMBERPlan.html
http://www.amberalert.gov/

# 34
Чух го по БТВ, но с моя английски, така ми прозвуча. Останах с впечатление, че гръцката полиция и органите, оказващи й съдействие, имат план, по който действат в такива случаи.

Намирам само, че имат система за оповестяване. Нищо, като качат новините от 19ч ще ги прослушам по внимателно.

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 19:41 от Вълкът с дълъг ник

# 35

На английски. На български със същите думи излиза план за бръчки и прочие по-важни за една жена неща, отколкото безопасността на децата и.

# 36
Планът е бил прилаган десетина пъти във Франция, откъдето си правя извода, че може да се ползва и у нас. Ако мислиш да действаш в тази насока, помоли майките от чужбинския да ти ударят едно рамо.

Знам, че форумът се следи щателно от всички медии, мисля, че са ни задължени за куп предавания и новини, сътворени на наш гръб. Могат да върнат жеста, ако желаят, като раздухат малко този случай. Лято е, жега и скука. Стига изсмукани от пръстите новини, дайте да използваме дупката и да сътворим нещо полезно, а?
Утре може вашето дете да се нуждае от помощ... Няма застраховател, който да ни гарантира имунитет. Нито толкова пари на света, които да върнат един детски живот.

# 37
# 38
Имаше цяла тумба загрижени майки последния път, докъде стигнаха? Джуличка? Някой?

# 39
Когато изчезна Веско,си мислех,че няма начин да няма начин.
Тогава споменах и пари,и стана една....
Мисля,че трябва да има начин за бързо разпространение.
Има толкова бил бордове,и медии.
Дори си мисля,че държавата трябва да ги задължава преди пускането на рекламния блок,да тече информация за издирвания човек.
Щото си мисля,че вестниците няма да са съгласни доброволно да отстъпят една трета от първа страница за информация.

# 40
Щото си мисля,че вестниците няма да са съгласни доброволно да отстъпят една трета от първа страница за информация.

Защо не? Ако на първа страница е сложена голяма снимка на детето и надпис: "Виждали ли сте това дете? Подробности на амнайста страница...", повече хора ще го купят, отколкото ако е сложена снимката на... Всъщност, какво слагат сега на първа страница по вестниците?  Thinking

# 41
Пуснах тема, доста неща се изясниха, относно какво представлява плана Амбър.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=519573.0

Общи условия

Активация на акаунт