Издирват 14-годишно момче аутист в София

• 3 371
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
Вярвам ,че по-късно ще публикуват снимка.Dannyangel засрами се -такива епитети са неуместни.
Да се засрамят отговорните за това дете! CloseДо вчера сме помагали на разни разсеяни хора ooooh!Ако стигне до нашият район ще сьдействаме разбира се Peace

# 16
  • София
Между другото, като се замисля, дъщеря ми е на 4г.  А извадена снимка /на хартия/ има чааак от преди две години и половина.
Не е лошо в името на сигурността на децата си да имате комплект техни снимки през 4-5 месеца. Нека снимките са на диск и на хартия. И колкото и гадно да ви звучи - кичур отрязана коса. Той също да се подменя през подобен период.
Дано не се наложи да се ползва, но е хубаво да го имате.

# 17
  • Все на втория етаж
Дано да се намери това детенце. Моля се от сърце, дано Господ е милостив. Малкия Веско живееше на нашата улица. Всеки ден минавам покрай портата и с мъка поглеждам некролога. Sad

dannyangel , всички сме отговорни за децата си, но всичко се случва. Съвсем скоро изгубих дъщеря си от поглед в Метро, където поне е затворено пространство, контактна е и може сравнително бързо да се намери и тя зачезна нанякъде, това какво значи - че съм лош разсеян родител и ? Струват ми се малко груби коменмтарите ти, че даже и постнатия линк който си дала не виждам за какво е точно в тази тема. Не се заяждам, но просто малко трябва да се въздържаме да категоризираме хора, които не познаваме. И смятам, че трябва да съдействаме когато с каквото можем, независимо нашият район ли е. Затова сме хора - за да си помагаме. Peace

# 18
  • Бургас
цитат от
primavera София, България   в  http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3163391    :

Рано тази сутрин служителите на 6-то РУП върнаха сина ми в добро физическо състояние. Нямам думи да изкажа благодарностите си към тях и Транспортна Полиция, които спомогнаха за намирането на детето ми! Благодаря и на всички българи, които бяха съпричастни и ни дадоха кураж!

Надявам се това да е наистина майката    Hug

# 19
Господи , дано намерят детенцето , с това състояние аутизъм , е много сложно  за децата да са навън сами  Sad Praynig

Прочетох и последния пост , явно всичко е завършило добре  Hug

# 20
Да. Реагираха адекватно и...бързо!

# 21
 smile3501Браво!
Дано не се случва никога повече.

# 22
Ето информация за намирането на детето от МВР - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=562725

# 23
  • София
   Чак в Подуене! Добре,че са го намерили, преди да се е случило нещо!Този път с чиста съвест , мога да кажа браво на полицията!

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 12:00 от Тайна

# 24
http://www.bnews.bg/article-13531 Момичета, благодаря за отзивчивостта ви. Детето вече е намерено. Чак на гара Подуяне. Hug

# 25
  • Ямбол
Много ми хареса текста: "... Полицаите действали изключително внимателно, за да го предразположат и не след дълго то с радост тръгнало с тях ..."
И от мен браво!

# 26
  • София
Браво,толкова се радвам!

Наистина е кофти така да се обиждат родителите Confused,всичко се случва.Брат ми като по-малък,към 3год. и половина да е бил,избяга от детската градина,отишъл на спирката и се качил на трамвай Shocked,возил се няколко спирки,докато не го видяла наша съседка.Бил босичък,по чорапогащник само...за секунди стават нещата,важното е,че всичко е наред вече!

# 27
  • Бургас
Много се радвам,че детето е открито невредимо и че вече е при близките си.Няма гаранция за нито едно дете,че него не може да го сполети подобно нещо.С аутизъм или не,децата са си деца.Разсеяни са,а наша грижа е да ги наблюдаваме и контролираме,доколкото това е възможно във всеки един момент.Никой няма право да съди родители,без да знае за какво точно се касае във всеки индивидуален случай.Говоря по принцип,а не в конкретната ситуация.

# 28
  • Там,където се събуждам щастлива.
*shushi*, ако имащ време и ти се чете, прочети Странна случка с куче през нощта.
Доста реалистична книга на пътуващо-загубено дете с аутизъм.

Това е прекрасна книга. Четох я, за да разбера по-добре моите ученици, които имат подобно заболяване.

# 29
Е,много се радвам! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт