Издирват 14-годишно момче аутист в София

• 3 369
  • 41
  •   1
Отговори
Полицията търси изчезнало тази сутрин от жк "Красна поляна" в столицата момче на 14 г., което страда от аутизъм. Няма снимка, но ето подробности, ако някой го види, за да не се случи нещастие и с него, като с малкия Веско. http://www.bnews.bg/article-13524

# 1
Е как може да не дадат снимка и то в критичните часове?!  Shocked
Дано бързо се намери  Praynig

# 2
Поредното доказателство-Прост Народ, Слаба Дьржава  ooooh! http://www.youtube.com/watch?v=KtmVMrAUcR8&feature=related Sunglasses

# 3
Е как може да не дадат снимка и то в критичните часове?!  Shocked
Дано бързо се намери  Praynig

Tired

# 4
От тази оскъдна информация, не знам какво ще излезе.
Детето комуникативно ли е, говори ли, .....?????  И куп друга информация, би била от полза.
Стискам палци, да се намери. И дано този път полицията започне търсенето от там където трябва и постепенно да разширява кръга. Praynig

# 5
  • София
   Дано се намери бързо! Аз съм от Красна поляна, но тя е голяма, поне да бяха написали от коя част е?

# 6
Детето комуникативно ли е, говори ли, .....????? 

"Заради заболяването му  е трудно да се установи контакт с него."
Пък и, знаейки само инициалте му, как ще установим контакт?

# 7
Детето комуникативно ли е, говори ли, .....?????  

"Заради заболяването му  е трудно да се установи контакт с него."
Пък и, знаейки само инициалте му, как ще установим контакт?

Не съм много запозната с аутизма, и за това питам дали е контактно. Все си мисля, че има...да речем по-слаб стадий на заболяването, и ако заговориш момче със даденото оскъдно описание-поне да отговори на един от въпросите ти.

Да се установи контакт е трудно или невъзможно?  Защото ако е трудно, значи все нещо е възможно да ти отговори, и по този начин да се объркаш. Но ако е невъзможно, може би това би подсказало, че именно той е търсеното момче. Ходя до района често и се надявам по-скоро да пуснат повече информация.

А сега преди да продължа с някой друг неуместен въпрос, ще ида да почета какво всъщност е аутизъм.
Дори не съм сигурна как се пише Blush

п.п. Сега прочетох, че е с тежка форма на аутизъм. Трябваше да го прочета преди да питам.

# 8
Тьпаците грижещи се за детето и снимка не публикували. Rolling Eyes

# 9
Тьпаците грижещи се за детето и снимка не публикували. Rolling Eyes
Възможно е хората да са от бедно семейство, и да нямат апарат с който да снимат детето си. Може да нямат дори телефон. Не е честно без да знаем нищо, да говорим крайности. Hug

# 10
*shushi*, ако имащ време и ти се чете, прочети Странна случка с куче през нощта.
Доста реалистична книга на пътуващо-загубено дете с аутизъм.

# 11
  • Бургас
Вярвам ,че по-късно ще публикуват снимка.Dannyangel засрами се -такива епитети са неуместни.

# 12
Току що дадоха по- подробна информация. Как изглежда и с какво е облечено детето.
Дано го намерят скоро Praynig

# 13
*shushi*, ако имащ време и ти се чете, прочети Странна случка с куче през нощта.
Доста реалистична книга на пътуващо-загубено дете с аутизъм.

Благодаря! Hug Заинтригуваме книжката, а време при мен бол. Peace

Вярвам ,че по-късно ще публикуват снимка.Dannyangel засрами се -такива епитети са неуместни.

Между другото, като се замисля, дъщеря ми е на 4г.  А извадена снимка /на хартия/ има чааак от преди две години и половина. От тогава до сега не съм вадила снимки, всичко ми е на дискове, може би над 2000 снимки само на малката, и нито една на хартия Sad
Може би им трябва време да се извади, ако въобще имат такава.

# 14
  • There I was on a July morning
Чух преди малко по новините.
Дано този път, развръзката на случая да е положителна  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт