. Много са гадни тия инфекции, май доста дечица ги изкараха от тук
. То ако не се падне на мен най-мудния майстор, няма на кой. Нито басейнчето мога на напълня, нито да седи отворен, защото София ходи и пипа на майстора инструментите. Цялата къща е потънала в бяла прах и няма измиване, София е непрекъснато с циментирани колена и ръце
. От Близу ме бяха нервирали, спряли ми нета докато бяхме в провинцията за кръщенето. И за капак снощи София ми счупи поредния телефон. Получих го миналата седмица, мини айфон, розов
Преди месец се счупи голям айфон, с куерту клавиатура и не може да се поправи. Снощи си избрах Нокия от Глобул 

изтощена съм ... , мишката е по - добре вече, но продължава да не иска да яде, макар че вчера хапна половин бурканче каша - купих и от лечебната хумана и вече имаме първото кашаво ако (а не само слуз и ...
). Благодаря на всички да съветите и съчувствието
Мазах го със смрадлика а днес му накиснах цялото дупе и поне не го боли толкова ..
милата искрено ти съчувствам, а мъжа ти е за пребиване, как може да говори така лелеее ... но едно нещо не му ли е било на главата на човек не вярва, не е случайна поговорката " Ситият на гладният не вярва" .......

Препоръчани теми