ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 158
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
MAX FACTOR XPERIENCE пробвал ли е някой вече?
Аз си ползвам вече n-та опаковка на Ревлон Колорстей  .

# 451
  • София
MAX FACTOR XPERIENCE пробвал ли е някой вече?
Аз си ползвам вече n-та опаковка на Ревлон Колорстей  .
Аз пробвах мостра,ето цитат от друга тема

Да използвам темата за да попитам за отзиви за новия ФДТ на Макс Фактор 
Преди няколко дни ми дадоха 2 мострички,утре ще го пробвам и ще споделя впечатленията си, от colour adapt съм много доволна,ще го видим този
Днеска го изпробвах,като по чудо мострата съвпадна с моя цвят,гъста консистенция има,лесно се размазва,средна покривност,както и издържливост,не седи като маска и идеално ми пасна на лицето с една дума допадна ми.Е и по-добри съм ползвала,ама и цената им е била по-добра Simple Smileи този не е никак лош

# 452
Момичета, извинявайте, че нахлувам в темичката ви Wink

В чудене съм кой да е следващия ми ФДТ. Колебая се между Revlon Colorstay и Vichy Aera Teint. По-скоро: събирала съм си добри отзиви и за двата точно от бг-мама и ми се иска да е някой от тях  Laughing С мазна кожа съм  Embarassed Имате ли идея кое ще е по-добре?  Embarassed

А другото ми питане (и основното) всъщност е къде в София биха ми дали мостри  Confused Нещо не съм обнадеждена, защото никога досега не са ми давали... никъде...

# 453
*Bubble* благодаря!
Меичка Колорстей е доста покривен

# 454
И аз да помоля за съвет. Искам да си купя кремообазен хайлайтър, който да прелива идеално с фон дьо тена и реално да се получава само приятно отразяване на светлината на скулите, без да има някакъв цвят. За тази цел трябва да намеря марка, която има няколко тона хайлайтъри, за да си избера моя. Но нещо не успявам. Ще съм благодарна на всякакви предложения и дано да съм обяснила ясно, какво искам Hug

# 455

В чудене съм кой да е следващия ми ФДТ. Колебая се между Revlon Colorstay и Vichy Aera Teint. По-скоро: събирала съм си добри отзиви и за двата точно от бг-мама и ми се иска да е някой от тях  Laughing С мазна кожа съм  Embarassed Имате ли идея кое ще е по-добре?  Embarassed

А другото ми питане (и основното) всъщност е къде в София биха ми дали мостри  Confused Нещо не съм обнадеждена, защото никога досега не са ми давали... никъде...

Според мен Vichy Aera Teint Peace Colourstay-a отдавна не е това, което беше в началото. За мен бе най-добрият фдт, който някога съм ползвала, но след като го пуснаха във варианта без помпичка тотално го развалиха като качество Rolling Eyes
За мостри на Виши не се стискат в аптеки Адонис (ако си от София), а в Бонжур може да пробваш директно фдт-а на Ревлон от тестер Wink

# 456
Еха, много мерси  Hug Точно това ми трябваше Simple Smile Ще потърся къде има такива аптеки   bouquet

# 457
И аз да помоля за съвет. Искам да си купя кремообазен хайлайтър, който да прелива идеално с фон дьо тена и реално да се получава само приятно отразяване на светлината на скулите, без да има някакъв цвят. За тази цел трябва да намеря марка, която има няколко тона хайлайтъри, за да си избера моя. Но нещо не успявам. Ще съм благодарна на всякакви предложения и дано да съм обяснила ясно, какво искам Hug

На Лореал гледах ония ден такъв продукт в няколко цвята и ми се стори добър....но трябва да пробвам,разбира се Peace

# 458
  • София

Аз ползвам точно за скулите, понякога и под веждата слагам, хайлайтера на Максфактор. Като стик е, но е сам един, казва се shimmer panstick. В същата опаковка има и фдт или коректор, не съм сигурна какво е точно, но те са с друго име. Това няма как до го объркаш. Аз лично много харесвам как стои на скулите, особено в профил  Heart Eyes

# 459
  • София
Момичета, Estee Lauder Double Light колко е покривен? Прекалено малко ли е? А другата версия пък прекалено покривен ли е и вижда ли се много на естествена светлина?   bouquet

# 460

На Лореал гледах ония ден такъв продукт в няколко цвята и ми се стори добър....но трябва да пробвам,разбира се Peace

Мими23, случайно да си спомняш, как са го назовали това чудо newsm78 Ако не успея да го намеря по магазините, ще го търся online Много благодаря и за предложението на Максфактор Hug Иначе аз успях да си харесам нещо , но не знам откъде мога да си го купя. Ето го:  
http://www.beccacosmetics.com/COMPLEXION-Shimmers/c3_14/p23/Shim … product_info.html
  Вижте колко нюанса има. За мен например ще е подходящ втория Opal. Дайте идея, откъде мога да го купя newsm78

# 461
Момичета, Estee Lauder Double Light колко е покривен? Прекалено малко ли е? А другата версия пък прекалено покривен ли е и вижда ли се много на естествена светлина?   bouquet

Не е много покривен,но не е и като оцветен крем.Покривноста му е задоволителна,лично за мен е достатъчна и ефекта му е хубав-не е като маска и е свеж Peace

# 462

Мими23, случайно да си спомняш, как са го назовали това чудо newsm78 Ако не успея да го намеря по магазините, ще го търся online Много благодаря и за предложението на Максфактор Hug Иначе аз успях да си харесам нещо , но не знам откъде мога да си го купя. Ето го:  
http://www.beccacosmetics.com/COMPLEXION-Shimmers/c3_14/p23/Shim … product_info.html
  Вижте колко нюанса има. За мен например ще е подходящ втория Opal. Дайте идея, откъде мога да го купя newsm78

Ето ти линкче:
http://www.beautytreat.nl/?p=6165

На холандски е,едва ли ще разбереш нещо...но поне на снимките ще видиш за какво става въпрос Peace

# 463
Благодаря Hug Ще го търся

# 464

В чудене съм кой да е следващия ми ФДТ. Колебая се между Revlon Colorstay и Vichy Aera Teint. По-скоро: събирала съм си добри отзиви и за двата точно от бг-мама и ми се иска да е някой от тях  Laughing С мазна кожа съм  Embarassed Имате ли идея кое ще е по-добре?  Embarassed

А другото ми питане (и основното) всъщност е къде в София биха ми дали мостри  Confused Нещо не съм обнадеждена, защото никога досега не са ми давали... никъде...

Според мен Vichy Aera Teint Peace Colourstay-a отдавна не е това, което беше в началото. За мен бе най-добрият фдт, който някога съм ползвала, но след като го пуснаха във варианта без помпичка тотално го развалиха като качество Rolling Eyes
За мостри на Виши не се стискат в аптеки Адонис (ако си от София), а в Бонжур може да пробваш директно фдт-а на Ревлон от тестер Wink

Аз съм за Виши - няма такъв друг фон-дьо-тен на такава цена. Страхотен е(аз съм ползвала този за смесена кожа)

Общи условия

Активация на акаунт