ЖИВОТЪТ НИ - ПРОЧЕТЕН ВЕСТНИК

• 1 843
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Добрутро, това над Вас е небето.

# 16
ЖИВОТЪТ НИ - ПРОЧЕТЕН ВЕСТНИК

Скучно живеем, дами и господа!
......

Ми направи си го интересно кат'ти е скучно.  Mr. Green

# 17
vl, човече, дали някога ще пуснеш поне една едничка тема, която не е копи-пейст? Толкова ли ти липсват думи да изразиш това, което мислиш, че трябва непрекъснато да цитираш другите?!? Можеш да си сложиш "лична титла" - преглед на печата  ooooh! Всеки път влизам в темите ти, с надеждата, че ще ме изненадаш... Но не би...
Виж сега , Бърди, ти си неука, необходимо е редовно да се сведе до знанието на форумците "що е Стършел свършил". Mr. Green

# 18
Ех, Румен Белчев, много вярно!

# 19
vl, човече, дали някога ще пуснеш поне една едничка тема, която не е копи-пейст? Толкова ли ти липсват думи да изразиш това, което мислиш, че трябва непрекъснато да цитираш другите?!? Можеш да си сложиш "лична титла" - преглед на печата  ooooh! Всеки път влизам в темите ти, с надеждата, че ще ме изненадаш... Но не би...

Ами не си следила внимателно. Имам и такива теми. Но са доста по-малко. Цитирам, не си присвоявам чужди писания. Това не е ли израз на почтеност? Избирам все такива, които ми се струват особено актуални. Понякога задавам конкретни въпроси към тях още в началото на темата. А друг път-не. Въпрос на моя лична преценка. И повечето писания не са от вестници. Мислех тези дни да пусна тема:"Естетиката на нашето обличане", но ще я оставя за есента. Тези въпроси ги засегнахме в една тема миналата година, но аз мисля, че могат още много неща да се кажат. Ти какво искаш, когато се пусне тема всичко да бъде от авторката или автора, така ли?  Твоите теми все такива ли са? Не цитираш ли никого? Или може би плагиатстваш?

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 12:49 от vl

# 20
  • Варна
Оф, не ти ли писна  ooooh!

# 21

Общи условия

Активация на акаунт