Септемврийчето с пълни шепи загребва слънчеви лъчи!

• 71 250
  • 423
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ей, какво хубаво временце. Вчера се пързаляхме на Витоша с шейната.

Мама Меги, айдеее, чакаме Heart Eyes

Алексал, как е Минчо, още ли е така прегръща и целува момиченцата Simple Smile Няма да забравя как беше натиснал Вики, тя се чуди какво става  Heart Eyes Да го нагушкаш от мен.

Лек ден!

# 196
Алексал, как е Минчо, още ли е така прегръща и целува момиченцата Simple Smile Няма да забравя как беше натиснал Вики, тя се чуди какво става  Heart Eyes Да го нагушкаш от мен.
А, добре е, продължава с любовните трепети, пощурили сме детската градина, четири момиченца го харесват, а той си избира, и онзи ден ме пита"Не знам какво да направя, едно момиче ми каза, че ме обича, а аз не я харесвам,бе мамо, помогни"Смях се много, после разрешихме проблема, но то всеки ден има нещо ново!Иначе само приказва, но наистина не млъква, задава въпроси, отговаря,нямам търпение малко да започнат да се заиграват заедно с Тони, но кога ли ще стане това???
Аз най-после приключих и с втората магистратура, сега смятам да си дам малко почивка и най-вероятно ще се връщам на работа след това, проблем ми е яслата, хич не искам да я давам малката newsm78Искам още малко да си постои вкъщи, но ще видим как ще се разреши проблема накрая.
Amaretka , и ние си имаме рожденници февруари и аз много го обичам, но пък този път зимата много ми писна, искам слънцееееее! Grinning
Целувки на всички и да не изброявам, искам да се разпишете момичета! Hug Laughing

# 197
Най ми харесва как успешно се променя заглавието на темата в крак със сезона.  Mr. Green

Вени, мерси! Ще се замисля сериозно. Ще драсна тези дни и аз една лична. А Иги да прекара чудно в планината с баба и дядо!

Стели, "училището" е щатска програма, която е относително безплатна и нещо като пред-предучилищна. Но тук в предучилищната учат да четат и пишат, в тази учат букви, цифри, първи опити за писане на име, цифри до 100 и подобни. Не мога да кажа, че Мими е лишена от игра с деца, но самата тя с голямо желание се събира в по-големи групи, т.е. чака с нетърпение и това училище.

Амаретке, да ти е жива и здрава мама още дълги години!

Alexal честита магистратура! И честити любовни трепети!  Laughing Сладур голям е Минчо.

Ние снощи освен, че гледахме финал американски футбол - Мими се извъди голям фен, не спря да пита тия що са с какси, ония що правят това и онова, а аз не знам правилата и не мога един сносен отговор да дам, ами и борехме 39-градусова температура, която не ще да се смъкне и това си е. Горката я измъчих с леко хладни душове, мокри кърпи по челото. Бях извадила Хексалгина, но смъкна към 3:30, та заспахме и двете. Кажете ми как го използвате, на моя пише да не се дава на деца под 12 без лекарско предписание, а да речем за деца межди 4 и 6 пише от 5 до 15 капки (или нещо такова), струва ми се голяма разликата, колко капки да давам ако се наложи?

Хубав ви ден!  Hug

# 198
Привет и от мен, да не ме забравите  Hug
Ние сме добре,къде ходим,къде не ходим на градина, но общо взето не боледуваме много и сериозно  Praynig Аз домакинствам в къщи и няма нищо ново около мен, освен,че ме налегнаха някой здравословни проблеми, но се борим  Simple Smile
С интерес изчетох всички ви и се радвам,че всичко при вас е ок, няма да ви коментирам,че днес много се уморих и смятам вече да отивам към леглото  Mr. Green   А, Марлелка, давала съм само един път хексалгин. При  последното си  боледуване Дария стигна до 39.8 Т, но не и дадох. Хексалгина първо е вреден, после сваля рязко Т,което също не е добре,ужасно горчив е и Радослав го беше повърнал след приема,независимо,че беше във вода.Това което аз знам е,че се дава по половин капка на кг.тегло, т.е. не повече от 8-10 капки   Peace Желая ви бързо оздравяване!
Поздрави на всички и много здраве желая!    bouquet

# 199
  • София
Марлелка, Хексалгин съм давала при температура над 39 , защото ме е страх от гърчове. Давам 10 капки и след 20тина минути сваля.

# 200
Мерси bazel, yoana, дано не ми се налага. Страх ме е и мен, много при това. Днес е добре, от онази вечер не е вдигала.  fingerscrossed

# 201
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ!!!
Красиви романтични изненади и много усмивки днес!!!

# 202
  • Пловдив
Хеееййй, затрупа ви  снега, момичета.................Темичката ни пак замръзна като времето навън....Чакам аз една щъркелова новина.............. Laughing Grinning Дано някой да сподели!

# 203
Добро утро, девойки.

И аз като Стели да размърдам темата.

Планинската екскурзия на Игличето приключи успешно. Върна се весела и още по-бърборлива. Карала е ски и, разбира се, шейната си. Хапвала е добре и заспивала за около три секунди, което у дома е напълно невъзможно.

Стели, дай жокер, какъв тип аромати харесваш и веднага помагам на лични с предложения. Нищо, че мина любовния празник, покупката на аромат е много зареждаща.  Hug

Аз съм изпаднала малко в една рутина, безпътно ми е, тъпо и празно, но ще отцикля някак, ще видим. Може би вече тъгувам по пролетта и тоя сняг днес ме смаза тотално.
Да не говорим, че пухкавите зимни сланинки плътно са ме обгърнали и вече много искам да се отърва от тях по някакъв начин.

Целувки на всички и да пишете, ей...

# 204
  • Пловдив
venush , чудесно звучи зимното приключение на Иги!  Додо тази зима нямаше почти никакви зимни емоции - едно защото нямаше много сняг, а от друга страна тази зима ни беше много натоварена в работно отношение и почти не сме почивали.
Св.Валентин вече ме обзаведе с ново ухание (Gucci Flora by Gucci), но за приемам всякакви други идеи за още пролетно-лятни попълнения.
И аз имам да се оттървавам от зимни сланинки и от март съм замислила танци или нещо друго разтоварващо,но ще видим как ще си организирам времето, че това ми е най-големия проблем.
Иначе днес с Додо сме си вкъщи,защото тази сутрин се събуди с температура - 37,7 и кашлица, дано да ни се размине нещо по сериозно, но ми е хубаво че ще прекараме зимния ден вкъщи 2-та!

# 205
ЧЕСТИТО И ТУК НА МАМА МЕГИ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МИШО И САМО РАДОСТИ ДА НОСИ НА ВСИЧКИ ОКОЛО  НЕГО! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА И ЦЕЛУВКИ НА БАТКОТО!   bouquet

# 206
  • Пловдив
ЧЕСТИТО ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ, на мама Меги! Да са здрави много и двамата и бързичко да са си у дома! Hug

# 207
  • София
Честито бебче на Меги и братче на Лаци! Да расте здрав и умен и да радва мама, тати и батко Лаци!

# 208
Ехаааа, Меги честита ти нова любов! Много се радвам, че най-накрая сте заедно. Hug

Нека тази ваша първа, незабравима среща един с друг бъде първият от милиони, прекрасни мигове споделени заедно!

Хайде, ще чакме лятото да ви видим някъде по морето.
Целувки!  bouquet

Момичета поздрави и целувки и на всички вас.
Аз вече повече от три месеца съм безкрайно щастлива мама и на син. Винаги съм мечтала да си имам дъщеря, но това е било само защото не съм знаела какво прекрасно чувство е да си имаш момченце. Калин е една страхотно, усмихнато и много цокащо бебе. Mr. Green

# 209
  • Пловдив
Фийбииии, така се радвам,че писа...Много често се сещам за теб и Йони -Бонбони!
Честит ти син, нека расте здрав и щастлив!
Радвам се,че сте добре! В прекрасната къщурка ли пребивавате  или сте в града?
Прегръдки на всички! Hug

П.С. Как си личи,че съм си вкъщи....само пиша ли,пиша....

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 11:06 от steli-ssd

Общи условия

Активация на акаунт