Лятна жега е навън, но на малкото дете му е добре на море

• 29 106
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Мерси, мерси, купихме бели чорапчета ( то няма нищо друго чисто бяло подходяща )  Grinning.

Честит първи учебен ден на екскурзиантите  Mr. Green. Много куцо ми се струва да започвате на 13.09...за мен 15ти е деня.

Вики_76, как е Викльо? Дано всичко е наред.  Hug

Димяни, стискам палци да сте си комплектче вече... Praynig

# 586
  • София
Хелче ме събуди по телефона  Joy Защото съм била казала в просъница на Джони, че нямало да ставам и той ме оставил да спя  #2gunfire Няколко пъти ми е правил тоя номер. Обадих се за нов час. И утре Джони ще ги води. За наказание "Simple Smile

# 587
  • Варна
Комиксче, Вики сега сякаш е добре. Сърчицето му бие по-учестено и като го слушам със слушалка сякаш малко по-шумно ми се струва дишането отколкото трябва да е, но е жизнен и весел. Ще стане ясно след няколко дни като го заведа на контролен преглед.
АнМари, проспахте часа в Пумпелина ли?
И аз се притеснявам как ще станем в сряда рано, че тези дни Вики спи до 8-8.30 (но вечер рядко заспива преди 23.30). Трябва да пренастроим режима пак.
Дани, как е Вероничка?
Ние имахме още 1 бебче, което чакахме да го изпишат (освен Вал). Как ли е то?

# 588
  • София
Честито първо зъбче на Бо  Hug

Димяни, чакаме с нетърпение да се похвалиш утре Simple Smile а снимки и аз искам да видя Wink

Как е Вики? Надявам се да е по-добре вече  Hug Ти си писала заедно с мен Simple Smile Радвам се че сте добре, а той кога ще тръгва на градина?

Ние днес ходихме да ни боцкат, оставихме и другите, но за чревните само на Лора, че Дани от вчера не иска да ходи до тоалетна. По принцип сме свикнали на голямата тоалетна и сега като го карам на гърнето и явно не му е удобно и не може да свърши работата. Ще видим днес дани успеем, че да станат до петък. А много бяха смешни като тръгвахме от вкъщи и Дани беше този дето мрънкаше че не иска да го боцкат, а там като отидохме Лора която беше много смела уж, такъв рев.... А Дани не си отвори устата, даже с интерес гледаше как му събира кръвта в една епруветка.

# 589
  • Варна
Хелче, браво на Дани. Учуди ме - не бях виждала момченце да не плаче. Голям мъж е вече.
Вики като му вземат кръв толкова силно реве, че го чуват сигурно през 2 етажа Simple Smile. Последния път не го оставях да гледа как изтича кръвта и сякаш малко по-лесно мина.
Ако до 27-ми не пусна Вики на градина и ние трябва да правим чревните изследвания.
Всичко зависи от прегледа при пулмоложката - ако е добре, ще го пусна на градина (не може до безкрай да го изолирам от света), но... ще продължавам да търся причината.
Вчера четах, че такава хипотермия може да се получи от интоксикация (и от лекарства). Ще поровя в препоръките на др.Михайлов за изчистване (бях срещала някаква схема с бирена мая).
Димяни, взе ли си Вал вече?
Ивана, как е бебчо?
Хелче, с какво занимават дечицата в Пумпелина? Разкажи нещо за тях.
Алекси, как е градината?

# 590
Алекси, как е градината?
Добре е. Коки ходи с желание и без да плаче. И дано да е така, че аз не мога като преди да играя с него и да го разхождам, все нещо ми е лошо, ту ми се повръща, ту ме боли корем и така. А там играе с децата, яде, но не иска да говори с госпожите. И те си мислели, че не говори и онзи ден като отидох да го взема започна да ми разказва за децата, да пита за баща му и те бяха много учудени.
Коки също не плаче като го боцкат за изследвания. В петък направихме и пневмо 23, пък ще видим какъв ще бъде ефекта.
Дано се разбере и на Вики какво му е, за да не преживяваш повече този стрес.
Димяни пиши, в пълен състав ли сте вече.

# 591
  • София
Браво на Коки, все така да е. Ще свикне с госпожите и ще почне да им говори Simple Smile
Ние нямаме търпение да годим на градина, въпреки че не знам дали осъзнават какво е там и какво всъшност искат, но така за идеята се мрънка всяка сутрин Simple Smile Аз сега дори обмислям варянта другия понеделник като отидем за първи път, направо да ги оставя да спят. Като ги питам, те казват че искат да спят там на малките легълца, как щяли да си изберът и т.н. ОСвен да им приготвя пижами и ако са спокойни направо да си останат целия ден.
Иначе днес ги взех в 15 и нямаха нищо против че са останали повече, дори и още искаха. Даже малко ме хвана яд, че не ми бяха казали че от 15:00 имало ателие по танци, можеше да останат... ама карай. Иначе вече им свърши лятната програма и сега не знам точно какво правят, като ги взимах беше само 1 какичка и нямаше как да ми обяснява какво точно са правили. Те ми разказваха после де, ама не разбрах много добре... играли били на някакви цилиндри, първо бил Дани, после Лора, после някакво друго детенце, явно някакваигра е било с ред. След това били яли торта, едно детенце е имало рожден ден. Сега не искат естествено да спят, сложила съм го отатъка на спалнята и гледат филмче, дано заспят малко, че довечера ще са кисели.

# 592
Здравейте. Отдавна не съм писала, но ви чета.
Димяни - много се радвам за вас! Сигурно вече сте си вкъщи.  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
От тук нататък всичко вече ще е наред!  Praynig
Искам и аз да видя бубките.

При нас нещата са малко сложни. Не знам дали ви писах, че костта на Софи е засегната от инфекцията и разви остеомиелит.
Двуседмичния курс на лечение премина, но сега очакваме на 20-ти да се направи рентгенова снимка и да видим дали има подобрение. За изписване никой нищо не ми казва. Вече почти три месеца е там малката ми душичка  Cry Побърквам се.
Ходя в 18 ч. да си я храня. Някои лекари не са очаровани от това, други ме насърчават, трети дори държат да ходя.. шантава работа.
Но не ми пука, аз живея заради този един час вечер и ако и това ми отнемат, след толкова време разделени...  Cry

Иначе малката изглежда добре, доста порастнала, розова, усмивхва ми се, гледа ме, гушка се. Много е сладка. И много лакома.
Добре си хапва. 2050 гр. беше вчера.  Heart Eyes

Стискайте палци скоро и ние да сме си вкъщи.

Да ви покажа и моето съкровище:

# 593
  • Варна
Либи, точно за теб питах днес (бях забравила Ника  Embarassed).
Като гледам на грамчета сте го докарали, сега трябва да се оправи краченцето напълно. Докато не се види, че всичко е Ок, няма как да изпишат бебока. Скоро и това ще стане  Hug.
В тази връзка се сетих за Кики-рики. И тя скоро не е писла как са.

# 594
  • София,
Ехе браво на момчетат какви са смели, в тази връзка и Вероника послдиня път не плака много, само когато я боцнаха и после вече не, дяже разказваше за едно зайче на лаборантката.  Peace
ЛИби и аз се радавм че писа, дано скоро се прибере в къщи малката сладурана, и дано с крачето всичко е наред и да нямате повече притеснения Hug.
Ан - Мари как ще ставаме от другата седмица незнам нещо и аз съм свикнала да спя и ставам с децата към 9 часа Sick, да не кажа че хич не ми се става Tired.
И ние днес неможахме да пуснем изследванията и аз чакам Вероника да свърши голямата работа - вече трети ден Naughty иначе сме добре вики благодаря че попита  Peace.
Дано и Виктор се оправи бързо и да тръгвате на градина, да не сеналагат нови изследвания Hug.
Димяни и аз те търсих на фейса излязоха ми над 1000 резултата с това име  Joy и все мъже, все чужденци, направо се шашнах Crossing Arms. Ще ти пусна емейла чрез него да ме търсиш или аз да те намеря, така ще е по лесно  Peace. Ако искаш дай линк тук повечето имаме фейс така, че ще ги видим снимките и после Ан -  Мари ще го изтрие след ден два като ги разгледат всички, че не съм само аз - не че съм толкова любопитна, просто обожавам малките душички Peace. А иначе днес какво стана изписаха ли и Валя newsm78

# 595
  • София
Здравейте!
Благодаря ви на всички за загриженоста!  Hug  bouquet
Вече сме си у дома всички заедно!  Heart Eyes
Валя плачка доста,Вики е спокойна но така ще е само да са ми живи и здрави!  Praynig

Хелче,сега ще ти пратя ник в фейса да ме намериш!  Hug

ЛИби,дано се оправяте по бързичко и скоро да сте си у дома и вие!  Praynig
Малката е много сладка!  Heart Eyes

Семирамида,дай ми мейла ти да те намеря по него!  Hug

# 596
  • София
Дани, не я знам Дияна коя смяна ще е. И първа да е, ще стават с баща си  Joy
Бях забравила за картона, ще трябва да ходя и до педиатърката. Последният път се е била затъжила за мен Simple Smile Ще се видим за малко. Страхотна жена и специалист е.
Вики, дано тръгне малкия на градина и не се налагат нови изследвания. Че резултатите се чакат доста време.
Либи, а какви процедури правят на крачето? Какви надежди дават? Как се лекува?
Димяни, сигурно няма по-щастливи от вас Simple Smile Нагушкайте се всички Simple Smile

# 597
Благодаря ви момичета.  Hug
АнМари - не правят процедури, лекуват я с антибиотик. Остеомиелитът е инфекция на костта. Сега костта стои като "проядена". Трябва да се регенерират костните клетки. Първоначално крачето беше много подуто, беше се образувал абцес. Правиха разрез на крачето и сложиха дренаж, за да изтече гнойта.
Като цяло казват, че остеомиелитът в такава възраст се лекува напълно. Въпросът е да се уцели антибиотикът.
Иначе я повиват, за да не движи много крачето.

Димяни, наистина не мога и аз да си представя колко сте щастливи в момента.  Heart Eyes
Лошото вече ще е зад гърба ви и от тук нататък само хубави неща ви очакват.

# 598
  • Варна
Либи, Софи е прекрасна, много е чаровна още от сега. И крачето ще се оправи. Скоро ще си я гушкаш вкъщи, а дано и скоро да забравите всички притеснения.
Димяни, много се радвам, че вече си ге гледата вкъщи. Предполагам, че са големи сладурани. Нацелувай ги и от нас.

# 599
Либи, дано по-скоро се овладее инфекцията и Софи най-после да се гушка при мама вкъщи  Hug Много е сладка малката кукла Heart Eyes

Димяни, радвам се , че най-после сте в пълен състав у дома.

Алекси, браво на Коки, че така добре се адаптира, а ти си почивай повече.

Общи условия

Активация на акаунт