Фотография - 51

• 32 111
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Den Haag
шоши страхотен пейзаж  Peace

Муцуна благодаря ти за уроците   bouquet

# 31
# 32
запис и от мен.

# 33
# 34
Whistling и аз тук
от днес отново съм на работа и няма да ви досаждам както последните седмици, но все пак ще надзъртам  Hug

# 35
  • USA
Агент, аз съм пробвала 24-70, единственият му кусур (освен цената  Laughing) е, че е доста тежък.

Асол, много съжалявам за апарата. Наистина, добре, че е поправимо. Дано скоро да ни зарадваш с нови снимки  Hug. Искам да те попитам, с какъв обектив снимаш?

# 36
Асол,нали знаеш човек е толкова голям,колкото са му големи мечтите. Simple Smile
Тони,дребосъчковците са много сладки!
Цеце  хубаво и нежно розово!
Роси,много цветно!

Муцуна, и аз ти благодаря за уроците.
В тема,в която повечето момичета снимат на професионално ниво,всеки жест на внимание към нас любителите е неизмеримо ценен.  
Все по-често се питам какво ме кара да качвам снимки тук?!
Това е желанието да споделям нещата,които ме впечатляват с хора,които могат да го разберат!
http://www.flickr.com/photos/mauglibagira/4853714810/

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 19:31 от Bagira

# 37
Багира, много хубаво шкафче имаш  Grinning почти като моето  Wink

цяла юбилейна тема се изниза без да кача нищо, и като стана ясно, че шедьовър не се очертава  Joy
да използвам темата на Експериментите барем, та да се запиша и аз  hahaha

# 38
Lois,
твоето е много по-живописно!

Да,наистина това е шедьовъра ти!

# 39
Лекси, много цветно.
Асолче, оле дано си оправиш по-скоро камерата, че много ще ми липсват твоите прекрасни снимки.
Багира, харесва ми Simple Smile

Ето и от мен малко членски внос за днес

# 40
Патладжана на Лоис не ми излиза във фликр;(((((((((((Минавам да кажа, че много ми хареса;)  bouquet

# 41
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Лоис, жесток е тоя патладжан и супер се връзва с дъската...  Peace
Трейси, малко претрупанко с тези многото играчки и прекалено центрирани и трите снимки. Местиш ли точките за фокусиране?! Не се обиждай, че задавам такъв въпрос, но преди много време още докато имах един Никон само с три фокусни точки - ми не знаех, че мога да си избирам с коя да снимам - кадрирах си според тази, която ми светне в червено, като за вертикални композиции винаги удрях по няколко молитви да фокусира в най- горната...
Багира, твоя кадър дали нямаше да е по- хубав хоризонтален, ако беше, за да има и продължение на шкафа?!
Блекута, втората много хубава. Изобщо светлината и на трите ми харесва Peace
Да се запиша и аз с една вчерашна по залез Flutter

# 42
ох, да се запиша на трета страница,

до болка познатата ви Малена в до болка познатия ви двор. Търся си озеленител, да ми направи около 20 вида бекраунди по двора, които да се бокерат добре при всякакви условия Mr. Green

# 43
Муци, що ти е прайвът Crossing Arms фотото, само за отбрана публика от близо, а  Whistling
айде последно слънчоглед от мен, честна пионерска

http://www.flickr.com/photos/stirianowa/4853867757/

# 44
срам не срам, без снимки да се запиша  Embarassed
но съм набелязала какво да коментирам де  Grinning

Асол, едно гуш и от мене - толкова хубаво снимаш, не ти трябват нови камери и обективи  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт