Фотография - 51

• 32 114
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро момичета искам нов фотоапарат но незнам какъв да избера ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете  Hug
спряла съм се на тези 2 модела :

Благодаря Ви предварително   bouquet

# 691
лени, сериозно ли това е гуруто на дет. фотография?

детската портретна фотография  Wink
нещо като Малена на Америка.  Grinning

2-3 пъти го прочетох и ще го приема като голям комплимент.  Embarassed Embarassed Embarassedмерси:)

# 692
  • Анкх-Морпорк
Гадост, що за ник е това, как да се обръщам към теб!?    Crazy
На Олимпуса хвърлих един боб, за да видя номера на модела - защото не си го написала, а на снимката не си личи - излезе 600UZ - за гледане на боб вземам шоколад Simple Smile

Като цяло са два много различни апарата. Канончето е компактно, с литиева батерия и 3Х зуум - може да си го носиш в чантата или джобчето най-редовно.
Серията Иксус, от която е то, е по-скъпа, но вади едни от най-хубавите снимки за любителски апарати.
Олимпусът е по-голям и тежък, но има много повече оптичен зуум, това обаче не значи, че картината ще е идеална на най-голямо увеличение.
Има повече неща за настройване - режими приоритетна бленда и приоритена скорост.

Не мога да кажа кой от двата е по-хубав. Ако искаш нещо, което да извадиш и снимаш, то канончето е за теб.
Ако ти се иска нещо с повече приближение и си склонна да правиш експерименти, то олимпуса. Повечето хора обаче ще ти кажат, че ако ти се правят експерименти и ти се занимава с фото наистина, не се дават толкоз пари за турбосапунер, а се купува ДСЛР на старо за същата сума.
И после... фотографията е тежка болест, затова пък лекарствата стават все по-скъпи.

# 693
Гадост, що за ник е това, как да се обръщам към теб!?    Crazy
и аз за това се замислих  Mr. Green

Вземи си Канончето, защото е по компактен и ще може да си го носиш навсякъде. По нататък, ако се запалиш по фотографията си вземи направо ДСЛР  Wink

# 694
нейните портрети са ... уникално качествени предвид че снима деца все пак.
това - да Simple Smile
малена, последната ти серия с момченцето е много добра!
да не ме забравите: цък

# 695
momo, благодаря ти много!

Аз тъкмо видях във ФБ  новата ти снимка - много нежна и красива!

# 696
момо, затъжихме  се за теб, смили се вече над нас и почни да снимаш  пак по-често, с такъв прекрасен бебок,  грехота е   да нямаш поне по снимка на ден!

Преди да ми дойде камерата, изчитам снощи какво сте писали и се натъквам на  коментара на Муцуната, колко не ми е хубав  новия обектив, дето го чакам и направо  щях да се гътна, Муц, да ти имам чувството за хумор значи Mr. Green

Марди,  Господ да те поживи, че  внесе яснота, щото за малко и да се гътна:))))

Първо опитче:))

# 697
Jaly чакам с нетърпение да кажеш какво мислиш точно за този обектив;) Hug
Момоаз вече се бях притеснила за теб да ти кажа честно казано;) толкова време да не покажеш снимки;) Laughing

# 698
Eli, доколкото съм чувала от про-та, обективът на който си метнала око, се държи добре на фул фрейм, но за Д90 по добре си вземи 85/1.8.
Лени, Муцуна като се изказа за 85/1.8 имаше предвид, че и изглежда пластмасов, но иначе не го е пробвала. Нали, Муц Wink? Ако снимаш с Фул фрейм, имвестицията сигурно си струва, но за д90-то мисля, че и на 1.8 ще ти върши работа. И сега ако не ме похвалите каква съм спестовница:)Simple SmileSimple Smile...
Благодаря много за информацията Hugголяма си спестовница да знаеш Laughing

# 699
ЕЛИ, на  първо четене  е много добре,  много съм доволна, но поне два дена да поснимам и пак ще кажа:)))

# 700
ЕЛИ, на  първо четене  е много добре,  много съм доволна, но поне два дена да поснимам и пак ще кажа:)))
Jaly последно Д90 ли взе? Laughingнямам търпение да видя;) и да хуквам към магазина;)решила съм да си махна почти всички останали обективи;)и без това само стоята, а са чисто нови, дори в гаранция;) поне да си взема нещо което ще ми върши работа;)

# 701
Да,  по-нагоре  е първия щрак с новата камера:)) и ако ще махаш обективи споделяй първо с другарчетата си тука все пак:)))

# 702
Да,  по-нагоре  е първия щрак с новата камера:))
Тъкмо посетих щрака в фликр;) Честито Джали и тук;) със здраве да си я ползваш;)и все такива красиви модели да виждаш през обектива;)  bouquet

# 703
Здравейте, искам да попитам как да качвам тук  снимките които публикувам във фликъра, след промяната във него нещо не успявам.

# 704
Здравейте, искам да попитам как да качвам тук  снимките които публикувам във фликъра, след промяната във него нещо не успявам.
Аз публикувам като кликна върху снимката която искам с десен бутон и след това избирам пропъртис, копирам адреса и после качвам тук;)

Общи условия

Активация на акаунт