Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 656
  • 535
  •   1
Отговори
# 210
За секса, за секса никой не пише как е?  Laughing Laughing

# 211
За секса, за секса никой не пише как е?  Laughing Laughing

А то и това, ако напишем, ще ни баннат  Joy

# 212
мъжa ми никогa не ми е зaбрaнявaл физ. нужди.

Айде сега, то оставаше и да ти ги забрани  Joy  Joy Joy

# 213
Кaкво общо имaт сексa и пърденето пред мъжете ни ooooh!
мъжa ми никогa не ми е зaбрaнявaл физ. нужди.

Айде сега, то оставаше и да ти ги забрани  Joy  Joy Joy

въпросa просто прозву4a тaкa-дaли aджебa те не ни кaрaт дa се въздържaме...

# 214
А жените, дето се крият от мъжете си - как мислите - мъжете ли ви карат да го правите...

... от мъже, жени, няма значение. "Крия" не е точна дума в случая, не полагам специални усилия.  Mr. Green Просто го смятам да абсолютно естествено и в реда на нещата.
И аз не че се крия, просто си правя маски на косата или там каквото съм решила, когато го няма. Никога не съм се цапотила пред него, то и от приятелка ще ми е неудобно Embarassed. А най мразя някой да ме гледа докато се гримирам, то не че аз се гримирам кой знае колко, ама по принцип. Когато излизаме с мъжът ми, отивам в другата стая ,слагам лалко фон дьо тен, малко руж и червило и съм готова.

# 215
Сега се сетих мъжо как ми ряза ноктите на краката като бях в 9 месец Joy Joy Joy
ЗасрамИх СЪ  Embarassed

# 216
Сега се сетих мъжо как ми ряза ноктите на краката като бях в 9 месец Joy Joy Joy
ЗасрамИх СЪ  Embarassed
Иди на психотерапевт да ти изчисти спомените, ще живееш в мир със себе си.

# 217
... Никога не съм се цапотила пред него, то и от приятелка ще ми е неудобно Embarassed. ...

Защо? Каква е разликата м/у това да си сложиш шампоан и да си сложиш маската на косата, например?

# 218
ЗасрамИх СЪ  Embarassed

По-скоро той да иде, за да изчисти гадния образ от очите си   Joy

# 219
ЗасрамИх СЪ  Embarassed
Въпрос нa усещaне.Един единствен път мaйкa ми нaстоя дa ми обуе 4орaпите.Не 4е не можех дa се спрaвям....и с рязaне и с бръснене до последно си действaх сaмa Peace
... Никога не съм се цапотила пред него, то и от приятелка ще ми е неудобно Embarassed. ...

Защо? Каква е разликата м/у това да си сложиш шампоан и да си сложиш маската на косата, например?
И шaмпоaнa ли пред него newsm78

# 220
Според мен ако има задръжки някъде в една връзка, значи и сексът е такъв. Не си представям двойка, в която жената я е срам да се епилира пред мъжа си и после да имат някакви размазващи сексуални контакти. Naughty

# 221
О, не и шампоан, такова гнусно нещо! Направо като бърсане на чуждо д...е.  Sick
А, Лурдес, не си права, ей сега ще видиш.  Laughing

ЗасрамИх СЪ  Embarassed

По-скоро той да иде, за да изчисти гадния образ от очите си   Joy
Може, но задължително по отделно и ако може- всеки на своя си психотерапевт.

# 222
  • Пловдив / София
Кое е точно нередно? Епилирането от съпруга или ходенето до тоалетната с него под ръка и бърсането на как беше там съкращението "д..то"? Щот едното ми е О.К., за разлика от другите.     Laughing Всичкото това като нещо едно ли ви звучи наистина? Заедно с ушите и ноктите? Вярно ли е това? До тук мислех, че народът се шегува масово, поставяйки знак на равенство между тези за мен така различни прояви.

Аз пък мога да пишкам /само/ пред него, както бях написала по-горе, обаче никога не бих допуснала той да ме епилира, където и да било. Също и негово присъствие не го правя.
Да ме питаш защо-нямам обяснение.

# 223

Ами защото си правя домашни маски по стари руски рецепти Wink и първо - не мерише кой знае колко добре( въпреки че аз винаги слагам и по една лъжица водка), второ- трябва да си увиеш косата във фолио и заприличнваш на някакво печиво в главата  Laughing
Не мога да се показвам така пред човека за който ми пука най-много Grinning

# 224
"Да ме питаш защо-нямам обяснение."- това имах предвид одеве, като споменах, че задръжката е такова чудо- неосъзнато и нелогично нещо, което някои покриват под мними предлози като "характер", "добро възпитание", а то няма нужда /да се нарича с такива думи, имам предвид/. Има си я някой- нека си я има, на мен ми не пречи. Ако някой я няма- пак добре.

Общи условия

Активация на акаунт