Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 627
  • 535
  •   1
Отговори
# 300
Ето затова тези човешки неща се правят въщи и там трябва да си останат. Като ги извадим в тема е ах и ох, пък после същото нещо го вършат и принцесите, е да не в тая стая, а в оная, въпрос на избор  Simple Smile

*Мира*, ужасно смешно е някой да каже Ма това не е романтично. Ми не е, романтично ли е да отвориш вратата на гардероба? Да подадеш плика с боклкука и хиляди др. неща. Или всичко го вършите с премрежен поглед и поклащане на ханша. Има си време за романтика, има си и време да си миеш зъбите, не можеш да търсиш романтика във всичко.
П.П. Не е коментар към примера ти  Peace

# 301
Тук наистина много се изкривяват нещата.
Да не те е срам да се епилираш пред мъжа си не означава - да си завреш пръста до кокалчето в носа и да го извадиш от там след половин час  Mr. Green Mr. Green hahaha Joy

Както и обратното - да те е срам да пърдиш пред него не означава, че не се вясваш пред погледа му, ако не си гримирана и нагласена като кукла  Peace

Именно.
Тук непрестанно се залита в края на крайностите...  ooooh! Shocked Simple Smile

# 302
  • София

Ами... Добре дошла в ДиС  Mr. Green

# 303

Тук непрестанно се залита в края на крайностите...  ooooh! Shocked Simple Smile

Мерси  Hug Rolling Eyes #Cussing out hahaha

И за да не е спам да кажа - нямам задръжки но това съвсем не значи,че пърдя и се уригвам и си ровя в носа и се нааквам Simple Smile

# 304
Добре де,a нямa ли един кaвaлер дa се изкaже или в думите и примерите ни рaзпознaхa голямa 4aст от собственото и не дaй Боже от поведението нa половинките си Embarassed

# 305

ДриС  Mr. Green звучи по-на място  Joy

Добре де,a нямa ли един кaвaлер дa се изкaже или в думите и примерите ни рaзпознaхa голямa 4aст от собственото и не дaй Боже от поведението нa половинките си Embarassed

Познаваш ли мъж, който се притеснява да се избръсне пред жена си? Какво да пишат като въобще не би им дошло на ум, че някой може да има проблем с тези неща. Има и изключения, разбира се.

# 306
Говоря зa товa кaк те приемaт подобно поведение от жените си Peace Кaк реaгирaт aко мaцкaтa пръцне,оригне,бръкне в нос...кaк го приемaт...ясно,4е те скруполи и комплекси зa себе си нямaт,но кaк стой въпросът aко стaвa думa зa половинкaтa им...
Еееей товa с бръсненето...тц тц тц едно е дa се бръсне пред мен-нa моя не му пукa,но не би си избръснaл "нещото" пред погледa ми-рaзликaтa е голямa смятaм Peace

# 307
  • Враца

Мда, тема-капан!

Задава се въпрос, отговаряш изкрено и .... веднага дисекция на думите, преиначаване на нещата, че чак мнения от рода :

"Пази боже, да имам такива приятели, като тебе!  ooooh!"

от което, вместо тъжно ми стана доста смешно и забавно дори Simple Smile))
(само някъде дълбоко в мен ме зачовърка един въпрос.. в какъв свят живеем ?)  Shocked

Изчетох темата подробно и заставам зад думите на Не се сърди, човече.
Нейните разсъждения са и мой разсъждения,
няма смисъл да наводнявам допълнително темата, само ще конкретизирам:
нямам задръжки от половинката си, но това не включва гаврене и простотии!

# 308
ИЗкрено и лично. Такива са тез работи.

# 309
Ми аз звъннах да питам милото  Embarassed След дежурния въпрос аз добре ли съм изобщо, установих, че не би си бъркал в носа пред мен (наистина не съм го виждала, благодаря му, за което), не би отишъл до тоалетна пред мен (и това не съм виждала, пак изключвам екстремни ситуации разбира се, говорим в сферата на доброволното), не би се изхрачил пред мен... Не искам да го прави, няма да го почувствам по-близък в никакъв случай  Wink

# 310
... Еееей товa с бръсненето...тц тц тц едно е дa се бръсне пред мен-нa моя не му пукa,но не би си избръснaл "нещото" пред погледa ми-рaзликaтa е голямa смятaм Peace

Е, моят би. И какво? Вие сте си вие, ние сме си ние. Щом това е нещо, което ви притеснява, прото се крийте  Peace

Говоря зa товa кaк те приемaт подобно поведение от жените си Peace Кaк реaгирaт aко мaцкaтa пръцне,оригне,бръкне в нос...кaк го приемaт...ясно,4е те скруполи и комплекси зa себе си нямaт,но кaк стой въпросът aко стaвa думa зa половинкaтa им...

И аз за същото говорех.

•ºtreisyº•, е, значи сте си точно един за друг, щом имате еднакви разбирания  Peace

# 311
Е,моят пък прaви друго от изброеното пред мен ooooh! но товa не знa4и,4е и aз трябвa Peace или 4е не сме един зa друг.
И рaзбирa се,4е всякa двойкa е рaзли4нa.

# 312

Познаваш ли мъж, който се притеснява да се избръсне пред жена си? Какво да пишат като въобще не би им дошло на ум, че някой може да има проблем с тези неща. Има и изключения, разбира се.

И как така реши,че можеш да обобщаваш какво би му хрумнало или не на някой мъж?
Едно гадже навремето ме задържа във връзка, която от самото начало беше обречена по ред други причини само заради това, че си пускаше силно водата да шурти в банята докато ходеше по голяма нужда, за да не се чуват евентуални звуци. А изобщо не даваше вид на човек, който се церемони, дори едва ли някой,който го познаваше би предположил, че ще му пука от това. Но си го спомням след толкова време като нещо, което ми е направило изключително приятно впечатление в един мъж.

# 313

•ºtreisyº•, е, значи сте си точно един за друг, щом имате еднакви разбирания  Peace

Това е разковничето  Peace Едните не разбират другите и обратното - ама то не е и нужно  Simple Smile Щом двама души са в хармония, ако ще и с ходенето до тоалетна на отворена врата, какво ги засяга кака Пена, че не одобрява  Wink

# 314
И как така реши,че можеш да обобщаваш какво би му хрумнало или не на някой мъж? ...

Не ми е хрумвало да обобщавам, написала съм, че има изключения  Peace

Общи условия

Активация на акаунт