Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 630
  • 535
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Ами аз не мисля, че се има предвид, че родителите преднамерено си ходят голи вкъщи пред детето. Просто ако се случи единият да е гол, не изпада в паника, ами отива спокойно и си се облича. Не мисля и че е извратено - даже така детето няма да изпитва неистов интерес какво, аджеба, има в гащите на момчетата (това не означава, че бих се съгласила мъжът ми да ходи гол пред детето). Различни хора, различно поведение.

# 376
  • Бургас
По книгите пише, че около 4г е време да се поприкрием, а към 6г е недопустимо да ходим чисто голи пред децата си, особено тези от противоположния пол... Не твърдя, че е точно така, само споделям.
Аз лично не ходя умишлено гола пред сина ми и го къпя с гащи ( той вече е почти на 5 ). Но се е случвало да ме види като се преобличам примерно, не правя драми, възпитавам го , че човешкото тяло не е срамно или лошо ... В общи линии, стремя се да възприема нещата по естествен начин, като нещо нормално, на което не бива да се придава особено значение. Ако задава въпроси - отговарям честно и директно, по подходящ за възрастта му начин, разбира се.

# 377
Ами аз не мисля, че се има предвид, че родителите преднамерено си ходят голи вкъщи пред детето. Просто ако се случи единият да е гол, не изпада в паника, ами отива спокойно и си се облича ...

Именно. Дори се съмнявам, че вижда нещо, просто тя е свикнала и не й предизвиква интереса, т.е. не ходи да го разглежда, ако е влязла в стаята си взима, за каквото е отишла и излиза.

# 378
  • Бургас
Моят татко дори по слипове не съм го виждала. Винаги стриктно се е пазил да не го видя. В резултат на което, като малка само го дебнех и ми беше страшно интересно. Братовчедите също, когато ни гостуваха, дежурих пред вратата на банята да подглеждам  ooooh!

# 379
Омириса се темата. Така е като са се събрали толкова пръдли на едно място  Joy hahaha Няма да коментирам разголени пред децата си родители. Просто не мога да си представя баща ми по гащи пред мен.  Naughty Явно моето семейство е по-задръстено, но никога не съм виждала родителите ми да се моткат по гащи. И винаги са ме карали да изчакам, докато се преоблича някой от родителите ми, даже и брат ми.

Моят никога не се  е притеснявал да ходи по гащи и винаги ми е било противно да го гледам така.  Sick

# 380
Като ви чета, май съм някъде по средата. Нямам проблем с отворената врата на тоалетната, стига той да не стои вътре да ми приказва  Grinning Големите нужди са насаме, за оригване не се сещам, но виж, пърденето е от страна на мъжа по-скоро. Е, и аз съм се изпускала без да искам, но не е тендеция. Инак за козметичните процедури - въобще не ми е неудобно, просто обичам да съм сама и да се концентрирам по-добре. Ако няма друг вариант, може и с него наоколо. Епилирал ме е, щото реши, че го прави по-добре от мен и искаше да показва  Grinning
Общо взето май е това...не се крием като партизани, но и не се викаме един друг в тоалетната.

# 381
Вижте какво намерих по темата за голотата  Simple Smile

"Трета група майки и бащи позволяват на децата си да ги виждат голи от време на време, например случайно на връщане от банята или по време на преобличане. Именно поведението на тази група родители специалистите по педагогика и детска психология препоръчват като най-правилно и щадящо крехката психика на подрастващите.

Трескавият опит да прикрием тялото си, ако детето случайно влезе в стаята, докато се преобличаме след душ, го озадачава и плаши. Какво ли толкова лошо се случва?! Като позволяваме на децата си понякога да ни виждат без дрехи, ние им внушаваме, че тялото си е наша интимна територия, която не излагаме просто така на показ, но в която няма нищо срамно или недостойно."

Ето и цялата статия.

# 382
Омириса се темата. Така е като са се събрали толкова пръдли на едно място  Joy hahaha Няма да коментирам разголени пред децата си родители. Просто не мога да си представя баща ми по гащи пред мен.  Naughty Явно моето семейство е по-задръстено, но никога не съм виждала родителите ми да се моткат по гащи. И винаги са ме карали да изчакам, докато се преоблича някой от родителите ми, даже и брат ми.

Моят никога не се  е притеснявал да ходи по гащи и винаги ми е било противно да го гледам така.  Sick

Но това навярно вече след като си правила разлика.

Първите подсъзнателни сексуални влечения на детето са свързани с родителя от противоположния пол, поне според Фройд. Така че след определена възраст наистина е неуместно. Но ако едно малко дете вижда родителите си без дрехи, то не възприема голотата като нещо срамно и неприятно.

# 383
Просто не мога да си представя баща ми по гащи пред мен.  Naughty

По гащи мога, но по без гащи ми идва извратено.

И аз, само гледам да не са супер прозрачни или прашки, и горе поне сутиен да имам. Mr. Green А  мъжът ми е с боксерки- няма проблеми. Laughing

Общо взето май е това...не се крием като партизани, но и не се викаме един друг в тоалетната.

Ха-ха-ха  Joy Joy Joy  Оригинално.И при нас е така. Peace

# 384
И аз така действам, без да съм чела статията, мерси за линка, Човече. Peace
Не се крия панически:naughty:, ууу сакън не ми види циците, просто се крия доколкото ми е възможно под зоркия поглед на наблюдаващия. Mr. Green 

# 385
А, другата ми любима тема - изпадате ли в ужас ако наследниците ви зърнат голи.
Не, в нас никой не изпада, нито ние, нито наследника, който е на 14. Нормални неща, което не означава, че целенасочено някой се развява по анатомия.
Може ли един въпрос - какво му е гадното на да си режеш ноктите пред половинката или членовете на семейството. В офиса не ви ли се е случвало някоя колежка да си счупи нокът и да извади пила да си го поправи. Това за невъзпитано ли се приема?

# 386
Нищо от изброеното не правя пред мъжа ми. И аз и той затваряме вратата на тоалетната. В банята влизаме заедно, но с друга цел  Mr. Green
Не пръцкам и не се оригвам пред него, но той понякога не се сдържа  Blush
Не се епилирам и не си правя маски пред него.
Според мен гореописаните неща убиват еротиката в една връзка, а тя за мен е безспорен фактор в семейния живот.

# 387
...
Трескавият опит да ...

Не се прикривам трескаво, просто защото детето ми няма как да нахлуе при мен ако съм напълно гола. Банята се заключва и след 4 - 5 годишна възраст като видях, че почна да се осъзнава малко от малко не се показвам дибидюс по никакъв повод и няма и как да ме види ненадейно. Ако се къпя и нещо вика, казвам му за изчака, голям е вече, не може да иска да му се обръща внимание на секундата, щото му хрумнало,че иска да ми разкаже за някой герой от филмчетата си. Той също от скоро сам пожела да не го притесняваме когато ходи до тоалетната да ака.

п.п. Никога не съм виждала баща си гол , но и през ум не ми е минавало като дете да го дебна да видя какво ли крие в гащите.

# 388
Очаквам следващото `нормално и естествено` нещо е да правим секс пред детето/цата/ си. ~Няма нищо срамно~ Mr. Green
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 389

"Трета група майки и бащи позволяват на децата си да ги виждат голи от време на време, например случайно на връщане от банята или по време на преобличане. Именно поведението на тази група родители специалистите по педагогика и детска психология препоръчват като най-правилно и щадящо крехката психика на подрастващите.

Трескавият опит да прикрием тялото си, ако детето случайно влезе в стаята, докато се преобличаме след душ, го озадачава и плаши. Какво ли толкова лошо се случва?! Като позволяваме на децата си понякога да ни виждат без дрехи, ние им внушаваме, че тялото си е наша интимна територия, която не излагаме просто така на показ, но в която няма нищо срамно или недостойно."

Ето и цялата статия.
И на мен този вариант ми се струва най-нормален. Аз не си спомням, но баща ми разказва как съм го гонила да съм го видела гол.

Общи условия

Активация на акаунт