"АВГУСТ месец тук е вече,хайде всяка със човече!" 17

• 25 344
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  Честито на новите ни майчета! Нека бебоците им ръстат живи и здрави и много весели дечица!  bouquet
  Ади, можете примерно да вземете някоя хубава картина newsm78 само за това се сети бременният ми мозък. А за да не намокриш дивана както ти е казала Fighty си вземи от тези- наричат ги еднократни чаршафи. Има различни размери и не струват много.  
  Матче, ние взехме обикновенно дунапренено- струваше 32лв.(кошарката ни е от преносимите)
  Лек ден на всички и да видим днес колко бебоци ще се появят.

# 76
bibi76,didd ,някакви индикации за поява на бебоци при вас Thinking Party Mr. Green

успех момичета,дано всичко да мине леко , бързо и безболезнено Hug Hug Hug

# 77
  • София
Честити бебоци на Моли и Съни. Да са живи и здрави, винаги усмихнати и послушни.

Аз съм на терасата в момента в къщи, и ми е още хладничко, но направо незнам днес как ще се изтрае тази жега. А пък имам излизане точно по обяд.
Деси аз пък си представях как се разхождам по улиците и ония ми ти води плисват и оливат всичко. Даже сънувах такива сънища как ми потичат водите и са като море и хората се давят в тях. Хаха Laughing Сега като се сетя и пак ме напушва смях. 
Вчера в Мола пак по едно време си го представих и даже разиграх сценки в ума си какво би следвало да направя, ако ми се случи. Със сигурност ще е сконфузно.
А теб ако те е страх за дивана използвай съвета на Fighty  или полягвай на други места, където няма да е проблем да се почистят.

Ние също ще настаним новия член в нашата спалня, но на отделно легло като за начало, но смятаме да не бъдем дълго време гостоприемни и скоро да отиде при сестра си в детската. Много зависи от това как ще спи през нощта. Каката се будеше и ядеше до към 2г през нощта, което беше кошмарно. Аз отдавна вече бях спряла да кърмя и й правехме АМ. Спомням си нощите, подчинени на нейните нужди. С баща й бяхме като сомнанбули. Ако не си получеше дозата през нощта нямаше заспиване. Сега ми се иска да предотвратим това с бебето. Даже мисля от самото начало да не му давам да яде през нощта. Знам, че за кърмени деца това не е препоръчително но съм решила да пробвам.

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 10:33 от jenap

# 78
Привет момичета!

ЧЕСТИТО БЕБЕ КАРОЛИНА  НА МАМА ДАНИ

ЧЕСТИТИ СИН МИХАИЛ НА МАМА СЪНИ

Ади,наистина много хубава детска стая...

Ние ще сме всичките в спалнята. Ако беба много плаче,най-вероятно ще ходим с нея по другите стаи...Отделянето ще е евентуално след 2-3 години,когато ще се местим в къща.аз съм против всяко насилствено действие спрамо децата, а и най-важното за нас е всеки да се чувства добре. Секса си е екстра дори и когато спалнята е заета- тъкмо повече разнообразие. Разбираш, че има и други супер подходящи места за целта, освен леглото Joy
Преди малко се връщам от преглед.  Докторката ме разочарова - близките дни нямам признаци за раждане, нито разкритие, нито нищо....аз така тайничко се надявах днес, утре да се свършва вече....От два дни ме боли и кръста, имам стягане на корема....т.е. според мен имам признаци...да..ама не...ще чакаме...то вярно че има още цяла седмица и половина,но...

Жени, ако искаш да успееш с кърменето, дори да не даваш през нощта, пак ще трябва да ставаш, но да се цедиш,което е  по-кошмарно според мен. Ако искаш може да пробваш първите 2-3 месеца да кърмиш и нощно време,докато бебето наддаде на тегло и след това да пробваш методи за отказ от нощно хранене. И пак зависи от детето, моят син, например ни правеше луди нощно време,ако не си получеше дажбата и при него не се получиха никакви методи за отказване ....така че...

# 79
  • София
Didd съчувствам ти. Как сте решили да процедирате? Ще го чакате ли да тръгне само до когато тръгне ? Май от утре трябва да ходиш всеки ден на записи? Поне на мен така ми казаха, ако тръгна да преносвам. При мен не е добре въобще това да се случва, защото отдавна имам зряла плацента, а последния път и доста намалели води. Лекарят ми каза, че ще ме чака най-много 1ден след термин. Sad
Стискам ти палци днес да имаш бебе.

# 80
Привет и от мен момичета в новата тема - отново благодарности за нея!
Честито на всички новопоявили се бебоци, да са живи и здрави!   bouquet Heart Eyes
Аз имам един въпрос - т.к. все още слагам свещички Полижинакс , а съм на преглед чак в петък, не знам, ако случайно съм направила разкритие, дали няма да повлияят на бебто по някакъв начин. Сега като ви четох разбрах че много мами са вече с разкритие и май не се усеща кога става разкритието. И сега се притеснявам ако и аз имам а не знам. Дали свещичките трябва да се спрат при разкритие или не ?  newsm78

# 81
  • София
Didd и аз съм без признаци Sad Говори ли с лекаря какво ще правите? Аз в четвъртък съм на преглед, мисля да го питам ако подмина термина как ще процедираме.

# 82
Честито на новите мами!!!!Да са им живи и здрави бебоците!
Аз имам един въпрос към мамите претърпяли секцио.Вчера си махнах лепенката и сега си усещам вече операцията.Много ми е странно защото е твърдо около нея/ не самия разрез а около него/, освен това е леко топло.Дали е нормално това?
Аз знам че ако има проблем ще имам температура?
Споделете момичета, моля Ви че нещо започвам да се филмирам #Crazy

# 83
Айде да помрънкам как и аз нямам никакви признаци, а в петък ми е тремина, даже мисля, че и коремът ми не се е смъкнал.
Вчера след една дълга разходка получих няколко контракции една след друга, но не болезнени  ooooh!
Тази вечер, всъщност, се надявам да не родя, че мъжът ми замина за Белград и утре се връща, ама от утре вече трябва да става нещо  Crossing Arms
И тая вечер да се почне пак няма да се сърдя много де  Mr. Green

# 84
  • По широкия бял свят
Didd съчувствам ти. Как сте решили да процедирате? Ще го чакате ли да тръгне само до когато тръгне ? Май от утре трябва да ходиш всеки ден на записи? Поне на мен така ми казаха, ако тръгна да преносвам. При мен не е добре въобще това да се случва, защото отдавна имам зряла плацента, а последния път и доста намалели води. Лекарят ми каза, че ще ме чака най-много 1ден след термин. Sad
Стискам ти палци днес да имаш бебе.
Не съм питала какво се прави, защото не мислех, че ще пренося. #Crazy
То верно, че на човек му се случва това за което не се е сещал. Joy При предишния преглед плацентата ми беше 2ра степен и имаше достатъчно около плодни води.
Благодаря за стиснатите палци, имам нужда.

# 85
tzuntzurka, не с е притеснявай мила, нормално е. Ще има оток още няколко дни. Можеш да пръскаш с бивацин спрей - това е локален антибиотик срещу инфекции. Прилага се върху оперативни рани. И топплото е нормално. Важното е да не тече нищо от нея, да няма лош мирис, да нямаш температура. 

# 86
tzuntzurka,  "твърдото" и изтръпналото в областта на разреза също са нормални усещания,с времето ще отшуми,не се притеснявай Hug Както ти е писала Файти,важното е да не няма инфекции в тази жега.Аз лично не съм си пръскала и мазала раната с нищо Wink

red shoe , късмет и успех и на теб Hug, очакваме те Heart Eyes Party Heart Eyes

За тези ,които искат по-бързо да родят- наблегнете на секса  loveuuu ,че след като се роди бебето,едва ли ще ви е до секс hahaha (поне в началото Wink)

# 87
Благодаря за отговорите момичета!!!!
Поуспокоих се! Simple Smile

# 88
  • Miami
Ихаа нови бебчета  Grinning

Честит син Михаил на мама Съни    bouquet
Честита дъщеричка Каролина на Моли   bouquet Много хубаво име Каролина  Simple Smile
Да са ви живи и здрави рожбичките ви  Hug 

Деси аз пък си представях как се разхождам по улиците и ония ми ти води плисват и оливат всичко. Даже сънувах такива сънища как ми потичат водите и са като море и хората се давят в тях. Хаха Laughing Сега като се сетя и пак ме напушва смях. 
Вчера в Мола пак по едно време си го представих и даже разиграх сценки в ума си какво би следвало да направя, ако ми се случи. Със сигурност ще е сконфузно.
Хаха, и аз така съм си представяла много пъти  Laughing

Хайде на чакащите всеки момент момичета успех и късмет, стискам палци  Hug

# 89
Здравейте бъдещи и настоящи мами,
аз съм приятелка на petq_l44 и не мога да си намеря място от щастие и радост. Тя днес в 6.10 роди момиченце Мария 2400гр, 47см. А и аз се върнах една година назад и искам паааааааааааааааааккккккккккккккк newsm44 newsm51  love001

Общи условия

Активация на акаунт