Какво искате да оценят във вас ?

• 4 149
  • 109
  •   1
Отговори
# 30
Аз нищо не искам да оценяват в мен. Чувстам се достатъчно оценена от когото трябва.  Останалите слабо ме вълнуват.

# 31
Ми нищо не искам да вижда - обичам да ме открива малко по малко, и по този н-н интереса ще е по-дълъг и вълнуващ  Flutter
Hug
и си прав и не си - представи си, че тя пренебрегне нещо, с което се гордееш, че притежаваш. за вътрешно качество говоря - например чувството ти за хумор Wink ами ако тя реши, че не й харесва или недай боже е ужасно, или пък още по-зле - игнорира го? няма ли да се обидиш? ако "да", значи ти пука дали успява да те "види" или не  Peace

# 32
А иначе по темата - коя жена /човек не иска да бъде оценен ?  newsm78

Когато става въпрос за качества, мисля, че любовта е достатъчна оценка. Т.е. фактът, че другият те обича, значи, че те цени.

Иначе има и отделни постъпки, които правим за партньора. Те се не/оценят отделно.. Не знам дали изразих мисълта си правилно..  Laughing

# 33
  • някъде ...
Ми нищо не искам да вижда - обичам да ме открива малко по малко, и по този н-н интереса ще е по-дълъг и вълнуващ  Flutter
Hug
и си прав и не си - представи си, че тя пренебрегне нещо, с което се гордееш, че притежаваш. за вътрешно качество говоря - например чувството ти за хумор Wink ами ако тя реши, че не й харесва или недай боже е ужасно, или пък още по-зле - игнорира го? няма ли да се обидиш? ако "да", значи ти пука дали успява да те "види" или не  Peace

Пламъче, ако някоя ме пренебрегне ... имам усещане че ще има достатъчно други които няма да го направят.

Пък и .. не обичам да се напъвам  Mr. Green

ПП: И май не съм от най-обидчивите - хора разни - са да се сърдя на всички ли  Mr. Green

# 34

Пък и .. не обичам да се напъвам  Mr. Green
Странно ,имам чувството,че постоянно се осираш. Joy

# 35
Ох,не знам защо,но оставам с усещането,че не ви внушиш правилно въпроса  Mr. Green Confused

# 36
Драгон,не става дума нито да се напъваш,нито да те оцени на втората среща.
Ами ако една жена,която обичаш и те обича пренебрегва най-хубавото /според теб / в теб качество или няколко такива... ?  newsm78

# 37
ПП: И май не съм от най-обидчивите - хора разни - са да се сърдя на всички ли  Mr. Green
не съвсем не казвам, че трябва да се харесваш на всички, който трябва си те харесва  Mr. Green
но говорим конкретно за половинките все пак, не за всички останали - те не ме интересуват какво ми оценят  Peace

Ох,не знам защо,но оставам с усещането,че не ви внушиш правилно въпроса  Mr. Green Confused
напротив Peace

# 38
  • някъде ...

Ти пък си пикла  smile3502 smile3502 smile3502

# 39
  • в 1001-та нощ
Wink) не, че държа да е оценено, но това, което бих се зарадвала да остава след мен е - човечност, естественост, вяра в доброто ...

зависи обаче "оценителят" за какво има очи - защото през някои призми - горе-посочените ще бъдат видени като - "глупост, простота, наивизъм" .....

# 40

алоу групата! ще се наказваме с провесване от прозореца на влака  Joy Joy Joy
сори за оффа няма повече Mr. Green

# 41

алоу групата! ще се наказваме с провесване от прозореца на влака  Joy Joy Joy
сори за оффа няма повече Mr. Green
което ведага ми напомни една гадна обида...миришеш на пердето във влака Joy Sick

# 42
  • някъде ...
Ами ако една жена,която обичаш и те обича пренебрегва най-хубавото /според теб / в теб качество или няколко такива... ?  newsm78

Норел-че, ако не мога да накарам една жена с течение на времето да оцени мое хубаво качество - следователно то не е най - хубавото което тя намира в мен, и което я държи с мен.

Ако няма време да го открие - никой насила не държа - щом едно не е оцениля, и друго няма да оцени.

Според мен, нещата може да са едни, но погледнато от страни да са други - все пак за себе си подхождам по силно субективен начин ( да се чете - че не се мразя  Mr. Green ).
В този ред на мисли - ако аз смятам за хубаво мое качество, но околните не го оценяват - значи просто не е толкова хубаво ( т.е. - най-вероятно си го внушавам ).

И отделно - защо трябва да искам да оценят в мен качество, което АЗ смятам за най-хубаво?

Най-хубавото ми качество е, това което за съответните хора/човек е най - хубаво - това за него е най-ценно, и това е уникалното, което мога да дам като частица от себе си ....

( отиде реномето -Немо си върна първото нясто  Crossing Arms )

което ведага ми напомни една гадна обида...миришеш на пердето във влака Joy Sick

Ти пък ..  Crossing Arms - бе я прочети темата за това дали се срамуват от половинките. - ей ти я на : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514563.90 - от 4-ти пост надолу  Crossing Arms
Т'ва си ти  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 20:51 от ddragon

# 43
Ами ако една жена,която обичаш и те обича пренебрегва най-хубавото /според теб / в теб качество или няколко такива... ?  newsm78

Норел-че, ако не мога да накарам една жена с течение на времето да оцени мое хубаво качество - следователно то не е най - хубавото което тя намира в мен, и което я държи с мен.

Ако няма време да го открие - никой насила не държа - щом едно не е оцениля, и друго няма да оцени.

Според мен, нещата може да са едни, но погледнато от страни да са други - все пак за себе си подхождам по силно субективен начин ( да се чете - че не се мразя  Mr. Green ).
В този ред на мисли - ако аз смятам за хубаво мое качество, но околните не го оценяват - значи просто не е толкова хубаво ( т.е. - най-вероятно си го внушавам ).

И отделно - защо трябва да искам да оценят в мен качество, което АЗ смятам за най-хубаво?

Най-хубавото ми качество е, това което за съответните хора/човек е най - хубаво - това за него е най-ценно, и това е уникалното, което мога да дам като частица от себе си ....

( отиде реномето -Немо си върна първото нясто  Crossing Arms )

Ех,Драгон,съжелявам за реномето  Confused
Има доза логика в това,което казваш,но само ДОЗА  Mr. Green

# 44
  • някъде ...
Ех,Драгон,съжелявам за реномето  Confused
Има доза логика в това,което казваш,но само ДОЗА  Mr. Green

Доза ... доза .. колко доза  Mr. Green
Бе я си признай че цялото е вярно  Hug

Пламъчееее -  Hug

Общи условия

Активация на акаунт