Какво искате да оценят във вас ?

• 4 129
  • 109
  •   1
Отговори
# 60
Аз не съм много съгласна с това, че трябва да се раздаваме и да показваме най хубавото от нас, независимо дали ще го оценят или не, да се хвърля всичко на вятъра.
Ако става дума за някаква помощ и добрина, както и да е. Соломон е казал " не хвърляйте бисерите на свинете" и съм много съгласна с това. Не трябва да се хабиш там, където не си оценен и разбран, защото така може да загубиш шанса да си с човека, който би могъл наистина да го направи.
пак си много права  Hug

# 61
Всеки човек се смята за изключителен.
Иска му се да бъде оценен.
Както от приятели и обкръжението,така и от най-близкия му човек - партньора му.
Кое е нещото , което най-много цените в себе си и на  всяка цена държите  един мъж/реципрочно жена -  да оцени във вас ?

Не искам да ме оценяват.  Не изпитвам грам нужда да бъда окачествявана.  Оценката  свързвам с критерии и претенции за задоволяване. Е, аз не обичам да задоволявам хорски претенции. Ако правя или казвам нещо, то е за да  задоволя собствените си потребности и желания, но дори и аз рядко си слагам цифри на изпълнението, та какво остава да го позволя на някой друг.

# 62
  • Бургас
В минути за самореклама няма да изпадам. Много неща ценя в себе си, не по - малко не харесвам, ама това съм аз и толкова. Никой нищо не искам да ми оценя. Себе си съм и маски не нося, не ми трябват, те повече пречат отколкото помагат. Раздавам се ... и не съжалявам, защото понякога много страдам, обаче пък и колко велики моменти съм имала така... Всичко си е струвало значи !Не правя нещата с цел.Те или се получават или не. Ако някой е с мен, значи сме докоснали душите си и сме си паснали ( независимо дали става въпрос за мъж, приятели и т.н. )

# 63
  • Sofia
Не изпитвам нужда от оценка. За достатъчно интелигентен се считам, че да мога да преценя кои са ми "+" и кои "-", и върху какво трябва да наблегна.
Когато най-близкият ти човек ти направи комплимент винаги е приятно, но това не го възприемам като оценяване, а израз на нежност и внимание.
Т.е. правя разлика между липса на близост, внимание... и от друга страна - поставяне на оценка.

# 64
  • някъде ...
Алоууууу.
Норелчеееее, май това мъъничко прав дето бях почва да пораствааааа  Mr. Green

Та е са се прибирам от кафенце с моите хора, и си мисля за темата  Crazy ( откачам с тоа форум ей ).
Та си викам - за да ме разбереш, ще ти дам нагледен житейски пример, пък бил той и уронваш така пазения авторитет на черна овца  Mr. Green ( щото си е по темата и е сериозен, и никой не забременявам , нито блъскам с 200 ).

Та 'начи отивам си аз с едните авери на кафе и се замислям :  newsm78

Бе са тия мои хора ми се кефат и ме търсят, щото си правим глупостите и дивотиите и ни е много гот, 'щот разум в действията не се намира много.

И ни е адски купон и така.
Да се разбира, че те оценяват лекето  в мен.

Обаче :
Утре ( примерно ) съм с други мои хора, с които сме на друго ниво на общуване -кинти минти, абе - даллавера - всичко точно - лигавене - Ц  Naughty.

НО :
В други ден, съм с едни други мои, дето пък адски добре ни върви лафа за нещата от живота, на едно друго, по-сериозно ниво - разбирай - ревем си на рамената и ни олеква.
И те умират за мен.

ДА АМА :
В петък заминавам за морето, където ме чакат друга тайфа ( днес с 5 човека се чухме да се рабираме за петък вечер ) , с която взимаме на абордаж всяка кръчма стига да се вижда морето от нея ( или направо да е в него - пресен пример - Текилата ).

Та ...
Аз сега к'во на кой съм искал да покажа като силна страна ( моя ) и кой к'во избрал?

С човека до теб е същото.
Един търси опека, друг търси опитно зайче, трети търси заместител, четвърти - полов атлет, пети - кошче за душевни.

Извода накрая е само един и той е, че
трябва да имаш какво да дадеш, за да можеш да вземеш.

Човешки взаимоотношения - иди разбирай ...

# 65
Аха разбирам. Thinking

# 66
На вас двамата не ви ли писна да се гоните по темите? Разменете си скайповет, фейсбуците, малко телесни течности и ни спестете сеира.

# 67
  • някъде ...
На вас двамата не ви ли писна да се гоните по темите? Разменете си скайповет, фейсбуците, малко телесни течности и ни спестете сеира.
Ти що си мислиш, че не сме го направили вече?

ПП: Сега и твоя пост е точно толкова спам, колкото и последния моя - един вид този който четеш в момента и на Екстази Wink
( един вид - можеше и без тях )

# 68
  • София
 Joy hahaha Joy

А по темата... най-много ми се иска да бъде оценявана от околните искреността ми. Аз съм много открит, искрен и откровен човек и това в повечето случаи се приема едва ли не като лоша черта отколкото като добра  Tired

# 69
  • Бургас
Права си, не на всеки му харесва да му говориш истината в очите. Обаче пък така около теб остават само истинските хора Peace

# 70
Рокси,защо си толкова раздразнителна ,да не би да се чувстваш недооценена? Thinking
Мисля,че се взимаш прекалено насериозно,все пак сме тук да се забавляваме и разтоварваме,нужно ли е всеки път да се намесваш по този начин като някоя строга даскалица? Peace

# 71
Егати кво е станало тука  ooooh! hahaha
Паси,права си... стигнах до този извод със свинете и бисерите съвсем скоро.
Трябваше ми доста време за да го разбера.

# 72
Изобщо не се смятам за изключителен човек.. С хората,около мен се ценим взаимно,всеки е уникален сам по себе си Simple Smile

# 73
  • някъде ...
Егати кво е станало тука  ooooh! hahaha
Паси,права си... стигнах до този извод със свинете и бисерите съвсем скоро.
Трябваше ми доста време за да го разбера.

Нещо не вдявам аз лично - сега, като си си хвърлила перлите на свинете, вече ги нямаш ли  Thinking newsm78

Щото аз съм нещо като тесто в това отношение - колкото повече давам - толкова повече се събира за даване, ама някои от вас може и да се изчерпват, знам ли ... Whistling

# 74
Ти що си мислиш, че не сме го направили вече?

ПП: Сега и твоя пост е точно толкова спам, колкото и последния моя - един вид този който четеш в момента и на Екстази Wink
( един вид - можеше и без тях )
Аз пък им се радвам! Нека има любов!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт