Какво искате да оценят във вас ?

• 4 127
  • 109
  •   1
Отговори
# 90
И аз нямам някакви специални очаквания за това как ме оценяват и възприемат. Никога не съм се чувствала неоценена или недооценена.

Peace
това е и моето мнение по въпроса Sunglasses

# 91
Извън всички обичайни и напълно верни неща, които казват за мен (красива, умна, много красива, егаси колко умна) ми се иска някой най-после да каже "Ето я жена ми - имаме милиони, тя все това порше си кара...."  Laughing

# 92
  • някъде ...
Извън всички обичайни и напълно верни неща, които казват за мен (красива, умна, много красива, егаси колко умна) ми се иска някой най-после да каже "Ето я жена ми - имаме милиони, тя все това порше си кара...."  Laughing
Е може ли да забравиш "скромна"  Mr. Green Joy
 Hug

# 93
Е може ли да забравиш "скромна"  Mr. Green Joy
 Hug
Ще следя за момента, в който някой ще се изпусне да го спомене  Laughing Laughing Laughing

# 94
  • някъде ...
Извън всички обичайни и напълно верни неща, които казват за мен (красива, умна, много красива, егаси колко умна) ми се иска някой най-после да каже "Ето я жена ми - имаме милиони, тя все това порше си кара...."  Laughing
Е може ли да забравиш "скромна"  Mr. Green Joy
 Hug
Ще следя за момента, в който някой ще се изпусне да го спомене  Laughing Laughing Laughing

Ми добре тогава :
Несихче, бе много си ми скромна бе, вземи малко се отпусни, недей с тва ниско самочувствие, няма да те оценят подобаващо  Mr. Green
 Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 14:56 от ddragon

# 95
  • 221B Baker Street
 Joy Joy Joy

# 96
Вече не искам никой нищо да цени в мен! Все ми е тая! То и не остана много за ценене, де  Laughing  Вече съм дърта, грозна, цинична и злобна- освен някой мазохист да ме оцени друг не виждам Laughing
Умея да тормозя добре Mr. Green

# 97
Хм, честно да ви кажа, това което искам да оценят е че винаги си казвам всичко в прав текст...само че в повечето случаи си навличам излишни главоболия Laughing Laughing Laughing

# 98
  • София
Професионалните ми умения!

# 99
Аз съм голям катил - изобщо не се пъна някой да ме харесва..
Щом е с мен - значи ме е оценил правилно..
Избрал ме - т.е видял е или осъзнал ценните ми качества още в началото..а недостатъците явно не са нетърпими..

# 100
Аз съм голям катил - изобщо не се пъна някой да ме харесва..
Щом е с мен - значи ме е оценил правилно..
Избрал ме - т.е видял е или осъзнал ценните ми качества още в началото..а недостатъците явно не са нетърпими..
е стига, де, защо пък да си катил  Crazy просто не им се замисляш толкова на нещата, което си е за похвала  Hug не всеки го умее това  Whistling

# 101
А, от възрастта е..
Преди и аз се връзвах и докарвах, ма от години не ме влече..
аз съм си съкровище, не е мой проблем който не го вижда.. Joy hahaha

# 102
  • София
С времето се научих, че не е необходимо да се опитвам да се харесвам на околните, т.е да искам да оценяват нещо в мен, защото всеки човек е различен и цени различни неща в околните.
Аз съм си аз - показвам го на всички - и на хората, които харесвам и на тези, които не харесвам особено. Всеки е свободен да ме оценява, както на него му харесва.
А на тия, дето много ме харесват и оценяват, не им завиждам понякога  Wink

# 103
Никога не съм се чувствала неоценена.Дори напротив,понякога хората ме надценяват (мое мнение) Mr. Green
Иначе за мен е важно да ме приемат такава каквато съм-и с хубавите,и с недотам хубавите ми черти.
Прочетох,че някои от вас се дразнят,ако хората обръщат силно внимание на външния вид и едва ли не ги оценяват по визията.
Факт е,че е така-това е инстинкт и трудно може да се промени.
Затова пък никога не ме дразнило да оценяват И външния ми вид-за мен той е не по-малко важен от други качества.

# 104
  • Бургас
А, от възрастта е..
Преди и аз се връзвах и докарвах, ма от години не ме влече..
аз съм си съкровище, не е мой проблем който не го вижда.. Joy hahaha
Много ме радваш ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт