Звездни компромати - 70 част

• 51 477
  • 710
  •   1
Отговори
# 660
Аз нали не пиша много често и реших да не питам кой е приятелят на Лозанова.  Mr. Green
Ама се зачудих ... Ами, ако някой от регистрираните тука, пише за жълтите вестници?
И отговорът нагово поднесен на тепсия, така де ... ЛС ...   Crazy Както и да е, де ...   Hug

Е каква тепсия , тука повечето действат по метода на изключването позовавайки се на информация от видни клюкари ,които евентуално познават нз кой, а не защото са свидетели .. Плюс това ,аз не знам да се знае нещо твърдо . Та така от едни клюкари на други , което не прави жълтата преса не по-малка помия де.

# 661
  • Cофия
Те жълтурите и да не пишат тук, четат редовно и цитират после.....

# 662
E то ако не е оттук ще се разбере от фейсбук, или приятелите и. Доста свободно коментират, явно не е тайна.

# 663
не е тайна , но и не се коментира ,
Николета доста писна в последно време , може би затова ..

# 664
Тя и да е писнала, той не е.

# 665
Мчи то всички се досетихме още първата вечер. Ще фърчи силикон и перуки тоя път ми се чини.  Laughing
уфф,само аз ли не съм се досетила,моля ви светнете и мен  Grinning

# 666
# 667
И това ли е великата тайна, или още съм в неведение  Joy

# 668
  • Sofia
Laughing Това е

# 669
# 670
Laughing Това е

И кое е точно "това"? Ако на някой тайната е била, е Николета е сваляла Божинов в найт флайт, не е това. Защото аз мога да я покажа и статията така- http://www.sportal.bg/news.php?news=247789   където е представено по съвсем друг начин.

# 671
# 672
# 673
Laughing Това е

И аз за този си мислех. Ама то му е разрешено, няколко пъти не се брои за изневяра  Joy

# 674

Общи условия

Активация на акаунт