Звездни компромати - 70 част

• 51 492
  • 710
  •   1
Отговори
# 645
И Тодор от ББ станал татко, пак съм изтървала

Между другото Абрамович и Даря Жукова се разделили. Големи раздели тия дни, голямо чудо. Crazy

# 646
# 647
  • София
Според мен Тери си оглежда бръчките по-скоро.  Laughing

# 648
Бионсе ми прилича на Тина Търнър на тези снимки!  Shocked

# 649
Те нашите вече достатъчно се рисуваха, Бионс направо закъсня. Mr. Green

# 650
  • Cофия
Нещо позитивно: http://www.bliasak.bg/news/p3_7734_0.html  Grinning

Момичета,още малко клюка. Това за Николета е на 100%,те дори вече не се криели и съвсем скоро ще избухне голям скандал тъй като "умникът" и е обещал някои потресаващи неща  ooooh! Говоря от достоверен източник,приятел на въпросния герой.

Ама аз ви казвам, че главните герои са наясно, а даже и не само те...То си се вижда в профила, че хора от шоубизнеса са си наясно...
Какви неща й е обещал? Blush

Според мен, че ще зареже майката на сина му и ще се събере с нея...... така си мисля.....

# 651
сигурно й е обещал да се оженят ...
веднага се сетих кой е , още снощи ...
 в нац.отбор  освен Синът и Зетят, ще има и Баджанаците  Simple Smile

# 652
  • София
Мчи то всички се досетихме още първата вечер. Ще фърчи силикон и перуки тоя път ми се чини.  Laughing

# 653
Ми то кой не си мечтае да задоми Николета Лозанова.  Heart Eyes Mr. Green

# 654
  • Балчик
Мчи то всички се досетихме още първата вечер. Ще фърчи силикон и перуки тоя път ми се чини.  Laughing
Mr. GreenЧудничко , това му трябва на народа по време на криза  Mr. Green

# 655
И Тодор от ББ станал татко, пак съм изтървала

Между другото Абрамович и Даря Жукова се разделили. Големи раздели тия дни, голямо чудо. Crazy

Да не бъркам, но мисля, че още миналото лято той стана татко.

# 656
  • Cофия

Joy Joy Joy
не е хубаво да злорадстваме над чуждите проблеми, ама....

# 657
 Ще се утешава с приятелката си, футболна съпруга.

# 658
Цитат
Според мен, че ще зареже майката на сина му и ще се събере с нея...... така си мисля.....

Че , ако е човека който си мисля , те дори нямат брак , а с множеството му изневри стана пословичен . Но все пак не ми се вярва да е той . Само Николета си знае кви ги върши , другите просто си губим времето в чудене  Laughing

# 659
Аз нали не пиша много често и реших да не питам кой е приятелят на Лозанова.  Mr. Green
Ама се зачудих ... Ами, ако някой от регистрираните тука, пише за жълтите вестници?
И отговорът нагово поднесен на тепсия, така де ... ЛС ...   Crazy Както и да е, де ...   Hug

Общи условия

Активация на акаунт