Болоня и Флоренция- може и още нещо

• 103 613
  • 777
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Мими, не,летим с Луфтханза и кацаме на летището във Флоренция. Моя мъж има органическа неприязън към лоу кост компаниите и когато може, ги избягва. На всичко отгоре е фен на "самолетни катастрофи" и е гледал всички серии. Най-интерсното е,че една от малкото компании,за които няма катастрофи, е Луфтханза. Та, когато може,пътува с тях hahaha
Автобус до Пиза има също от гарата, с подобно разписание.,Трябва да видя къде го бяхботкрилани да дам линк  bouquet

# 211
Люба, Академията се разглежда сравнително бързо и зависи колко си падате по склуптурите. ММ им е фен и докато той разглеждаше по-задълбочено всяка склуптура, аз седях безмълвна пред оригиналния Давид и се наслаждавах. Въпреки, че има копие на статуята на площада пред двореца Векио, като видях оригинала и останах хипнотизирана. Не ми се тръгваше... Бяхме и градините Боболи, сега, ако трябва да избирам, бих избрала Академията пред градините.

Относно градините вече са казали. Опашки няма, дори и във висок сезон, по-скоро са парк, който не е нищо особено, но все пак зависи и какво друго подобно сте виждали. Ако ти е интересно, в скрит текст слагам 3-4 снимки от градините:
Скрит текст:
1, 2, 3, 4

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 00:33 от Смърфиетка

# 212
  • Пловдив
Смърфиетка, благодаря много за инфото!!!
Щом се разглежда бързо Академията, ако има места, ще резервирам днес някой по-късен час  Hug По картини толкова не си падам, но виж, Микеланджело го обожавам и още от малка искам да видя неговите творби, така че ще се радвам да видя Давид на живо. То и само заради него мечтаех за сикстинската капела от 15 годишна.
Що се отнася до градини, ами аз много обичам паркове и ботанически градини и където и да ходим, се опитвам да разглеждам и такива, не само музеи, та ще ги видим със сигурност, още повече, че имаме достатъчно време. Три пълни денонощия трябва да са достатъчни да се разгледат повечето неща, особено като скипнем половината галерии. Laughing
Благодаря много!

# 213
Смърфиетка, благодаря много за инфото!!!
Щом се разглежда бързо Академията, ако има места, ще резервирам днес някой по-късен час  Hug По картини толкова не си падам, но виж, Микеланджело го обожавам и още от малка искам да видя неговите творби, така че ще се радвам да видя Давид на живо. То и само заради него мечтаех за сикстинската капела от 15 годишна.
Що се отнася до градини, ами аз много обичам паркове и ботанически градини и където и да ходим, се опитвам да разглеждам и такива, не само музеи, та ще ги видим със сигурност, още повече, че имаме достатъчно време. Три пълни денонощия трябва да са достатъчни да се разгледат повечето неща, особено като скипнем половината галерии. Laughing
Благодаря много!

Тогава Флоренция е Градът! Там можеше да видиш не само Давид, но и Бакхус, също и първите творбе на Микеланджело ...

# 214
О, три дни са напълно достатъчни за Флоренция.

# 215
  • Русе
Момичета, контактите в Италия като нашите ли са или трябва преходник newsm78

# 216
Момичета, контактите в Италия като нашите ли са или трябва преходник newsm78

Не трябва!

# 217
  • Русе
Момичета,някоя от вас беше писала за еднодневна екскурзия до Сиена.Сан Джимияно и Кианти.
Интересува ме дали да си направим резервация по интернет или може и на място от хотела.
Освен това ми се ще да включва и Пиза а не намирам такава.Някоя да има инфо по въпроса
или някакъв сайт, ще съм много благодарна.

# 218
  • Пловдив
Дианели, в другата тема за Флоренция има линк. Ако не го намериш, като се добера до компа довечера,ще ти го пусна. Аз си го резервирах по интернет, ама не сме отишли още да го ползваме. Мисля, че за екскурзия и до Пиза някой тук беше писал. 

# 219
  • Русе
Да попитам някой резервирал ли е хотел през otel.com, че съм харесала два хотела във
Флоренция на супер цени, но ме притеснява че единият е 499лв за три нощи, а го гледах
в някакъв друг сайт и беше 1520 $ newsm78. Да няма някаква измама?

# 220
# 221
Здравейте,
Някой знае ли дали могат да се купят билети за градски автобус в Болоня направо от шофьора и каква е цената?

# 222
  • София
Да попитам някой резервирал ли е хотел през otel.com, че съм харесала два хотела във
Флоренция на супер цени, но ме притеснява че единият е 499лв за три нощи, а го гледах
в някакъв друг сайт и беше 1520 $ newsm78. Да няма някаква измама?
Dianjeli Simple Smile, други на твое място подскачат от щастие, че са намерили хотел на толкова по-ниска цена, а ти се притесняваш Joy.
Почти винаги за пътуванията ни резервирам хотелите през Отел. ком, защото ми дават най-ниски цени. Ползвали сме резервирани през тях хотели в Испания, Сингaпур, Малайзия, Индонезия и никога никъде не е имало проблеми. Дори и в момента имаме резервиран през тях хотел във Флоренция.
Затова смело резервирай и се радвай, че спестяваш 1200 долара Peace Joy

# 223
  • София
Ух, не успявам да отвкрия гарата в Болоня, използвайки Google maps. Как се казва, как да я търся?   bouquet

# 224
Само в тази тема не се бях разписала, но ето ме и при вас  Laughing Пътеването наближава и нямам търпение. Само за него мисля, уточнявам детайли, чертая планове. Толкова е хубаво, че чак ме е страх, че не е възможно да е вярно. Много се надявам да не вали. Даже си мисля, ако два дни по-рано видя в прогнозата дъждове да отложа пътуването.

Dianjeli аз съм се подготвила с преходник за контакти. В Рим не успяхме да включим нищо в контактите. Бяха по-тесни.
Такава голяма разлика в цената мен би ме притеснила. Да не е грешка. Задай цената в евро, да няма разминаване в курса при пресмятането в сайта - лева-долари.

Общи условия

Активация на акаунт