Стар сериал който искате да гледате отново!

• 269 978
  • 775
  •   1
Отговори
# 240
  • София
да, този е и аз онзи ден се сещах за него Wink

# 241
  • Атлантис, Галактика Пегас
Същия е, само че по тивито вървеше дублиран. А тук няма субс... Но го има в руските торенти дублиран всичките три сезона  Peace Ама се иска много място  Whistling За сега просто видях от къде да го сваля.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 09:29 от Kordelia

# 242
  • В друго измерение
Днес се мотая честичко из форума и прочетох и тази тема   bouquet
Та, реших да се възползвам да попитам нещо - отдавна издирвам из нет-пространството един сериал на Клайв Оуен(обожавам го), казва се Second Sight, преди години го даваха по някоя наша тв, но никак не помня коя и смътно си спомням самия сериал - той играеше следовател, който ослепяваше бавно, но май в крайна сметка се оказва, че не е просто ослепяване, а някакви способности, виждаше бъдеще или нещо подобно  Thinking
Не го намирам в торентите и май вече съм се навила да си го поръчвам, но като ви открих реших да попитам дали някоя от вас не го е засичала някъде?  Praynig
Много ви благодаря  Hug

# 243
Забравих този в предния си пост.

# 244
Провидънс.
Другата в мен.
Просто Мария
Д-р Куин-лечителката
Туин Пийкс
Въртележка
Далас

# 245
  • близо до морето
Един от любимите ми сериали навремето беше "Далечни висини".
Даваха го по втора програма ( навремето )  . Главният герой се казваше Ашок. 
 А също и сериалите :
"Потомките на ликорната" ( минисериал )
"Шуаните" (също минисериал с участието на Софи Марсо )
"Гардемарини напред" ( руски )
"Графиня дьо Шарни"
А също и много от тук изброените  (ех, младост) .

# 246
  • Атлантис, Галактика Пегас
Един от любимите ми сериали навремето беше "Далечни висини".
Даваха го по втора програма ( навремето )  . Главният герой се казваше Ашок.  
 А също и сериалите :
"Потомките на ликорната" ( минисериал )
"Шуаните" (също минисериал с участието на Софи Марсо )
"Гардемарини напред" ( руски )
"Графиня дьо Шарни"
А също и много от тук изброените  (ех, младост) .
Гардемарини напред! http://DMCA-removal-from-Google/torrent/23155/gardemariny-vpered!-restavracija-krupnyj-plan-4-serii-iz-4-1987-dvdrip-avc-by-7lobin
Виват гардемарини http://DMCA-removal-from-Google/torrent/41416/vivat-gardemariny!-1991-dvdrip

Гардемарини 3 http://DMCA-removal-from-Google/torrent/42316/gardemariny-3-1992-dvdrip

# 247
Доктор Куин Лечителката- Dr Quinn Medicine woman- го има в Замунда- всички сезони но без субтитри. Въпреки това, английският е ясен и ако някой иска да си го упражни- с един удар два заека Wink аз си ги свалих и не мисля да ги трия Simple Smile
Иначе аз мнооого харесвах не толкова старият "Трима Братя, Три Сестри"- много позитивно и сладко филмче Simple Smile но никъде не мога да го открия- ако някой знае къде- да помага.
иначе Династия Кална вода го помня само като име и как в последният епизод бликна кална вода и всички се радваха- много се чудих какво толкова се кефят да се цапат  Mr. Green детска работа.
харесвах и Хотел Рай- имаше една късо подстригана мацка- Дебора мисля че се казваше (освен ако тя не беше от филма "Танцувай с мен")

# 248
# 249
  • Разпиляна във въображението
Имаше един сериал. Младо момиче, което иска да е модел и се запознава с един мъж и той я води на ревю на доведената си майка. Избират я за модел. Те двамата се влюбват, обаче се оказва че момичето е дъщеря на жената. Сещате ли се как се казваше?

# 250
  • София
  Имаше един сериал с актьора играещ "Майкъл" в "Никита"!Ама само това си спомням. Бяха някакви селяни, той ходи да работи някъде, да изкара пари за къща....дървосекачи ли бяха  newsm78? И аз как го обясних, но само това си спомням.

# 251
 Имаше един сериал с актьора играещ "Майкъл" в "Никита"!Ама само това си спомням. Бяха някакви селяни, той ходи да работи някъде, да изкара пари за къща....дървосекачи ли бяха  newsm78? И аз как го обясних, но само това си спомням.

http://www.imdb.com/title/tt0098797/

Сещате ли се за един сериал, който даваха отдавна по Канал 1, беше нещо като куклен театър? Казваше се "Гадост и зараза" и се разказваше за група плъхове. Laughing Joy Следях го като малка...

# 252
  • София

http://www.imdb.com/title/tt0098797/

Сещате ли се за един сериал, който даваха отдавна по Канал 1, беше нещо като куклен театър? Казваше се "Гадост и зараза" и се разказваше за група плъхове. Laughing Joy Следях го като малка...
Браво  Hug!Как се сети от толкова малко обяснeние, супер си  Peace!Благодаря!

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 02:34 от Тайна

# 253
Цитат
Сещате ли се за един сериал, който даваха отдавна по Канал 1, беше нещо като куклен театър? Казваше се "Гадост и зараза" и се разказваше за група плъхове.   Следях го като малка...

http://vbox7.com/play:8b111dd0
това ли? Simple Smile

# 254
Здравейте Hug
Видях из страниците, че някой беше споменал за Виляриба-Вилябахо Crazy - това беше уникално сериалче и много искам пак да гледам. Нкяой да знае дали го има из нета за сваляне? Thinking
Иначе сериали малко гледам, но тези, които си спомням и бих искала да гледам са - Луз Мария (ах, каква тръпка беше като тичах отучилище втора смяна, за да не го изпусна по Нова телевизия като го даваха), също и Аз обичам Пакита Гайего - умирах за този филм, но ми спряха канала от кабелната тогава и така и не можах да го изгледам докрай.Страсти - американския Crazy луда работа беше и как го спряха ей така и не пуснаха втори сезон  ooooh!

Гадост и заразаJoy      това беше уникално. Там в купчинана на бунището. И до ден днешен използваме тези изрази вкъщи - Гадост и зараза и Смокини и черници Joy

Общи условия

Активация на акаунт