Стар сериал който искате да гледате отново!

• 270 687
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
На мен ми се гледа отново " Трима братя три сестри". Peace

# 571
Едно поздравче за всички с песничката от този любим сериал
http://www.youtube.com/watch?v=DbldUmM1bTo

Освен това си припомних един друг сериал - Опасният залив - за един баща (Грант Робъртс), който беше природозащитник или нещо такова, работеше с косатки, неговата няма дъщеря Никол и сина му. Имаха видра, която се казваше Дейнджър.
Не помня сюжет на нито една серия, но явно ни е харесвал много, защото след него, мъжките имена, които ползвахме, когато играехме на нещо, бяха винаги Грант Робъртс Simple Smile

Сега ме сети за още един френски тийн сериал, който даваха по "Диема +" ............. Помните ли сериала " Академия за шампиони" ?

# 572
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте и от мен,

Преди около 10 година, дори и повече имаше един сериал по Диема.
Действието се развиваше в Маями.... красиви плажове, богаташи, интриги...
Главната героиня не обичаше мъжа си, а друг...тъмнокос мъж.
Спомням си как изглеждат главните персонажи (и как да забравя всички бяха изключително красиви), но нищо друго не помня.
Ако се сетите, ще ви бъда много благодарна!

Това ли е? Wink http://www.imageup.ru/img131/glavnaya402562.jpg

И аз за него се сетих. Искам да го повторят. Много го харесвах този сериал " Светлините на Маями" -уникален. Този сериал го даваха по несъществуващата вече Александра ТВ. Аз бих гледала Страсти (щото го пуснаха веднага след споменатия по горе), ама да го продължат,че не му излъчиха всички епизоди ами го спряха в нищото.

Благодаря ти много!
От дълго време се опитвам да си спомня как се казваше сериала.....
Наистина е уникален сериал, няма да е лошо да го повторят пак!

# 573
p4eli87, за утеха ти остава, че поне му знаеш името Wink...И аз много го харесвах, но уви...не се и надявам да го пуснат отново...макар че знае ли се..."Касандра" пак я въртят след като първия път я даваха в средатата на 90-те Mr. Green

# 574
  • все тук
Ей сега се сетих за един мой любим сериал от миналото - "Доктор Куин лечителката". Последно го гледах по Холмарк, ама преди години...

# 575
  • Пловдив
"Касандра" в момента по Диема Фемили я въртят за втори път - пуснаха я през 2010 също.

"Доктор Куин лечителката" я има в Замунда, на 32 страница в темата има препратка към субтитри, последно бяха до края на пети сезон. Вече може и за шести да има, но не съм проверявала скоро

# 576
  • София
Имаше и един сериал от преди мноооооооого години- Незабравимата...за едно момиче, което беше принудено да се ожени за един както тя каза "смешен старчок"......но никъде го няма и не го намирам.  удоволствие бих го гледала отново Simple Smile)))

# 577
  • София
Като говорим за южноамерикански сапунки, аз с удоволствие бих изгледала пак "Г-жа Съблазън". Дете бях и помня само, че беше с Лусия Мендес, която периодически пееше едни великолепни болера.

Ето я песента от филма.

Някой спомня ли си заглавието на детски сериал, вероятно от 80-те, в който ставаше дума за едни топченца, които като се вземат, летиш и в един момент главният герой успя да накара цял автобус да хвръкне (с все класа в него)? Нищо друго не помня и загадката "Това пък какво беше?" ме яде вече десетина години.

# 578
Хмммм, сещам се за този детски сериал "Въртележка" ("Carrusel"): http://www.cuandoerachamo.com/wp-content/uploads/2008/04/carrusel.jpg, но не помня много от него  Wink

# 579
Аз пък искам да гледам "Чудесата на семейство Мелъп"  Rolling Eyes
Толкова ми беше интересен и вълшебен,а много малко инфо намирам за него.Никъде го няма,освен началото  Sad
За кучето Аякс,за Великото Бебе на Луната,главният фаворит....и портата през,която можеха да минават към Луната,когато събраха седемте скрити елемента  Crazy
Супер вълшебно филмче  Heart Eyes

Някой спомня ли си го?

# 580
 Да летят с топченца не помня, но помня Летящият Чесмир, който летеше като миришеше вълшебно цвете.

А скоро си дръпнах Семейство Мейзга - смях се от сърце.

# 581
Доктор Куин Лечителката беше ми любимия сериал навремето.

# 582
Имаше един сериал с три момичета, които искаха да стават манекенки, едната се казваше Бианка..някой сеща ли се как се казваше?

# 583
# 584
Имаше един сериал с три момичета, които искаха да стават манекенки, едната се казваше Бианка..някой сеща ли се как се казваше?

имаше нешо френско такова.И като казвам френски - Шатовалон, на времето му се радвахме, сега обаче - незнам. И бих гледала пак Робинята Изаура, но в старият вариант.

Общи условия

Активация на акаунт