Стар сериал който искате да гледате отново!

• 270 611
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
  • София
ааа, и аз точа лиги там... въпреки, че е на противоположността на британците. Не ме натоварвт сапунките. ама вече почти няма хубави по тв за гледане.

А Есмералда я гледах, обаче сега като гледам клипчета тя таз актриса кат леля му на колунга изглежда.  ooooh!

# 631
Какво британско гледаш,Vanya_I ?
Май наистина е по-стара Лети Калдерон...Не знам.Аз много го харесвам с партньорките му от "Изпепеляваща старст" ,"Истинска любов"и най-вече с Лусеро,с която е играл в три новели.Последната им Soy tu dueña може би ще дават.Гледах от нея нещичко и героите им са точно по мой вкус. Mr. Green Party
И пак за един сериал стар се сетих.Не е с Фер споко  Laughing.Става дума за "Ало,ало".Леле колко са смешни всички там!Колкото и пъти да го гледам все се смея.

# 632
  • София
Много неща гледам, почти за всички има темички из подфорума.
В момента съм на Тюдорите за втори път.

# 633
  • Пловдив
Май всички ни е погнала носталгията по латиносериалите Mr. Green И по-точно към тези,които сме гледали в детството си(предполагам,че именно това е една от причините толкова да харесваме някои филми.Гледали сме ги с други очи).
Моите най-любими са:
-Трима братя,три сестри - Гледам си го всяка седмица hahaha Даже в момента наваксвам с епизодите от днес Laughing
- Луз Мария
- Аз обичам Пакита Гайего
- Странното завръщане на Диана Саласар
- Заради любовта ти

Бих гледала и "Бедната Настя",макар да е малко по-различен тип сериал.

# 634
Бурийка,ето ги сериите на "Бедната Настя",но са без бг субки.Е ако не ти пречи на руски да гледаш... Peace
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=221512&hit=1

# 635
  • на североизток от Рая
 Никога не бих страдала, че не излъчват някой латиносериал. Наивни са до глупост.  ooooh!

# 636
От по-леките сериали, бразилският "От обич" ми е любим! Даваха го преди 10-тина години по Нова ТВ, после не съм го гледала. Латиноамериканските не  ми допадат.

# 637
  • София
Никога не бих страдала, че не излъчват някой латиносериал. Наивни са до глупост.  ooooh!

А ти пък що реши, че някой страда?  newsm78  ooooh!

# 638
  • на североизток от Рая

А ти пък що реши, че някой страда?  newsm78  ooooh!

Говоря за себе си, Vanya_I .  Peace

# 639
  • София
някак обвинително прозвуча, защото не смятам, че спаменето в някакъв форум е страдание.

# 640
Брей като сте се сетили за латиносапунките да кажа и че на мен "Аз обичам Пакита Гайего" ми е най - любим  Heart Eyes. Братята и сестрите също- като единствено от актьорите Наташа Клаус никога и в никоя роля не я харесах.И един др.ми е любим с Дана Гарсия  - "Жестока любав"(сега май има римейк).

# 641
  • на североизток от Рая
някак обвинително прозвуча, защото не смятам, че спаменето в някакъв форум е страдание.

Peace Sorry!

# 642
  • Пловдив
Аз също не страдам, но имам желание да гледам някои сапунки, защото по някаква причина са ме впечатлили. Има обаче и европейски сериали, давани през годините, които ми се гледат.

# 643
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Heart Eyes Еовинчеее,тоз Фернандо тоз Колунга-присъединявам се към страстта ти!  Laughing Crazy Crazy Mr. Green Crazy Чула ли си дали е загаджен с някоя сега! Thinking

Имаше един сериал- Алондра,по Пинк Плюса го изгледах,много ме накефи,да можех пак бих го гледала.

Също Клонинг,Америка,Страници от живота,Страсти под слънцето, и Том,Дик и Хариет,дето старчето все правеше въртели на младите.

# 644
  • Пловдив
Даваха навремето един испански сериал по Канал 1, забавен беше - "Пепа и Пепе". "Семеен лекар" също беше интересен, френският "Манекенки" ми харесваше

Общи условия

Активация на акаунт