Стар сериал който искате да гледате отново!

• 270 741
  • 775
  •   2
Отговори
# 525
  • София
Огън, следвай ме е предисторията на сериала...мисля, че завършва с убийството на Лора Палмър, което пък бележи началото на сериала. Но времево май е сниман след сериала. Във филма не участва Лара Флин Бойл /Дона/, заменена е с друга актриса. Няма логика Ани да участва във филма /това не беше ли Хедър Греъм/, тя се появява към края на сериала, беше роднина на Норма- Пеги Липтън.

Редактирам се- Ани е Хедър Греъм и участва в Огън, следвай ме.

# 526
Имаше два канадски сериала, които много харесвах. Единият беше "Утрешният вестник", а в другия главен герой беше един канадски конен полицай, голяма душичка /не помня името на филма/. И двата бих ги гледала наново с удоволствие. Много свежи!  Peace

# 527
Имаше два канадски сериала, които много харесвах. Единият беше "Утрешният вестник", а в другия главен герой беше един канадски конен полицай, голяма душичка /не помня името на филма/. И двата бих ги гледала наново с удоволствие. Много свежи!  Peace

Казва се "Направление Юг" - http://www.vbox7.com/collection:1274437

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 14:13 от foi

# 528
Много Благодаря mia4ik , точно този филм търсех  Hug

# 529
  • в морето до колене
Много Благодаря mia4ik , точно този филм търсех  Hug
Радвам се, че помогнах.
И на мен ми беше забавен навремето. Още повече почти съвпадна с моите собствени "ходения по мъките" с английския  Grinning

# 530
Имаше два канадски сериала, които много харесвах. Единият беше "Утрешният вестник", а в другия главен герой беше един канадски конен полицай, голяма душичка /не помня името на филма/. И двата бих ги гледала наново с удоволствие. Много свежи!  Peace

Казва се "Направление Юг" - http://www.vbox7.com/collection:1274437
О, да! Благодаря!!!

# 531
Аз пък искам да питам,някой сеща ли се за едно испанско сериалче казваше се "Виляриба Вилябахо" търся го от доста време и нищо за него не намирам,ставше въпрос за две села разделени помежду си с една жълта линия и ставаха големи кавги,ако някой прескочи линията:)))))))) участва и един известен акт'ор чието име незнам но е малко грозничък с крив нос.  И още един филм беше италиански един дебеличък адвокат учеше за нотариус и постоянно цитираше конституцията на приятелите си адвокати той живееше с майка си............толкова помня:((((

# 532
Охх,а сещате ли се за едно детско,мисля,че се казваше "Призракът от Фафнърхол" или нещо такова.Единственото,което помня е,че в една къща  летеше една бяла жена призрак.Имаше и едни бюстове/като паметници,ама само глави/ подредени на някаква секция и оживяваха,когато времето спираше.Май тази призрачаката спираше времето,всички замръзваха на място,а тези бюстове започваха да си общуват  Crazy
Някъде в началото на 90-те трябва да са го излъчвали  Thinking

# 533
А аз искам да гледам пак" Д-р Куин-лечителката".
Някой знае ли дали го има някъде качен?

# 534
"Д-р Куин - Лечителката" го има в Замунда. Simple Smile Книгата също е хубава.

# 535
"Утрешен вестник" Grinning Пазя много хубави спомени от него. Не бих отказала и Д-р Куин, разбира се. Peace

# 536

Съжалявам, но не го намерих там с търсачката. Може ли линк?
Благодаря!

# 537

Съжалявам, но не го намерих там с търсачката. Може ли линк?
Благодаря!

Ако напишеш в търсачката на замунда Medicine woman ще ти го намери веднага, аз така го намерих. Има ги е 6-те сезона.

# 538
# 539
Благодаря, момичета. То къде ми е грешката - аз го изписвам на български ... ooooh! ooooh!
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт