Мъже под чехъл.

• 4 373
  • 78
  •   1
Отговори
# 15
Чувала съм от приятели и познати да казват , че мъжа ми е под чехъл, но за мен това не е съвсем така. Просто той винаги ме пита и иска мнението ми по различни въпроси, дори и в случаи , когато би могъл сам да вземе решение. Не ми е направило впечатление да е нерешителен, а по-скоро иска всичко да решаваме и правим заедно. Това разбира се няма как да не ме радва, защото в голяма степен аз казвам последната дума.Дали не е защото го настъпих първа на сватбата? Mr. Green

# 16
Според мен го обсебваш и контролираш.

Как го реши това, без да ги познаваш  Rolling Eyes

Гузен негонен бяга. И аз смятам, че това е поведение на обсебваща жена.

# 17
Имам два брака. Различно, но във всеки поне в началото искаме да сме заедно. Ползвай желанието и възможността да си с любимия човек,  докато го искате и двамата. Peace

# 18
  • София

E, за да прецениш дали някой е "обсебващ", трябва да имаш мнението и на другия човек (ако в една връзка има "обсебващ", значи има и "обсебен"). Ако мъжът наистина няма нищо против, ако се радва на вниманието и го приема като признак на любов - няма лошо.

Аз лично не притеснявам другарчето, когато се вижда с приятели или колеги. Както и той мен. Но това си го определят хората във всяка връзка поотделно  Peace

# 19

За мен пък е поведение на срамуващ се мъж  Simple Smile
Ето - субективното ми мнение, добавено към твоето субективно. А обективното ми е, че нищо не се знае, докато не говори с другата страна. И все пак на място, където жените могат да излизат единствено с мъжете си, ти какво предлагаш - да излиза с мъжа си или да стои затворена вкъщи, за да не е обсебваща?

# 20
На мен ми е интересно какво значи, че "приятелките ти са "от балкана"?
А колкото до звъненето ако му пречиш
той няма ли да ти каже?
Аз на моя мога да му звъня когато и колкото си искам,
но ако прекаля, определено ми дава да разбера Laughing Flutter

# 21
За мен пък е поведение на срамуващ се мъж  Simple Smile
Ето - субективното ми мнение, добавено към твоето субективно. А обективното ми е, че нищо не се знае, докато не говори с другата страна. И все пак на място, където жените могат да излизат единствено с мъжете си, ти какво предлагаш - да излиза с мъжа си или да стои затворена вкъщи, за да не е обсебваща?

Къде е това, Кабул?

# 22
Значи като се държат безотговорно и не зачитат жена си за жива са номер 1, а поемат ли отговорност към семейството и се държат адекватно за половата си принадлежност изведнъж са мъже под чехъл.Ееееееей...знаЙш ли колко бързо ги оправям тия комплексарчета дето много им знаят устата... Mr. Green

# 23

Питай авторката от де си е взела мъж, аз нямам представа  Laughing

# 24

Питай авторката от де си е взела мъж, аз нямам представа  Laughing
Що ми се струва, че е Афганистан. newsm78

# 25
В Родопите. Grinning

Авторке, къде изчезна? Hug

# 26
(те са от балкана,а там не е позволено на жените да ходят на кафе сами,освен и само със мъжа)

Баща ми е от Елена, най-близката ми приятелка - от Трявна.
Специално се консултирах и с двамата, озадачена от изречението на авторката в скоби. За тази неписана традиция не бяха чували newsm78
Та, за кой балкан казвате, че става въпрос?

# 27
...
Аз на моя мога да му звъня когато и колкото си искам,
но ако прекаля, определено ми дава да разбера Laughing Flutter
Като се прибере ли? Mr. Green

# 28
В Такъв е живота имаше едно село с доста странни норми, но не се сещам как се казваше  Rolling Eyes

# 29
Здравейте,прибрах се от работа и сядам.Та моя мъж е от Велинград на горе,а мойте приятелки са от Пловдивския аз също.Нещо май не съм се изразила както трябва или вие не сте ме разбрали.Нито аз нито той имаме проблеми със излизането на кафе със приятели ,двамата също излизаме редовно на кафе заедно проблема е.че аз му досаждам по телефона.Това него не го дразни,а мен ме дразни,че имам такъв навик.А що се отнася до брат му той много се дразни,че го подиграва пред хората,но нали му е брат и го търпи ако съм аз ще го  #2gunfire #2gunfire но все пак си прималчавам той обича да си бращолеви глупости.Така,че не си мислете,че със съпруга ми не се разбираме чудесно и не си споделяме напротив за всяко едно нещо каквп е станало и какво предстой да става го знаем двамата или е обсъдено предварително.Аотносно балкана това за жените е вярно ние като ходим там на почивка ходим и на кафе и съм сигурна,че аз съм първата жена която влиза да пие кафе в заведението там.

Общи условия

Активация на акаунт