Мъже под чехъл.

• 4 370
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
Брат му е влюбен в теб  Mr. Green
Шегувам се. Бих намерила нещо, за което да го клъвна веднъж пред компанията, за да разбере, че това са лични неща и той няма работа вътре.

# 31
Азпо принцим хич не му мълча но това не смее да му го каже пред мен,че smile3514

# 32
Чесно да си кажа и на двамата не ни пука какво говори братму но все пак е мъж има достойнство него просто го е яд,че с мъжа ми прекалено много се разбираме и се подкрепяме взаймно.Съпруга ми е душа човек,гледа на всички да угоди ,а пък мен ме хваща  newsm61 и се дразня.

# 33
Ами тогава мъжът ти да го хване и съвсем сериозно да му обясни, че не желае подобни приказки по негов адрес, нито намесване в решенията с кого, къде и как да се вижда/говори/общува. Ако и от това не разбере, с поведението си да му покаже, че ще се дистанцира, ако не спре.

# 34
...
Аз на моя мога да му звъня когато и колкото си искам,
но ако прекаля, определено ми дава да разбера Laughing Flutter
Като се прибере ли? Mr. Green

хахаха, да, тогава най-вече и мнооого подробно.
Ако неразбера-повтаря, докато ми го набие... в главата  Laughing

# 35
Здравейте,прибрах се от работа и сядам.Та моя мъж е от Велинград на горе,а мойте приятелки са от Пловдивския аз също.Нещо май не съм се изразила както трябва или вие не сте ме разбрали.Нито аз нито той имаме проблеми със излизането на кафе със приятели ,двамата също излизаме редовно на кафе заедно проблема е.че аз му досаждам по телефона.Това него не го дразни,а мен ме дразни,че имам такъв навик.А що се отнася до брат му той много се дразни,че го подиграва пред хората,но нали му е брат и го търпи ако съм аз ще го  #2gunfire #2gunfire но все пак си прималчавам той обича да си бращолеви глупости.Така,че не си мислете,че със съпруга ми не се разбираме чудесно и не си споделяме напротив за всяко едно нещо каквп е станало и какво предстой да става го знаем двамата или е обсъдено предварително.Аотносно балкана това за жените е вярно ние като ходим там на почивка ходим и на кафе и съм сигурна,че аз съм първата жена която влиза да пие кафе в заведението там.

Абе мацко, за кой от многото пловдивси балкани става дума, че нещо не се сещам.
Както и да е.
Аз не разбирам какъв ти е проблема,
освен, че явно се вкарваш във филми или
не си се сетила каква друга тема да пуснеш.

# 36
Нещо заглавието не се връзва с темата.
Аз ,ако съм на мястото на твоят човек , такъв бой ще ти ударя , че няма да се сетиш за мен с месеци.Ти луда ли си бре, ако искаш да задържиш някой и го обичаш дай му свободата.Това е като въздухът. Ти го задушаваш и няма да се учудя ако скоро пуснеш тема -Той ме изостави , ама аз не мога без него. Sick

# 37
На брата на мъжа ти просто му е неприятно, че не могат да си излизат двамата колкото често и до колкото късно на него (брата) му се иска. Най-вероятно брата е сам (без съпруга или приятелка) и се дразни, че мъжа ти трябва да се съобразява с теб. Мъжете обикновено изразяват ревността си един към друг (че приятелят им вече няма толкова време за тях) с бъзици за жената на другия. Ако не беше това друго щеше да е - например, че си дебела (пример само!!!)  Naughty

# 38
  • по пътя на светлината
Защо му звъниш,не разбрах?

# 39
  • София
На брата му е неприятно, че поставяш мъжът си в меко казано конфузна ситуация. Особено ако компанията е със сравнително постоянен състав и се събират  от достатъчно дълго време. В момента в който седнат на по бира, на цялата компания, включително и на мъжът ти е ясно че до 20 минути, ще се обадиш да го провериш. Като нищо може и да си правят залагания точно на коя минута ще звъннеш. Като звъннеш, мъжът ти става главна тема на бъзик в следващият половин, един час. Не дай си боже в този час да му звъннеш още един път.  Просто всеки си пробва остроумието върху него, а мъжът само стой и се усмихва гузно. Ами в тая ситуация, е нормално на брат му да му е неприятно.

# 40
Сигурно се шегувате - някой друг, а не собствения й мъж щял да определя кога и как ще си говорят/виждат  Joy това са взаимоотношения м/у тях двамата, ако имат проблем - да си го оправят, ако нямат - да си живеят, както искат, никой, дори роднина не може да им определя правилата в семейството.

На брата му е неприятно, че поставяш мъжът си в меко казано конфузна ситуация. Особено ако компанията е със сравнително постоянен състав и се събират  от достатъчно дълго време. В момента в който седнат на по бира ...

А тя каква е? Някаква случайна? Ако съм на нейномясто въобще няма и да искам разрешение, просто ще ходя вечер и ще си пийвам биричката с тях  Simple Smile

Мъж под чехъла на брат си, това е той  Peace

# 41
  • по пътя на светлината
То си е за майтап....
При условие,че знае къде е ,няма нужда да звъни профилактично,особено ако това се случва многократно.
Защо го пуска на подобни събирания,в случая няма смисъл?

# 42
Ъ Laughing не знаех, че е нужен повод, за да звънне една жена на мъжа си или мъж на жена си, камо ли разрешение от брат/сестра/приятел.
Смятам, че това си е тяхна работа, подозирам, че човекът е достатъчно голям, за да каже какво иска или не иска.
Не я защитавам, но сериозно, ти би ли търпяла някой да ти се бърка в семейството, без значение покакъв повод? Аз честно казано бих започнала да звъня още по-често, ей така, за бъзик  Laughing и не е зле тя да започне да липсва, когато мъжът й си е вкъщи  Peace

# 43
Ъ Laughing не знаех, че е нужен повод, за да звънне една жена на мъжа си или мъж на жена си
:
Ами иначе без повод, защо ще му звъни  newsm78 Така, просто защото като са женени и й е собственост ли...

# 44
  • по пътя на светлината
Нека му звъни,но явно не е в рамките на допустимото,на него също му е направило впечатление,щом е споделил с нея ,какви му ги говори брат му(може би не само той),пък тя да си прави изводи.
Всъщност изобщо не бих обвинила брат му и който и да било,съпруга и ги шикалкави някакви ....,подценено мъжко достойнство пред приятели и сега се измъква с този и онзи....

Общи условия

Активация на акаунт