Мъже под чехъл.

• 4 398
  • 78
  •   1
Отговори
# 45
Колко пъти се чуват, колко пъти правят секс, колко пъти излизат заедно и колко отделно, колко пъти се возят в кола, колко в градкси транспорт и колко пъти влизат в магазина и т.н., и т.н. си е тяхна работа.

Ами иначе без повод, защо ще му звъни  newsm78 Така, просто защото като са женени и й е собственост ли...

Ако някой някога ми потърси сметка защо звъня на мъжа си или защо той звъни на мен, отношенията ни ще бъдат прекратени на секундата.

# 46
Много ми стана смешна темата!Всичко пишат,философстват,а всъщност на 90%сме такива досадни звъним на мъжете си за щяло и не щяло.С ръка на сърцето всяка да си признае Naughty

# 47
Абсолютно си признавам, че звъня без повод, както и той на мен. Ако някога ми стане неприятно, ще му кажа да спре и да ме търси само по супер уважителни причини. Не ни е нужен брат или сестра, за да решим наш въпрос, все пак става дума за големи хора, не за цбили се деца, които трябва да се разтърват. И на родителите си звъним без повод Crazy както и те на нас, ужас, явно сме ужасно досадно семейство.

# 48
Много ми стана смешна темата!Всичко пишат,философстват,а всъщност на 90%сме такива досадни звъним на мъжете си за щяло и не щяло.С ръка на сърцето всяка да си признае Naughty

Еее, хайде сега, аз пък твърдя че 90 % сме недосадни и само 10 %, даже това ми се струва голям процент, са досадните съпруги.
Мъжът ми има приятел с който се виждаше от време на време. Много добре съзнавам, че той има нужда от време прекарано с приятели и аз имам нужда от време с приятелки и си даваме нужната свобода, не си звъним тогава, освен ако не е нещо важно.
Когато мъжът ми се върнеше и аз питам, как изкара, какво прави Иван(например), той ми казва "Ами не знам, ние бяхме заедно 50 минути, 40 от тях той си говори с жена си по телефона"
И всеки път когато нейният мъж излезе с приятели, се повтаря същата история. Тя звъни и си говорят абсолютни глупости. А и ще се видят скоро, след срещата. Накрая човекът си остана без приятели, никой не иска да излиза с него, защото все едно не са заедно, така или иначе. Не се сърди човече, признай че това е прекалено обсебващо поведение.

# 49
... Не се сърди човече, признай че това е прекалено обсебващо поведение.

Това е много субективно, един човек би се го чувствал катообсебващо, друг не, има значение и кой е от другата страна на линията, в крайна сметка, ако на тях двамата им харесва да са "обсебени" един от друг, защо трябва да правят нещо, което не им харесва, но допада на брат му?
Аз не я съветвам да продължава да му звъни, когато реши, а просто да потърси неговото мнение, щом мисли, че има проблем. А такъв може да няма м/у тях, а само в главата на брат му.
Не знам той има ли семейство и приятели, но определено е обсебен от брат си, след като се намесва в личния му живот  Peace

# 50
Досаждам на мъжа си, само когато  или сме получили важно писмо, или нещо си се е случило, с което не мога да се справя. Случвало се е да му кажа нещо, след 5 минути да се сетя да добавя нещо и след още 10-ина пак. Но само когато е на работа. А ако  е  зает или ми пише майл, или не вдига( е скоро винаги ще вдига телефона Whistling Mr. Green )
Иначе - не. Mr. Green

Както и той знае, че като изляза с приятелки или се разбъбря по скайп... Все едно съм изезнала от лицето на Земята. Whistling

Има хора, на които им е приятно да им звънят по 120 пъти, чувстват се желани така. Мен ме дразни и то много.  Peace

# 51
  • София

С ръка на сърцето веднага си признавам, че не му звъня, когато се вижда с "неговите хора", освен ако не е станало нещо важно.

# 52
Все повече се обърквам, значи авторката няма никакъв проблем, просто се дразни на себе си, защо му звъни, понеже брат му я коментирал. Е, голяма работа. Той явно си е такъв и би се захванал с коментари, ако не за това, за друго.   

Ние също си звъним и без определени поводи, без дори да знаем кой къде се намира в даден момент. Дори като пътува повече и му звъня да питам как е пътя, дали няма някакви проблеми и другите, които пътуват с него не само, че не му се подиграват, ами обратното, дразнели се, че ейййй не спря да те мисли тази твойта жена, от сто години сте заедно и пак, пък нашите сигурно банкети вдигат сега като ни няма и дори не се сещат да замажат очите с едно позвъняване.  Laughing

# 53
Ами мъжът ми има един приятел, който е в подобно положение, няма нищо против, че жена му звъни през половин час за какво ли не, най - вече за да го подкани да тръгва, но другите от компанията го подигрАваТ. Аз съм била с тях и те със сядането в заведението почват да пускат бъзици: "Айде, де кога ще се обади Петя ?", или "Боре, да не е паднала батерията на телефона, ако искаш да го изтървеш случайно, дай го насам". Единия си е сложил ринг тон на телефона: "Алоу, жената те търси" и му го пускат и разни такива глупости. Сериозно ви казвам, държат се като деца, а и той им се връзва на глупостите, те затова и продължават.

# 54
... Сериозно ви казвам, държат се като деца, а и той им се връзва на глупостите, те затова и продължават.

Подобни хора винаги ще намерят за какво да се подиграват, като си изключи телефона, ще си намерят друга тема, подходът към тях е атака, боцваш ги по същия начин, ако и от това не им дойде акъла се замисляш какво дириш при тях Peace това, когато го правят на човек, който се връзва и те виждат, че се връзва, иначе ако се съберат шегаджии всичко е песен  Simple Smile

# 55
Така е, Не се сърди, мисълта ми е, че вероятно и мъжа на авторката се връзва, а не влиза в тона на брат си, нито пък го "бодва" както ти се изрази, и това е проблем. Щото ще вземе да се дразни от обажданията й, не заради самата нея, а заради бъзика и дебелашките шеги на приятелите, в случая брата. Ще се скарат двамата и ще стане лошо, а брат му накрая ще каже, че той какво е виновен  ooooh!
Приятеля на мъж ми за когото писах, сега са на етапа скаран с жена си, и тя гледа лошо всичките му приятели. Очаквам продължение...

# 56
аз пък си признавам, че когатто съм му ядосана не спирам да му звъня
защото това го вбесява.
така си му връщам.
и тъй като работата му не позволява да си
изключва телефона аз злоупотребявам с това-ми да не ме е ядосвал ! Mr. Green

# 57
  • София
Преди малко точно си гледах разпечатката на телефона. С мъжът миимаме на месец общо около 6 минути разговори и повечето са по-кратки от минута "В парка ли сте?" "Да" "Идвам след малко". Това е. Аз излизам без него, той излиза без мен. Никога, ама никога не си звъним през това време. Дори и да закъсняваме пак не се чуваме... е, ако е казал, че ще се прибере към 20.00, а го няма цяла нощ сигурно ще му се обадя, но не за да го хокам, а за да се уверя, че не му се е случило нещо. В замяна получавам същото отношение

# 58
Преди малко точно си гледах разпечатката на телефона. С мъжът миимаме на месец общо около 6 минути разговори и повечето са по-кратки от минута "В парка ли сте?" "Да" "Идвам след малко". Това е. Аз излизам без него, той излиза без мен. Никога, ама никога не си звъним през това време. Дори и да закъсняваме пак не се чуваме... е, ако е казал, че ще се прибере към 20.00, а го няма цяла нощ сигурно ще му се обадя, но не за да го хокам, а за да се уверя, че не му се е случило нещо. В замяна получавам същото отношение

Ами ето - вие сте доволни, атворката и мъжа й също, само брат й не е  Laughing ти как би се почувстала, ако някой роднина седне да пили на компанията как не ви пука един за друг и не си говорите? Същото, но в обратен вариант, нали  Wink

# 59
  • София
Ааа, абсолютно. Против съм всякакво чуждо вмешателство в семейството, но и не разбирам за какво пък толкова може да си звъним... имам една приятелка. Нейния бивш, но тогава още настоящ мъж й звънеше така по100 пъти. За 40 минути кафе тя получаваше над 5 обаждания уж по различни поводи. Че понякога и се изтърсваше в заведението, в което сме уж случайно  ooooh! Никога не сме й се присмивали или сме й давали акъл, но много искрено я съжалявахме. Мъжете обаче не са като жените - те не съжаляват, а подиграват

Общи условия

Активация на акаунт