Мъже под чехъл.

• 4 389
  • 78
  •   1
Отговори
# 60
Ами ето - вие сте доволни, атворката и мъжа й също, само брат й не е  Laughing ти как би се почувстала, ако някой роднина седне да пили на компанията как не ви пука един за друг и не си говорите? Същото, но в обратен вариант, нали  Wink

Как пък реши, че на авторката мъжа и е доволен?

# 61
А ти как реши, че не е Simple Smile
Някъде прочете ли да е казал и дума против това да се чуват? Всичко си е вървяло нормално, докато братът не решил да се прави на велик и да им вкарва мухи в главата. Но щом е под чехъла на брат си - да го слуша  Peace

# 62
Това, че не е казал нищо не означава. И понеже не е казал ти решаваш, че е доволен. И никъде не съм казал, че е мъж под чехъл, но пак ще кажа че това е обсебващо поведение. Наблюдавал съм подобни ситуации отстрани и знам как се чувстват мъжете.

# 63
Пуснала съм тема в съседство. Това са неща м/у двама души. Ако му харесва този начин на живот - ок, ако не му харесва - да го промени. Но това са лични неща, за които гадаем и не ни влизат в работата, както и на всеки друг извън двойката Peace

# 64
Според мен това, че братът го прави пред други приятели показва, че той самия избива някакви комплекси. Авторката на темата дори и да спре да звъни на мъжа си за 1-2 месеца братът друго ще намери да се бъзика.  Naughty На такива обикновено трябва да им се сервира от собственото им лекарство - само така разбират.

Аз не обичам да говоря по телефона изобщо. Ако мъжът ми закъснее повече от час от времето, когато ми е казал, че ще се прибере му звъня да разбера какво става, защото се притеснявам или вечерята е готова и аз съм гладна. Понякога той често ми звъни за щяло и не-щяло. Ако не съм заета ми е приятно, ако съм заета просто му казвам и толкова. Имаме и периоди, когато изобщо не си звъним, когато и двамата сме много натоварени и така или иначе знаем кой къде е и кога долу-горе ще се прибере.

Но би ми било много неприятно, ако трябва да се ограничавам, заради коментарите на външен човек и бих му отвърнала с бъзик, който ще го засегне по същия начин, ако не и по-дълбоко.  Mr. Green

# 65
Пуснала съм тема в съседство. Това са неща м/у двама души. Ако му харесва този начин на живот - ок, ако не му харесва - да го промени. Но това са лични неща, за които гадаем и не ни влизат в работата, както и на всеки друг извън двойката Peace

Отношенията са между двама души когато сте си в къщи и по никакъв начин не са засегнати други хора. След като той иска да излиза и да се вижда с други хора, нещата вече не са само между тях двамата. И аз да съм с приятел, а жена му да му звъни постоянно да го юрка да се прибира, ще го питам дали няма да ни остави на мира да се видим.

# 66
А аз искам да попитам авторката - защо звъни толкова. Толкова много й липсва или просто го ревнува и проверява?

# 67

Отношенията са между двама души когато сте си в къщи и по никакъв начин не са засегнати други хора. След като той иска да излиза и да се вижда с други хора, нещата вече не са само между тях двамата. И аз да съм с приятел, а жена му да му звъни постоянно да го юрка да се прибира, ще го питам дали няма да ни остави на мира да се видим.

Когато започне да звъни на теб, тогава ще си засегнат, докато си му звънка на него си е тяхна, лична работа, а намесата в нея говори за лоша култура.

# 68
  • София
За мен подобно звънкане за щяло и нещяло е неприемливо. Когато аз или съпруга ми излизаме, се звъни по повод - питане, поръчка, съобщение.
Не разбирам темата на авторката, след като не произхождат проблеми от това положение. Малко ми е странно защо й съобщава какво е мнението на брат му - дали намеква нещо или е раздразнен от коментарите на брат си, може само да гадаем.

# 69
... Малко ми е странно защо й съобщава какво е мнението на брат му - дали намеква нещо или е раздразнен от коментарите на брат си, може само да гадаем.

На мен не ми е странно, защото всичко споделяме, каквото и да е, дори да няма връзка с нас.

П.П. Днес съм вкъщи и имаме 9 разговора с мъжа ми, 1 по служебен въпрос и 8 просто така, 4 на 4 аз и той. Добре, че нямаме някой, който да ни го брои  Sick

# 70
  • София
Ами точно тук е вече разликата между различните индивиди. Simple Smile
Обикновено казвам за проблем/казус/дилема, ако се чудя как да го реша, да отреагирам. Ако е нещо, за което съм намерила решението и е по-маловажно, както в случая - някой казал, рекъл, директно скипвам информацията.

# 71
Когато започне да звъни на теб, тогава ще си засегнат, докато си му звънка на него си е тяхна, лична работа, а намесата в нея говори за лоша култура.

За да реагираш така остро и напористо, явно се припознаваш в тази ситуация Laughing

# 72
Как реагирам? Като й давам съвет да решат въпроса заедно ли  Simple Smile естествено, че това е единствения съвет за хора, които не познаваме и които не са имали никакви проблеми докато външен човек не се е намесил. Нека си изяснят нещата и ако има проблем - да го решат Peace

П.П. Не мога да се припозная, защото до днес не знаех колко разговора водим, нито пък някой ми е повдигал въпроса да го броя, не че ми се налага, по принцип сме 24 часа заедно. А и последната ми грижа е "какво ще кажат хората"  Mr. Green

# 73
Тя питаше дали е егоист.

П.П. И в тоалетната ли сте заедно?

# 74
Така моя мъж никога несъм го ревнувала иняма да го ревнувам защото Two Heartsимаме си стращно много доверие.Несме от Пловдивския балкан а сме от град на 30км от Пловдив.Ащо се отнася до брат му живеем в една къща и той също е женен но е свикнал да не дава никакви обяснения на жена му,а моя ми ги дава не защото е длъжен,а защото така сме свикнали и двамата NaughtyАщо се касае до обажданията и на двамата ни е приятно да си званим един на друг ясно.Да уточня,че той не обича много да излиза,а да си е в къщи брат му това го дразни и си мисли,че го командвам защото му отказва да излезе с него.Ащо се отнася до обажданията по време на кафе сигурно е до навик.

Общи условия

Активация на акаунт