МАЙските ни бебчета красиви, стават все по-весели и игриви! № 5

• 23 531
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
 Hug Hug Hug
Здравейте момичета, ние днес се прибрахме от морето малко по-раничко, че на бебо нещо му се поразхлаби коремчето. изкарахме си добре, но ми беше домъчняло вече за в къщи. на плаж не ходихме много, защото жегата беше непоносима, а и баткото не искаше заради водораслите  Laughing .

За сега толкова, утер дано успея да наваксам малко от темичката ни. А колко багаж ме чака за оправяне  ooooh!

Лека вечер на всички.

# 541
Лилка, скоро като започнеш да захранваш, можеш да ползваш замразената кърма за оризовите и овесените каши. И на мен много ми се свиди да хвърлям кърма, почти не съм го правила. Тукашното правило за кърмата е 6-6-6. Може да стои до 6 часа на стайна температура, до 6 дни в хладилник, и до 6 месеца във фризер.
Данли, честита ти племенничка! Жива и здрава, и бързо възстановяване на сестра ти!

# 542
здравейте момичета
Най накрая и аз да успея да поседна пред компа за по дълго време. Моето диване такъв номер ми направи преди няколко дена. Както всичко си беше наред изведнъж отказа да суче -пищи и се дърпа добре че имах фризолак та имаше какво да му дам. Наложи се да се цедя и така да го храня и това само през дена ако се събуди през нощта си суче и сутрин пак суче и през деня всичко се започва на ново. Да не казвам голяма дума но днес си хапваше както трябва, дано и утре да е така
Относно памперсите ние си ползваме на памперс наистина са ароматизирани повече от колкото трябва но се свиква. Бяхме взели на пуфис и малкия се обрина от тях. Сега взехме хъжис (не знам как точно се пише) от калфланд дано да нямаме проблеми.
Относно хвърлянето на кърмата -от старите баби знам че било грехота. Майка ми ми е казвала ако се наложи да хвърлям да я излея в някоя саксия да подхранела цветето  Grinning
Спирам засега с писането че много ви досадих
лека вечер Simple Smile

# 543
Ох с 300-та зора прочетох написаното тези дни,ние пак с нашите разходки не се свъртаме много в къщи.
Честита племенничка на Дани ,жива и здрава да е адашката и щастливото мамче   bouquet
Алексче аз като купувах контейнери за урина ги купувах п 0,40 лв ,за това ,че не са много евтини и като се замислих си купих на Лансинох пликчетата ,та поне са си спец.за кърма все пак.
Тук вече се диша спокойно ,дори тази вечер ми стана хладничко ,като се прибирахме от разходката.
Ами това е за сега ,лека вечер от мен  Hug

# 544
Привет

Ние вече сме на Софийска земя за мое огромно съжаление. Много ни беше хубава почивката, на връщане от морето разделихме пътя и спахме в едно село до Габрово в един разкошен комплекс днес разходка до Етъра и обратно вкъщи. Беб се държа по-добре като пътува по-кратко време в тая кошница за кола, много се спарва вътре милия,въпреки че пътуваме на клими

Малини, за ваксината, ако ви е бита на 06.07, следващ прием е след 1 месец демек на 06.08, от там броиш 45 дни, така че не сте в просрочие, споко  Hug

Джулайчо, и аз имам много бажаж за оправяне  ooooh!

Ама сега имам 4 дни да изпера на четирима ни нещата да изгладя и да стегна отново багажа Thinking

Ох така ми се искаше да се видим на разходка тази седмица ама аз пак ще съм без кола, че на мъж ми неговата е на ремонт. Та единствения ми шанс е за четвъртък ако съм успяла с багажа Praynig

Данли, честита племеничка и стискам палци сестра ти да оздравява бързо

Наталка, аз писках за комари ама твоето е по-зле. Аз наистина съм направена на решето, тая година просто е някакъв ад, хапеха ме върху репелента. А за твоето мисля че не е бълха, няма как само ти да пострадаш, може да е реакция към нещо или паяк, ама дано по-скоро разбереш и да не ти се случва повече

Грахи, и моя маймун хвана някакво разстройство на морето предпоследния ден, 2 изхождания имаше направо водичка а мъж ми чак вика че било слуз и като се изпопритесних, бях решила че може да си е налапал ръката преди да съм успяла да го измия от морската вода, ама на следващото акане вече беше по-твърдичко и не съм му давала лекарства. Не му е съвсем за пример акото но пък не е и рядко. Честити шипчици на вас Simple Smile

Ние си имаме нова игра - навирва си краката, хваща си ги с ръчички и се люшка, много е смешен просто но му оставя голям кеф:)

Момичета, отивам да простра и да легна че съм умряла за сън, утре ще прочета по-обстойно какво се обсъждали.

Лека нощ

# 545
  Добро утро  Mr. Green!Вече ми се промени часа на ставане за цедене,стана хладно, а и май малко по малко може би се регулира кърмата за сутришното хранене между 8-9ч.Но пък да са нормално пълни за хапване няма да издържат все пак стават доста часове(докато спи и съответно не си хапва)-10 часа от 22 на предния ден до 8ч  на другия.
  herzog и аз така знам , че се слага после в кашички ,пюренца за разреждане.На размръзената кърмичка срока е доста по кратък 24  часа и аз от нея бях хвърлила малко защото бях замръзявала по доста(250мл) и не се съобразих че докато не захранвам няма да ми е необходимо такова количество,но сега не се цедя докрай и замръзявам по 200мл ,но ще знам вече че се слага на цветята  Peace,тъкмо милите и те да разберат нещо,че малко ги занимарих  Rolling Eyes.
  Наистина ileinа тези пликчета  на Лансинох са удобни,наближават да ми свършват,но ще ги поръчам на някой или по нета че ние май сме и по зле и от Разград,не се ядосвай Алексче че нямате нищо подходящо ние като сме голям град даже и не бяха чували че има такива пликчета(е не са длъжни де но все пак трябва да са в крак с всичко имаме претенции за голям град  Rolling Eyes).
  И аз вчера си купих кърпичките на памперс от куфланд но бяха 14,70 6бр а не 12лв,но пак е добре.
  Вчера  пред блока една майка организира бал с костюми(толкова много костюми имаше) всички деца от блока-около 20 деца между 2-5г. още почто толкова над 5г много хубаво р азлични костюми музика чак ми се прииска и майта маймунка да е голяма че да е там е беше но в количката,но голямо гукане беше,даже и майките бяха костюмирани,какви ли не,много се забъвляваха децата.
  Хайде че се унесох изцедих се вече и будя мъжо за работа и ако мога да легна пак малко.
                                                                Лек и спокоен ден!

# 546
ЗДравейте! Четох отгоре отгоре и затова се включвам само по въпросите, които запомних  Blush

Данли,
честито! да е жива и здрава малката принцеса Simple Smile

На условията за захранване, които Херцог е пуснала - ние не отговаряме само първото ... все още нямаме 4 месеца Simple Smile
Нашичката така гледа като ядеме ... че направо ми става неудобно, че не й давам Wink

Луксче, трябва да се видим с теб да ти върна кутийките  Hug че много време мина, сигурно ти трябват   Blush

За кърпичките ... при нас не вървят много .. но аз при всяко сменяне на памперса мия дупето ... само когато сме навън май ползвам кърпичките Simple Smile

Новите мами - добре дошли и пишете на лична за бебчетата ви, аз ще ги аддна ... че така тук като е поста забравям , а като е в ЛС го виждам редовно и ме подсеща Wink

Лелеее, половината неща, които исках да напиша ги забравих Wink

# 547
Добро утро и от нас най-накрая Hug

Нещо много ме мързеше да пиша тия дни... Ама се поразхлади май, а?  Peace

Ние утре заминаваме за Рибарица и като гледам - за дребната багажа повече от нашия doh Там вечер става хладничко, та ще мъкна и по-дебели дрешки, и одеалца, и духалката, и коритцето...мани-мани, идея нямам как ще се поберем в колата Laughing Мислех корито да не вземаме, но се сетих (понеже сме ходили там доста пъти) че водата непрекъснато си сменя температурата като пуснеш душа и трябва все да я нагласяш, но за беба това няма да е добър вариант Thinking

Дудунски, да изкарате още по-добре на втората почивка Praynig Hug

Данли, на теб да ти е жива и здрава племенницата Hug

Момичета, стискайте палци всичко да е наред, че нещо ми се е свило сърцето - като за първа "почивка" с новия човек... Blush

# 548
хайде да се отчетем и ние Simple Smile биха ни тази сутрин двете ваксини и поплачкахме  Sad сега уж е спокоен, но го почерпих с еферелган за всеки случай.

намерих две бълхи у дома вчера Shocked #Crazy една изкочи докато вадех дрехите от пералнята, а другата от новия ми латексов матрак  ooooh! минах матрака с прахосмукачката и днес питах докторката мога ли да напръскам с нещо  Cry каза да напръскам сутринта и след 2 часа да проветря, но да държа детето цял ден навън докато напълно се отмирише.

Ани нещо ми се губи  newsm78

# 549
Прочетох ви,но малко по диагонал  Embarassed

Честито на малките християнчета  Hug

Добре дошли на новите мами  Hug

Аник-много неприятно това с малкия сладурко-дано бързо зараснат раничките  Praynig

Ние си изкарахме много хубаво-на малката не и се чу гласа,много добро детенце!Вече има 3-полета за 3-месечно бебече- Лондон-Варна,Варна-Сф и Сф-Лондон и се държа мн.добре.Има И 5 плажа.Мажехме я с А-дерма 50 фактор.
За комарите нищо не помагаше-то не бяха калинки,мазило на чико за бебета и накрая спасението беше балдахинче.
За продуктите на мустелата и аз ги мернах по аптеките.
Ние сме изцяло на адаптирано мляко и за там си изпратих 4 кутии с аптамил,няколко дозички като сме на изпът(в бг няма такива за съжеление,а са голямо улеснение)Ползвах водата на Хип,която не се преварява- Каролина мн.я хареса.
Палечка нон-стоп стоеше в стая на включен климатик,а изключа ли го започваше да мрънка.Не съм се притеснявала,че ще настине.
Не можахме да И изкараме бг паспорт,а вече си имаше акт за раждане и егн и моите документи не изкарах,а трябваше защото съм вече с тиренце и фамилията на мъжа ми.
Направих опит-влезнах,но като видях огромната опашка,десетките цигани и миризмата,която се носеше и се отказах.Ще си взема билет до Бг за януари и ще си оправя документите като няма такъв наплив  Peace
Днес трябваше да И сложат ваксините,но ден преди да си тръгнем и двете хванахме някакво вирусче и сега малко кашля и сутрин е хремава.Джипито тук каза,че нищо И няма и да не И давам повече сиропче,защото нямала Т..уфф  ooooh!
Стига съм писала,че ви досадих,ще ви доразказвам по-нататък

# 550
Къде остана Аник  newsm78
Севде,радвам се че сте си изкарали добре,ама вие май много за набързо си дойдохте?!Нищо януари месец пак  Wink
Нати,дано Андрейко понесе добре ваксините  Praynig

# 551
Привет от нас!

Ние се скъсваме от разходки и вече даже тен хванах - както казва леля ми - селски тен ( на презрамки )  Mr. Green Утре ще водя Белла на консултация да видим колко е порастнала  Peace Продължаваме да сме изцяло на кърма, не се изцеждам и за сега не сме имали проблеми с храненето. Мисля към октомври да почваме със захранването, но има време до тогава  Peace

Искам да попитам мамите, които кърмят - още ли се кърмите нощем?  newsm78 Белла заспива в 20ч. вечер и се буди всяка нощ в 3ч. да яде. Като часовник е  Mr. Green Тя и Карито се будеше до 8мия месец, но каквото такова, няма да се оплаквам  Mr. Green

Севде, ние ще вадим Бг паспорт на Белла. Казаха ми, че има нови разпоредби и за първи паспорт не може да се издаде по ускорената процедура - трябва да се чака 30 дни  Rolling Eyes Но ние имаме издаден на Белла временен паспорт от посолството и затова ще ни го пуснат този постоянния по ускорената процедура - за 3 дни  Peace Снимките ги правят на място и задължително е да сте двамата родители за да се подпишете пред длъжностното лице  Peace А по принцип паспорта може и в посолството в Лондон да ви го издадат, но се чака по-дълго докато го получите  Peace

# 552
Само дано Аник няма пак проблем с малчо, че много им се събра

Абе странна работа при нас онзи ден излезнах и я оставих на баща й и тя яла на 2,5 часа, а винаги досега е точна на АМ сме и аз помислих, че тя само е мръннала и е решил да я нахрани, обаче вчера и при мен същия номер като естествено пробвав всичко друго - да гледа права седнала легнала.... от врещенето разбрах, че си е гладно хайванчето, а днес на 2 часа е така
Не мога да вдигна дозата, защото и сега останаха 20мл, в смисъл пробвах с по-голяма доза три пъти не я изпи, а със сегашната доза пак винаги остава поне 2 глътки
Не че се притеснявам ама ми е странно, хем по-бързо огладнява, а не иска повече да яде наведнъж  newsm78
Аз пък се скраха страхотно със свекървата /лошото е че живеем заедно/ и последната ми реплика беше, че ми е кротко детето и имам време за всичко и сега стой да видиш - не млъква ядосва се, намокрих я със светена вода и млъкна, дали е съвпадение  newsm78

# 553
Забравих да ви покажа какво купих на Белла по нета и ще ни чака като се приберем в Англия  Peace цък

# 554
Уини и Ади се буди през нощта.Храня я в 22:30 - ляга да спи,после в 3 се буди да яде в 6 пак.....а по-едно време като легнеше в 23 и се събуждаше чак в 7-8 часът.Сега все едно си имам новородено в нас,ама нищо - да расте и да е здрава само,а аз ще я храня  Peace
МНого хубава гимнастика си купила на Белла Simple Smile Дано и хареса и да се забавлява там  Wink

Общи условия

Активация на акаунт