. И си хапва най-сериозно, ако го дръпна по -рано започва за се сърди и да ме удря с ръчичкта (което мн ме забавлява). Дано да е ,защото и второто зъбче е тръгнало да избива и да се успокоява по този начин. Иначе му стга кърма,винаги ,когато спре да суче проверявам и все още имам 

макар и да не ми се понрави като пристигнахме нито на мене нито на малката кукла
но така ще е !!! Вече ще се включвам и ще пиша по често четох ви редовно иначе просто по нарядко
за захранване мисля след навършени 6 месеца Расте прекрасно иначе и на два месеца и половина беше вече 64 см. и 6500
вие така ли сте ?
.Лелее пак се наака изчезвам да я мия. 
На консултация ще ходим на 7-ми септември и ще видим колко сме пораснали
и много ни пее 
А по-фините младежи и девойки от кога от кога вече се въртят във всички посоки...
От разходки време не остава да се включа 
Поне в нашия квартал не се въдеха такива буби, з'то те обичат топло, но жегата ги е довлякла. Да ги изтребите до крак
Дано Андрейко понесе леко ваксините - май слагането на един път е по-болезнено
Кога заминавате?
Това в съчетание с пъшкането на Габи, че го сърбят раничките, направо ми взема акъла - сутрин съм като зомби
Добре, че времето вече е по-нормално, та Габи не се поти толкова - вечер у нас си се завиваме 

Ако се сформира нещо за някъде, свиркайте

С онова за гъбичките в устата (дактрин май беше) дали става да и сложа да минава по-бързо 

)
Той ни редува да не се сърдим 
Направо подгизваме в лиги, та ни трябват няколко новички по-официални
. Срам, не срам ние сме от тежката категория - 8400 и 64 см (само на кърма сме, за месец и седмица сме качили 1,100 кг и 4 см, педи пак
). На Влади му биха само Пентаксима, защото миналия месец вдигна Т и решихме този път само 1 ваксинка.
с пръст или с марля).
взе ми акъла (и не се залъгва с водица или с биберон). Но пък чета, че и при други е така. А пък като се ококори в 4,30 и започна да гука
, едва го приспах (явно му е било в повече спането през деня
вивере, ти навсякъде ли пръска с биокила и за колко време се отърва от тази напаст?
шегичкаааааааааа - надявам се, че ги килнах 
Препоръчани теми