, а като си помисля, че се бях запасила с дрехи а недоносено 
Като ти пратят покана преди регистрация - имаш 50 безплатни снимки, има и други промоции много. Отсега съм набелязала подаръците за бабите и дядовците - ще им праня книги и ключодържатели със снимки на госпожиците 
Благодаря много за отговорите за нощното хранене, кърменето и т.н.
Хубаво е да знаеш, че и при други е така 
Цял ден го уговарям, че две са му достатъчни
По-добре по -късно, отколкото да си докара някое изкривяване. 
.Много се кахърите за малките съкровища!Калявайте ги малко.Ние ходихме с палечка на плаж от 9 до 1ч. или пък от 3.30 до към 6.Стояла е на жега и на климатик през останалото време.
Аз за Коледа ще правя календари за подаръци.

и никак скъпо.По една за тях и две за нас. 
Голям е киселак,а к'во кротко беше преди 1 месец 

Искаше ми се захранването да стане на един по-късен етап,но немога да я държа гладна докато стане на 5-6 месеца да речем
Проявява страхотен интерес към нашето ядене.Онзи ден и дадох да помирише едно кюфте,тя взе че така го засмука,че едвам си го взех обратно
голям е образ,само да седи и да я гледа човек.
заради ремонта няма мърдане ужааааааааааааааас.
колко са ни малки бебчетата,а как шеметно се развиват,та в тоя ред на мисли Пипи малката кукла е супер,онемях като я видях как здраво си стъпва на крачетата 

обикалям с бебе и цици къде ли не из цялата къща 
луда работа но да хапва като иска

Мина всичко вече, а Софи утре заминава пак с родителите ми на море, за трети път тази година, кой като нея.
При всички положения обаче от утре с Калоянчо сме на линия за разходки. 
Софи обаче си спомням, че много късно се обърна - може и към 5-6 месец да е било. Иначе тя беше много слабичка, така че според мен не зависи от кг. Просто не обичаше да лежи по корем, голям рев наставаше и съответно не е била мотивирана да се обръща. Калоян пък постоянно по корем иска да спи и за това постоянно се върти. Според мен няма никакво място за притеснение, ако бебето започна да се обръща по-късно. Все пак всяко дете си се развива индивидуално - ето на някои на 3 места им растат първите зъбчета, на други след година. Някои прохождат на 9 месеца, други чак след 1г. и 3-4 м. 

Боцнаха ни ваксините, наду гайдата доволно и на мен ми се прирева(както всеки път).
Взехме й спално чувалче, че постоянно се развива и сега съм спокойна.
Препоръчани теми