МАЙските ни бебчета красиви, стават все по-весели и игриви! № 5

• 23 525
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
natalinik,пръсках по леглото,дрехите (след това ги прах естествено),земята,общо взетто навсякъде...изтрепах ги до крак  Sunglasses

# 601
Хабиби така е излиза нищо - аз съм Кристина Маркова ако някой иска да ме адне

Крис с каква снимка си на профила че излизат доста с това име... а за мене пробвай ако искаш по имейл - andjelinadjoli@abv.bg

Готово търсила съм те на БГ  Peace

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 21:23 от хабиби

# 602
Хабиби може и аз нещо да бъркам пак не намирам - на снимката съм с оранжева блуза и бебка

# 603
хабиби пратих ти предложение Simple Smile аз съм Narin Uzdjan май така ми е името в фасе хааххаха

успях току що да приспя Атила доста е кисел и мн мрънка, ръката му стана синя локално на мястото където го боцнаха  Confused

дано спинка спокойно детенцето  Praynig

# 604
  • Sofia
успях току що да приспя Атила доста е кисел и мн мрънка, ръката му стана синя локално на мястото където го боцнаха  Confused

дано спинка спокойно детенцето  Praynig

Горкичкото  Sad Криста я боцкат в крачетата.
Нат, Андрейко успокои ли се?
dudunski, ако ти се отвори пролука утре, свиркай  Whistling Аз ще ги замъкна някъде, но на открито - най-вероятно към Южния. Това Джъмборе ми беше алтернатива за лошите дни, но явно не става за по-големички.

# 605
  • София
Привет  Hug
Тъкмо вчера се оплаках за нощните ставания и тази нощ и сутрин беше супер - лягане в 20ч, после папкане в 4,30 и после чак в 9ч. Ех, ако е така и занапред. А и днес голям поспаланко го раздава. Иначе ни е много проблемно спането през деня - максимум до час.
Габче се приспива отатък с палче в уста и ръчичка над едното оче (прави си сянка, много е сладка - видя ли я така - знам, ще се спи  Laughing )

Елинка, вие с тези кг - обръщате ли се вече? Май сте сред рекордьорите, ама и ние почти не отстъпваме с нашата 7 кг и кусур дундичка  hahaha
Хаха и Влади така си прави сянка, дори и като суче Simple Smile имам чувството, че ще се задуши, а и му става топло, ама не се сеща да си махне ръчичката.
За обръщането - обръща се няколко пъти от корем по гръб, но обратното само с моя помощ  Laughing.

# 606
  • Пловдив
Привет и от нас!
Аз добре си почивам докато каката я няма - такъв мързел ме е обхванал, че няма накъде  Laughing

Решихме още в събота да тръгнем за морето да поседим 2 дни при свекитата. Кали там е много добре - яде, забавлява се пу-пу  Hug

Аз започнах да организирам кръщенето на двете моми - в началото на октомври ще е  Flutter

Малини, и моята дебеланка не се обръща - голям е мързел - само й дай да подскача в шезлонга и да бърбори на играчките  Heart Eyes

Ако се прави поръчка от Мадъркеър или Джордж, да ме имате предвид с едни лигавници  Peace Направо подгизваме в лиги, та ни трябват няколко новички по-официални  Mr. Green

Ани, от втория утре пускам, от първия към петък  Hug

......
Продължавам да ви чета, ще редактирам после  Crazy

# 607
приспах всички бебета малки и големи  Simple Smile

Ани,Андрейко сега уж вече се укроти, но до последно скимтя милия  Sad

вивере, напръсках всичко и дано съм изтребила гадинките  Praynig

е, умирам от скука в тъпия ни квартал - сега ме е яд, че не съм изкарала една книжка и да се метна на колата до някой парк Simple Smile другия вариант ми е такси, но с количката трудно ще се оправя - ще се наложи да го разхождам в кошницата, защото по-лесно е да метна гумите и после само да щракна столчето Simple Smile но определено съм решила, че ще се отвлека на някъде. другото, което ме притеснява е кърменето - не ни се получава когато сме навън  Confused

# 608
Здравейте и от нас.
Каролина спинка върху мен-отдавна не бе спала така-много е приятно   Heart Eyes
Аз където я оставя палечка и там заспива-не се друсаме,люшкаме,носим и т.н.Вчера пребрах всичките и плюшки от леглото(заемаха го цялото)в стаята И и спа там за първи път.

Гледам коментирате памперсите.За почивката в Бг си изпратих от тук,защото преди да се роди накупих от 1,2-ка и 3-ка по 10 пакета иначе щях да ги хвърля.Та...наложи се да купя пакет памперс от Бг и разликата е :
тукашните са по-меки,не са ароматизирани и в Бг 3-ка отговаря на горе-долу наша 2-ка(сравнявам марката памперс,за другите нямам наблюдение)
natalnik-дано си се отървала от тези гадини
kikiniki-големи сладури си имаш
madelix-бързо да оздравяваш
аlex88-нашата почивка в бг беше цял един месец..никак малко  Wink

# 609
  • Sofia
Гледах снимките на herzog във ФБ (Краси, разкошен е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes) и пак чета за сядането, за стъпването на крачета... нали ортопедите казват да не го правим преди 6-тия месец  Thinking Криста много напъва да се изправя до седеж и мъж ми си позволява да и угажда, но аз веднага му правя забележка, з'то знам, че това не е добре за гръбнака  Confused Баба и пък иска да я друска на крачета, Кри се кефи, но аз отново правя забележка. Онзи ден на детския рожден ден имаше едно бебе на 5 месеца, майка му е страшен шемет - не признава БГ МАМА  Mr. Green Та бебенцето стои супер стабилно стъпило на крачета, смуче диня и праскова като невидяло, абе страшна работа  Crazy Grinning

# 610
Привет момичета, ние се поизгубихме малко, но почти не ми остава време да пиша иначе успявам да ви изчета.
Ходихме на Созопол за три дни, много хубаво си изкарахме. Разгледах ваши снимки от морето и гледам и чета че топите бебчетата в морето и в басейните. Мен ме достраша да не вземе да настине или да се обрине от водата. При вас имаше ли някаква реакция ? Също така и аз се топих само до кръста, непосмях да намокря гърдите зареди кърменето а така ми се искаше. Вие които кърмите пазихте ли се ?
За памперсите  ползвам на Памперс "Слийп енд Плей", много бях доволна от 2-ката, сега обаче отворих 3-ка и ми прави впечатление че при лепките нямат ластик. Сега съм в умуване дали да ги сменям, иначе съм доволна, не са ми пропуснали нито веднъж.
За храненето  само на кърма сме , смятам да захраня в шестия месец след като покаже че е готов за това.
За нощното хранене беше почнал да спи от 22 до 5-6 сутринта, но като отидохме на Созопол и обърка нещо графика.Започна пак да се буди към 3 - 3:30, и така до вчера, снощи като заспа в 22 стана да хапне чак в 6:30 сутринта. Гърдите ми щяха да се пръснат, нахраних го , поизцедих малко и сега спинка.
Вчера се обърна и този път успя сам да си извади ръчичката, голям кеф му беше и се хилоти на батко си , той легнал до него и го имитира.
Покрай вас и аз започнах да цъкам из Фейсбука , аднах доста от вас и по бебчетата успявам да се ориентирам кой-кой е  Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 08:54 от Tani4ka*

# 611
  • гр. София
Добро утро и от нас!
Тези дни покрай изучаването на пазара в Ларедуто хич не съм се мяркала тук, но сега имам повод днес имам рожден ден и ставам на 35г. ( май аз съм най- дъртата във форума Joy ) та да ви почерпя виртуално момичета. Пожелавам ви един вълшебен ден( какъвто аз го чувствам всяка година Wink

# 612
Марая,честит рожден ден   bouquet
Да си жива и здрава,мъж ти много да те слуша и да ти угажда и да направите братче или сестриче на Вики да има с кого да си играе  Hug
Ние точно се прибираме от консултация.Равносметката - 6650 и 65 см - порастнала е доста на ръст  Peace и килограмчетата са и добре.Биха ни и двете ваксини и аз тичах към нас буквално,защото навън още от сега е страшна жега.Дано не вдига Т малката ми бузанка т.Леко изплака като я боцнаха,но като я гушнах веднага млъкна,а после веднага заспа като  сложих в количката.Ох,дано този път се разминем без Т.
Вчера ях и на зъбар.Казаха че съм за хирург.Гадния мъдрец избива към бузата ми и няма как да стане работата Sad Но нали кърмя и тя ми сложи там някакви лекарства да спре растежа на зъбът,ще ходя още няколко пъти и дано спре,че иначе ще трябва без упойка да го вадят и после и без обезболяващи....
Аник,Ади и тя така се набира.Вече почна и сама да се мъчи да става без да и подавам пръстчета,но гледаме много да не и позволяваме.
Налиник,дано си се преборила с гадинките  Peace
Севде,значи много бързо лети времето щом стре били тук цял месец,а на мен ми се стори само седмица-две най-много  Mr. Green
Кикиники,малките ти дечица са големи слдурковци.Как да не ги целуваш и мачкаш по цяяяяяяяяяяял ден  baby_neutral
Змейче,Дудунски - приятно изкарване на моретата и после да кажете как сте си изкарали  Hug
И аз като Таничка да питам тези които вече бяха на море,дали топнахте бебчетата в морето?Ние сме запланували уикенда да отидем някъде в околията на Варна и мъж ми много иска да топнем Ади - да сме я осоляло,бил чувал че е полезно,но.......аз се чудя дали трябва или не......  newsm78
Къде се изгуби Мимак  newsm78
ОХ,айде стига съм писала вече..........целувки от нас  Heart Eyes

# 613
  • Пловдив
Ох, отдъхнах си, че не съм единствената, която кърми по 2-3 пъти нощем. Бях останала с впечатлението, че повечето сте махнали нощното хранене. И ние сме само на кърма и като я нахраня към 21:30ч след банята следващото хранене е към 2-3 часа, а след това съм 5-6ч.

Злати, и нашият режим е такъв - не си единствена  Hug
Радвам се, че ти е така приятно кърменето - и за мен е така  Heart Eyes Напоследък се усещам, че направо ме омагьосва Бела - така й се радвам  Blush Като й говоря нежно тя се разтапя - смее ми се с глас и така сладко гука и мърка, че ми иде да я разсипя от целувки   love001
На мен кърменето през нощта не ми пречи - само дигам потника и давам, ама Бела много шумно се храни  Mr. Green и събужда и баща си  hahaha То не е лочене и едно шумно гълтане, като намалее струята пък почва да си пее сучейки "ммммммм"  Heart Eyes

Маделикс, пропуснала съм - какво ти е? В много малко случаи при болест се налага спиране на кърменето - има и страшно много съвместими лекарства  Peace Аз съм била с пневмония и съм кърмела  - по този начин предаваш антитела на бебето  Peace

И при нас има нещо като кърмаческа стачка - да не мислите, че сме пощадени  Laughing Важно е да запазите спокойствие и да пробвате кой метод ще даде резултат при вас - кърмене на тихо, тъмно място, кърмене плюшвайки, кърмене на определено място в дома /при нас това е спалнята, която съчетава и горните 2 неща - там се успокоява и суче спокойно и заспива/

Моето дете трайно се научи да си смуче средния и безименния пръст /едновременно Mr. Green - хеви-метъл   superuu  superuu
Хич не я спирам - явно има нужда детето и се водя по нея, както съм правела и с каката. Кали смучеше биба, тази не иска. Но пък Кали сама отказа бибата много рано - още към 10 месечна, та се надявам и при Бела да е за кратко  Laughing

Продължавам да ви чета  Hug

# 614
Привет и от нас  Simple Smile
Реших да се разпиша преди да е станал Сънчо.

Марая, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много да те слушат вкъщи!!!  newsm67

Браво за хубавите резултати от консултациите!  Ние днес по обяд ще ходим, хем да ни мерят, хем и двете ваксини да му боцнат. Предния път леко ги понесе, дано и този път да е така Praynig

За сядането, Джулиан е герой!  Grinning  И ние си посядваме, но без опора на гърба още не можем. Нашата количка има три положения. Освен ако не спи, малкия не иска да стои легнал в количката. Рано или не, това е положението  Whistling

Ние днес направихме една разходка до работа, та най-после взех албум за снимките, че вече разпечатах стотина, и днес следобед ще се хващам да лепя и пиша. Ей такова е албумчето, смятам да лепна даже и лентичката от родилното вътре.

Хайде после ще мина да се отчетем и кантара какво показва   Wink

Общи условия

Активация на акаунт