Криста я боцкат в крачетата.
Аз ще ги замъкна някъде, но на открито - най-вероятно към Южния. Това Джъмборе ми беше алтернатива за лошите дни, но явно не става за по-големички. 

имам чувството, че ще се задуши, а и му става топло, ама не се сеща да си махне ръчичката.

Направо подгизваме в лиги, та ни трябват няколко новички по-официални 

другия вариант ми е такси, но с количката трудно ще се оправя - ще се наложи да го разхождам в кошницата, защото по-лесно е да метна гумите и после само да щракна столчето
но определено съм решила, че ще се отвлека на някъде. другото, което ме притеснява е кърменето - не ни се получава когато сме навън 
) и пак чета за сядането, за стъпването на крачета... нали ортопедите казват да не го правим преди 6-тия месец
Криста много напъва да се изправя до седеж и мъж ми си позволява да и угажда, но аз веднага му правя забележка, з'то знам, че това не е добре за гръбнака

) та да ви почерпя виртуално момичета. Пожелавам ви един вълшебен ден( какъвто аз го чувствам всяка година

и килограмчетата са и добре.Биха ни и двете ваксини и аз тичах към нас буквално,защото навън още от сега е страшна жега.Дано не вдига Т малката ми бузанка т.Леко изплака като я боцнаха,но като я гушнах веднага млъкна,а после веднага заспа като сложих в количката.Ох,дано този път се разминем без Т.
Но нали кърмя и тя ми сложи там някакви лекарства да спре растежа на зъбът,ще ходя още няколко пъти и дано спре,че иначе ще трябва без упойка да го вадят и после и без обезболяващи.... 

Напоследък се усещам, че направо ме омагьосва Бела - така й се радвам
Като й говоря нежно тя се разтапя - смее ми се с глас и така сладко гука и мърка, че ми иде да я разсипя от целувки 
То не е лочене и едно шумно гълтане, като намалее струята пък почва да си пее сучейки "ммммммм" 
Аз съм била с пневмония и съм кърмела - по този начин предаваш антитела на бебето 

И ние си посядваме, но без опора на гърба още не можем. Нашата количка има три положения. Освен ако не спи, малкия не иска да стои легнал в количката. Рано или не, това е положението 
Препоръчани теми