Виждам че и други се оплакват че бебетата проплакват на гърда.Мойта сложа ли я поза за кърмене и започва едно дърпане сякаш не е гладна.След което я приспивам и тогава я храня.Яде естествено..
Направо ми иде ...
Трябва да се обърна към консултант понеже това просължава доста..Продължаваме и с нощните кърмения но на мен това изобщо не ми пречи.Давам си й цицата и така и двете се наспиваме и сме доволни.

за бебета и родител трябва да присъства. аз водих баткото на музика там този уикенд, и на мен ми хареса
ама за него не съм сигурна, той е малко труден с новите неща. иначе мисля и нея да я пробвам по-нататък.
. Малко й е трудно да си измъкне ръката, ама като го направи е много доволна
Засега подкрепя теорията, че вторите деца се развиват по-бързо, батко й на 4 месеца и половина някъде се научи да се обръща по корем, а беше по-слаб от нея като кг на същата възраст. 

А как умирам за една купичка зрял фасул
ама ще потърпя още малко, че не ми се ще пак колики да има беба 
Сега остава и щори да си изберем и сме почти готови
Че после ни чакат още две стаи, баня, коридор и една голяма тераса /всичките сега са само на мазилка/
Както един приятел скоро каза - чака ви има-няма един двустаен апартамент
Добре поне, че те не са ни спешни, тъй като свързахме два апартамента на един етаж от къща и сега бая ще отремонтираме 

, 66 см (+4) и 7100 гр (+1200), предишния път беше преди 40 дни 
- каза че ранното захранване, прави алергии както сега така и след това по време на пубертета се появявали отново
дали аз съм била с тези непрекъснати алергии заради ранното захранване със сок 
Пък и на Габи р.д. е тогава. Иначе ние се ослушваме за 6-ти къде да отидем. Пак към Банско клоним, че аз и малко работа ще имам. Ако не беше случката с Габи, там ни е много добре
Мъж ми днес за Варна ми говореше, но със самолета, пък в Хисаря никога не съм ходила 
Имахме среща с майка-приятелка и детенце от другата ни отчетна, поне да си играят с топка
Южният е също толкова "скучен", ако няма детенце-наборче.
- в Карфур ли е или в онзи аутлет на Цариградско? Аз и в двата още не съм ходила
Обаче милото преди 2 дни ме захапа през нощницата, хем тъкмо си беше изпила млякото. Аз и дадох да суче, но като не пусна нищо, тя се отказа. Пък все имаше някакви капчици преди това и се надявах тя като дръпне, да потече 
Брей, имате си къща, да я напълните с много деца

Много благодаря за инфото за Джимборето или както там се казва

чудя се дали да не отидем в Сандански
, ама ще измислим нещоПрепоръчани теми