Поне в нашия квартал не се въдеха такива буби, з'то те обичат топло, но жегата ги е довлякла. Да ги изтребите до крак
Дано Андрейко понесе леко ваксините - май слагането на един път е по-болезнено
Кога заминавате?
Преди да забременея не бях сигурна дали изобщо искам да кърмя, но благодарение на Змейка и другите майки, който пускаха постоянно инфо за кърменето реших да пробвам. Оказа се, че въпреки трудностите в началото, кърменето е едно от най-приятните неща. А вечер като я гледам как спяща си цока направо умирам от кеф.
В подписа ми има още много снимки от купона- последните в албумчето. И във фейса има.
Минавам набързо, преди да е потеглил кервана (демек ние с цялата къща, натоварена на колата) за Рибарица
Снощи така ме подлуди, а има вечери си заспива сама (е, с една музикална играчка, де) 
Да ги нацелуваш 

Габи не спа при мен и Крисето тази нощ и тя отново папка само към 3.30 - явно неговото охкане предишните нощи я е будило.
Вчера се примирих, че така ще се храним и явно си е любопитство - хем да яде, хем да зяпа, да не изпусне нещо - просто млякото да и стои под носа и да си дръпва, когато тя си реши 

Ще ви е добре на хлад и чист въздух 

В момента всичко заминава в канала и много ме е яд. Тъпия вирус така ме налегна, че просто нямам думи. Кашлям като магаре, кихам... едни сополи се точат, идилия. Предпочетох да го излекувам по-бързо пред това да заразя Макс. Добре че имам малко запас за поне 1 ядене на ден... ако се проточи...
ох пон малко се успокоих ...
от местенки не можах да си намеря другарче с Плами сега и с Марти се повтаря .. квартири, квартири ...

Препоръчани теми