МАЙските ни бебчета красиви, стават все по-весели и игриви! № 5

• 23 526
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте.. Hug
Дано не сте ни забравили.. Mr. GreenНе съм писала от цяла вечност. Whistling
Ние още сме в Смолян и тук е разкош.Много е прохладно и ходим основно на езерата,по горичките и чат пат на люлките с баткото.Той тук се чувства като в свои води и най-хубавото е че не ми е изкарал и един сопол...а докато бяхме в София го тичеше честичко. ooooh!
Иначе малката е добре.Сега е в някаква криза от която имам чувството че май няма да излезе скоро и не знам какво е това чудо. #CrazyВиждам че и други се оплакват че бебетата проплакват на гърда.Мойта сложа ли я поза за кърмене и започва едно дърпане сякаш не е гладна.След което я приспивам и тогава я храня.Яде естествено.. SickНаправо ми иде ... #Cussing outТрябва да се обърна към консултант понеже това просължава доста..Продължаваме и с нощните кърмения но на мен това изобщо не ми пречи.Давам си й цицата и така и двете се наспиваме и сме доволни.
Не сани били тук никакви ваксини а и аз не бързам.Другата седмица ще ходя да видя колко е пораснала но аз я виждам че си ака и пишка а и вида й също е хубав.Ние също сме само на кърма и вода или чайче изобщо не иска.Биба също мнооогого рядко..което ме побърква щото реве почти винаги като й се спи....
И ние се приспиваме по-често на ръце, нноо какво ли не пробвах.Като я оставя да спи сама започва един ужасен рев и накрая стигаме до повръщане от напъване и кашляне.С което реших че няма да я мъча.Какво да се прави...все някак ще се отучи.Просто е още малка..
Браво на всички бебчета за добрите резултати да са живи и здрави.
Маделикс пожелавам скорошно оздравяване.

Кики много сте сладки.
Оф аз ще приключвам че имам ужасен нет и това го пиша от 1 час...
Ето и малко снимки да не ни забравите
http://may2010.snimka.bg/other/mayisko-bebche-3-m.518677.20260683

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 14:53 от mira sm

# 586
Забравих да кажа - снощи се сетих най-накрая преди баня да я намажа с бебешкото олио и докато беше във ваничката я разрезах във всички посоки та да паднат гадорийките - не знам дали са крустички щото са много малки и не се и виждат добре ама аз що да не мъча детето, изкъпах я и в резултат сега имам мазно дете с много шушки по главата  Joy
Дали съм го направила както трябва.....

# 587
  • София
Здравейте и от нас Simple Smile

Габче се приспива отатък с палче в уста и ръчичка над едното оче (прави си сянка, много е сладка - видя ли я така - знам, ще се спи  Laughing ), аз си довършвам обяда между компа и печката  Joy

Днес пак се разходихме с Вени и Ники, следобяд може би пак. Мишенка Деси през пролетта), в кой квартал си?
Деси, дано всичко в крайна сметка се окаже наред с бебчето на приятелката ти  Praynig Praynig Praynig

Маделикс, дано успееш скоро да пребориш вируса и да си се кърмите отново  Praynig

КикиНики, Ники, страхотни са ти децата и колко много си приличат  Heart Eyes

Елинка, вие с тези кг - обръщате ли се вече? Май сте сред рекордьорите, ама и ние почти не отстъпваме с нашата 7 кг и кусур дундичка  hahaha

Нари, май и ние ще сме като вас с ваксините... трябваше преди 3 седмици да ни е втората Пентаксим и първа Синфлурикс, а още не сме ги били... не знам от къде го е лепнала, но Габче има малко сополчета  #Crazy

Иначе за заспиването - самичка си заспива в креватчето, на спалнята я взимам сутрин при сутрешното хранене и доспиваме двете (когато се получи, де). Не я люшкам, не я дундуркам. Пея й песнички вечер и я гушкам на ръце, само в случаите, в които е много неспокойна. Като я сложа да спи към 21ч. и се буди към 4 и нещо за ядене, това поне е в последно време. Разбира се, всеки ден си е за себе си.... Има около 6 хранения на денонощие, понякога и повече.

Благородно завиждам на всички, които сте сред природа - толкова е добре за децата, а и за мамите, особено когато има кой са се грижи за тях (че и ние сме хора, понякога  Laughing )

Имам проблем с отварянето на албумчетата ни, не знам защо не ми приема паролата всеки път, не ми ги показва всичките  Thinking

# 588
Ей, това Дждъмборе и мене ми е хванало окото, имат заниания и за съвсем бебета имат и за всякакви възрастови групи, може като захлади там да си правим срещички и да оставяме децата да се джъмбореят

Мацки, някой ходил ли е в новото Джъмбо да каже дали има някаква разлика?

Къде е този нов Джъмбо?

А за Джъмборето, няма как да ги оставим сами да си играят Wink за бебета и родител трябва да присъства. аз водих баткото на музика там този уикенд, и на мен ми хареса Simple Smile ама за него не съм сигурна, той е малко труден с новите неща. иначе мисля и нея да я пробвам по-нататък.

Ние не се храним през нощта вече повече от месец, тя сама си се отказа. Даже прави доста големи нощни паузи, от по 11-12 часа,  а през деня се храним 5 пъти.

И да я похваля - вчера се научи да се обръща по корем Grinning. Малко й е трудно да си измъкне ръката, ама като го направи е много доволна Grinning Засега подкрепя теорията, че вторите деца се развиват по-бързо, батко й на 4 месеца и половина някъде се научи да се обръща по корем, а беше по-слаб от нея като кг на същата възраст.

# 589
Привет, привет!
Аз пак два дни само чета и не остава време да се разпиша, та сега не помня какво щях да пиша  ooooh!
Сутринта в 9 излязохме на разходка с количката за половин час, но госпожицата се размрънка, че не й се стои в количката, та бързо се прибрахме, оставих я на баща й да я разхожда из двора с кенгурото, а аз излязох да свърша някои неща, връщам се и гледам нашата принцеса спи в количката, татко й бързо-бързо я приспал докато се разхождали и я метнал после в количката да си спи детето, после пък като се събуди ходихме с нея до една съседка да пием кафе, та от 9 сутринта хайманите се прибрахме в 13 на обяд  Joy

madelix, дано бързо пребориш тоя вирус  Praynig Hug

KikiNiki, страшни сладури си имаш  Heart Eyes

За яденето нощем - Ивата яде към 22ч и после чак сутринта в 4,5,6ч зависи кога ще огладнее  Mr. Green

За заспиването - ние заспиваме на цица, иначе никак не може да заспи, а така се приспива хубавко за 10-тина минутки и
после като я оставя в леглото й и не помръдва повече  Laughing
За моето ядене -  аз се пазя само от боб и леща, иначе всичко друго си ям  Peace А как умирам за една купичка зрял фасул  Whistling ама ще потърпя още малко, че не ми се ще пак колики да има беба  Rolling Eyes

Мъжо вчера купил от промоционалните Хъджис от Кауфланд, сега като си свърша пакета с Памперс ще ги пробвам  Peace

Ние с тези ремонти още не можем да се оправим - снощи най-сетне си поръчахме холов ъгъл, че го избираме от 10 дни и всеки ден на различни модели се спираме, но вече е избран и поръчан, а и от цената му съм безкрайно доволна /600лв за размери 2.80м на 1.60м/ Party Сега остава и щори да си изберем и сме почти готови  Whistling Че после ни чакат още две стаи, баня, коридор и една голяма тераса /всичките сега са само на мазилка/  Joy Както един приятел скоро каза - чака ви има-няма един двустаен апартамент  hahaha Добре поне, че те не са ни спешни, тъй като свързахме два апартамента на един етаж от къща и сега бая ще отремонтираме  Tired
Изчезвам, че сигурно ви досадих  Blush
Хайде доскоро  Hug

# 590
Пипи, новия Джъмбо е на Ботевградско шосе към изхода от София. Не мога да преценя визуално дали е по-голям и не знам дали ще се различава по нещо от другия но Маделикс ще сподели. Дразни ме само че вместо да си направят отбивка за магазина са турили светофар, малоумна работа и то светофара е само в едната посока от другата няма. Карфур цял тунел под Цариградско изкопаха ама айде.....Сори ама поняго ме влудяват разни пътни решения

Маделикс, къде я лепна тая вирюга сега? Да пазиш Макси и да се оправяш бързо

Десекс, не ти е лесно и на тебе абе тия ремонти са ужас особено като живееш в местото което ремонтираш и Мимак милата как се измъчи... Аз понеже съм хаймана, планувам да ти дойда на гости по вторите септемврийски празници. Наште са обещали да ни водят в някакъв много хубав хотел, та може да се видим и да запознаем бебоците

Крисчана, споко, шушките са от разресването на скалпчето, ще се махнат и те

Ох памперси само на Хъджис не съм пробвала. Като изключим аромата, най съм доволна от Памперс. Довечера ще ходим в Метро, там дали ще има някакви промосии? Какво ще кажете за Хъджис, те по-дебели ли са от Памперс?

# 591
dudunski, ще ви чакам с нетърпение да дойдете с малкия мишок  Hug В кой хотел ще сте?
Хъджиса ги отворих вчера само да ги погледна какви са, изглеждат ми като Памперс на дебелина  Peace

# 592
Здравейте и от нас!

Да се оплача и при нас с яденето е ужас, едно дърпане, едно цупене, разглежда стаята, тъкмо засуче и потече една струя и се отказва и всичко става в мляко, напро ви ми къса нервите. Киселллллллл и само си чеше венците.
Този месец сме без ваксина , чакаме подходящо време и се чудя дали е редно така да я пропуснем ? newsm78

desex
, чакаме отзиви от памперсите.
dudunski , в Метро има промоция на 2 пакета за 42лв.

Сиянче, много скорострелно се развива твоята девойка, ние сме едно голямо кюфте дето го мързи Laughing

Кикиники, големи бонбоковци си имаш Hug

Ани
, ти изцяло ли мина на АМ? При нас ако не е цица-успокоителка не знам какво ще правим

# 593
хайде на отчет Simple Smile

биха ни 2те ваксини, следващите ще са пак след 40 дни, че ние на 10 септември заминаваме при мама и искам да поседя поне  3 седмици  Simple Smile
Атила малко плака този път  Peace, 66 см (+4) и 7100 гр (+1200), предишния път беше преди 40 дни  Simple Smile

питах я кога ще захранваме и тя ми каза след 6 месец, от къде я намерих тази душица не знам  Hug - каза че ранното захранване, прави алергии както сега така и след това по време на пубертета се появявали отново newsm78 дали аз съм била с тези непрекъснати алергии заради ранното захранване със сок  newsm78

та доволни сме, каза от сега нататък малко по бавно ще расте, че е нормално - той се държа мн прилично този път

дано да не вдигне температура малкия бандит, че пак ще умиришем къщата на оцет  Laughing

# 594
 В Джимборето задължително с детето трябва да има родител. Ние ходим 4та, тате остава с Бела, а ние с Габчо ма'аме гащи из Мола и харчим пари Mr. Green. Има занимания за мама и бебе, както и фитнес за мами, в който участват и бебетата.. ама са ми в неудобен час- през седмицата, ама ако има желаещи да се съберем и да идем, ще се прежаля да се кача на градския транспорт. Те момичетата там все ме навиват:)
 Ани, питах ги за 5 годишните, казаха, че по-скоро заниманията им са за по-малки. Би могло да иде на изкуство или музика, но като цяло може и да не му е много интересно. В крайна сметка, може да пробвате. Казаха, че в края на септември вместо парти /от което са снимките/ ще има дни на отворените врати, ако някой се интересува. Само дето ще бъде голяма лудница. Иначе ние като ходим е много спокойно, все ходим в такова време, когато Бела е или самичка, или с още 1-2 деца.

Днес си купих дънки. За първи път такъв голям размер:( Реших, че явно няма да се отслабва скоро, а иде есен и ми трябва дълъг панталон. Толкова ми се иска да се сложа на диета, ама ми е жал за бебето, така хубаво си цока... ще се потърпя още малко като прасе. Вчера пък бански си взех. Но картинката е трагична. СЪмнявам се, че ще се прежаля на плажа да се съблека.

Вие описвате кърмаческа стачка. Когато бебето се дърпа и реве на цица.  Аз много пъти писах за тоя ужас, който изживях с Бела. Габриел слава богу, за сега си цока прекрасно, пу-пу. Само дето взе да ме хапе като се нацока. И бая боли. А ме гледа в очите, магарето, хили ми се и ме хапе Mr. Green Ако продължи така да прави, не ми се мисли какво чудо ще е като му пораснат зъбите...

# 595
  • Sofia
dudunski, я сподели за Хисаря, а desex ще даде акъл. Ама те вторите септемврийски няма да са сливат дни  Thinking Пък и на Габи р.д. е тогава. Иначе ние се ослушваме за 6-ти къде да отидем. Пак към Банско клоним, че аз и малко работа ще имам. Ако не беше случката с Габи, там ни е много добре  Peace Мъж ми днес за Варна ми говореше, но със самолета, пък в Хисаря никога не съм ходила  Embarassed
Гледах Мишо във ФБ - супер сте си прекарали на морето, а той е страхотен малък пич  Heart Eyes

Ние днес бяхме в парка Света Троица. Той ми е толкова удобен, колкото Южния, но за Габи няма нищо интересно - един кораб пълен с блъскащи се деца и опасни въжени стълби и останалото счупени пързалки  Cry Имахме среща с майка-приятелка и детенце от другата ни отчетна, поне да си играят с топка  Peace Южният е също толкова "скучен", ако няма детенце-наборче.
Мацки, кажете повече за това Джамборе Praynig Praynig Praynig - в Карфур ли е или в онзи аутлет на Цариградско? Аз и в двата още не съм ходила  Embarassed На кой етаж е, какви са заниманията?

Силве, Крисето така бързо предаде цицата, като усети от къде идва храната  ooooh! Mr. Green Само като я доближах и извиваше врат като отровена  Crazy Обаче милото преди 2 дни ме захапа през нощницата, хем тъкмо си беше изпила млякото. Аз и дадох да суче, но като не пусна нищо, тя се отказа. Пък все имаше някакви капчици преди това и се надявах тя като дръпне, да потече  Confused
Malini, да нацелуваш дудуранката  Heart Eyes
desex, номера върти малкото Иве  Hug Брей, имате си къща, да я напълните с много деца  Peace
Аз като гледам бременни и някаква носталгия изпитвам  Embarassed На мъж ми му споменах след 4-5 години да потретим, но той ме погледна ужасЕн  Joy
Lux-че, дано леко понесете ваксинките  Praynig
happiness, вие къде се разхождахте днес? Аз съм склонна да се включа с двамата към някоя разходка, само да се заформим  Peace
Крисето сега спи и след малко пак ще ги изведа до магазина - баирът на връщане си е истинка тренировка  Crazy

KikiNiki, писали сме заедно  Peace Много благодаря за инфото за Джимборето или както там се казва  Grinning

# 596
такаааа.... изпрах два пъти олекотените завивки, чаршафите, бельото ни на 95 градуса  Laughing като преди това напръсках и него с препарата - дано съм утрепала всичко  Praynig

и ние мислим в края на септември или началото на октомври да отидем някъде за три дни Simple Smile чудя се дали да не отидем в Сандански  newsm78

моето дете днес още скимти и приревава на сън - егати и ваксините и чудото  Crazy

гледах снимки във фейсбук - много сладички бебченца   bouquet Hug

# 597
Ани, аз от утре ще съм с кола,  трябва да взема паспорта на бебето то районното, и после съм фрии ако се разберем за разходка. Познато ми е това за липсата на другарче, ама не знам какво да му измислим на Габче, освен да идем в това Джъмборе.
Иначе за Хисаря и аз никога не съм била, ама наште се счупват да ходят там, намерили са ето този http://www.hotelhissar.com/ хотел и само ни врънкат и нас, обаче аз сега забелязах че 22-ри е по средата на седмицата и май няма да има почивка  Crossing Arms Thinking, ама ще измислим нещо

Нати, а дано си изтрепала гадините

И моя беб напоследък трудно яде, не дава никакви индикации че е гладен, ако му дам обаче захапва шишето с г олям бяс, изцоква половината и почва да се върти да зяпа, ако му махна шишето обаче почва да се сърди че си го иска, бебешка му работа

Успех на ваксинираните бебоци и да не вдигат Т и да не плачкат

# 598
хай мацки аз ви нямам във ФБ изпуснала съм този момент ....  Confused освен да дам вие да ме добавяте .... ако някой иска може да потърси МАМА СЪНИ наскоро се преименувах  Embarassed

# 599
Хабиби така е излиза нищо - аз съм Кристина Маркова ако някой иска да ме адне

Общи условия

Активация на акаунт