МАЙските ни бебчета красиви, стават все по-весели и игриви! № 5

• 23 522
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Марая,Честит Рожден Ден!Да си жива и здрава!Споко,аз съм на 36  Mr. Green

Днес бяхме на консултация,равносметката е плюс 900гр. и 3 см. отгоре.Биха ни само Симфлорикса,в това отношение док е разбрана да не натоварва детето,но за захранването ми се кара,че не съм започнала още сокчетата  ooooh! Другия път ще й кажа,че сме започнали,но мисля първо с зеленчуково пюре да стартирам,ще се лъжем,няма начин.Ние още сме само на кърма и си се будим и нощем.Някой път два пъти,друг път три пъти.На мен ми е супер така,спим си двечките,но понеже не иска биба и само на цица се успокоява,но...

Змейче,браво на адашката,весело искарване на почивката  Hug Аз ще разгледам Мадъркера и ще ти пиша на ЛС ако искам нещо  Peace

КиКиНики,децата ти са големи сладурковци,да ги разцелуваш много  Hug

Слънчо,честито ви второ зъбче  Hug

Това е от нас засега.Лек ден   bouquet

# 631
Здравейте, момичета!

Не бях се включвала няколко дни и днес на паузи чета и чета.....

Марая, честит рожден ден - прекрасна възраст  Wink(моята е същата Peace)!

Вчера бяхме на консултация - 6700 грама и 65 см - за 19 дни малкият е наддал 200 грама, но не се притесних, защото все още е на кърма детето, а тя определено намаля в жегите. Започна от 1 седмица да яде отново през нощта, защото явно не му достига дневното количество. В готовност съм ако се наложи да дохранвам и съм доволна, че се справихме с кърменето до настоящия момента Peace Вече спокойно мога да  кажа - колкото толкова Heart Eyes

Змейче, Ларче, моля изпратете ми на ЛС линкче към вопросните снимки Praynig

Слънчо, честито ви зъбче вторичко! Ние си нямаме все още зъбчета, но сме и с двете ръце в устата и съм изумена от обилното слюноотделяне Shocked

Хайде после пак ще се включа, че малкият започна да мрънка....

# 632
  • София
Включвам се пак, защото прочетох назад и видях, че има много радостни поводи за празнуване!  Grinning

Честит рожден ден на Марая! Много здраве, щастие и любов ти пожелавам!

Честита племенничка на Danly! Да расте здрава и много, много усмихната!

Слънчо - честито ви второ зъбче на вас! Да са здрави и бели!

# 633
Змейче, кака Лара, вие за Фотобокса ли говорите? И аз от там много снимки вадя, а книги си правя в Артскау, че са по-евтинки  Mr. Green Новорегистрирани потребители там имат по 1200 фрий снимчици, е вярно, че доставката е малко по-скъпичка де, но пък си заслужава  Peace

Браво за хубавите мерки и теглилки и дано няма последствия от ваксинките  Hug

Слънчо, честито ви второ зъбче, сега се поспрете малко, да изчакате и нас от беззъбата дружина  Laughing
BeBoRanChe, радвам се, че се разписа  Hug И ние цяло лято сме в ремонт, но пък догодина искам цяло лято да сме на море  Whistling

После ще ви дочитам, че дребоска се събуди  Crazy

# 634
  • Sofia
Марая, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА С ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА   bouquet

Слънчо, ама как ги вадите тия зъби  ooooh! Peace За захранване с мръвки се готвите май  Wink
Ивон, егати вирусите, егати чудото  #Cussing out Аз постоянно треперя за Габи и все го проверявам за Т или за ацетонов дъх  Crazy Много хубаво, че пак е на море, а и ти да си починеш малко  Hug
Честито на всички с хубави мерки от консултации   bouquet
Днес и Крисе опита водичка  Mr. Green Реших да И предложа между храненията и тя си цокна към 10мл, обаче на първата глътка И беше доста странно  hahaha
poulini, не се притеснявай за количеството изпито мляко, в жегите се хранят по-малко - днес в парка Кри изпи само 60мл от 120-те, които и бях приготвила.

Ние бяхме в Южния от 11 до 14ч. Там на сянка жегите не се усещат, а Габи си намира занимавки - доста разорителни за мен, но пък поне играе и е на въздух  Peace Утре сигурно пак ще сме там, но сме в горната част - при батути, лодки и патета  Mr. Green

# 635
Ивката утоли жаждата, аз го играх биберон пет минути и пак заспахме  Heart Eyes
Сега да се допиша...

Марая, честит рожден ден! Със здраве и щастливи мигове да е изпълнен живота ти!   bouquet
poulini, радвам се, че добре сте прекарали тук, айде другия път ще се видим   Hug
Ама вече ще се сърдя  Crossing Arms, надявам се следващият път да не разбирам във форума, че някоя от вас е била тук  Naughty
Та в този ред на мисли, dudunski, хотела е добър, имат боулинг, тенис кортове, басейн, няма обаче детски кът или някакви ел.игри, та незнам за вашия батко дали ще има забавления  Thinking
Ивон, много лошо с тези вируси, ама хубаво, че пак е на море Софи, дано въздуха там й повлияе добре  Hug

Да ви питам, ако досега нямаме крусти, има ли вероятност занапред да се появят  newsm78

# 636
Здравейте и от нас Laughing
Марая, ЧРД, да си много обичана и влюбена!!(не си най - дърта, водя те значително  Laughing)

Слънчо, честити зъбчета!! Много да са здрави!!

Инка, дъщерите ти имат страхотни имена! Ако имах момичета, щях да ги кръстя точно така!

Относно храненето - и ние не пропускаме манджата и в 3 и в 6 през нощта, а понякога и по - често  Rolling Eyes но карай, живи и здрави да сме!!
Съответно сме в тежката категория и за обръщане от гръб на корем и дума не може да става. Но пък е голям хилчо и слдурко  Heart Eyes Скучно му е да лежи в количката и иска да го вдигам и да гледа, когато е буден. май ще минаваме на седалката за кола като вариант за разходки.

Това е от нас засега.   bouquet

Т

# 637
Момичета , мнооооооого благодаря за хубавите пожелания за зъбчетата  Hug Ние сложихме добро начало и пожелавам на всички да поникнат безболезнено и неусетно Praynig Praynig Praynig И аз започвам да си мисля, че момчето  е решило да си хапва мръвки Mr. Green Разбрали сме се да няма скоро други , ще видим дали ще си спази обещането....Събуди се

# 638
Момичета,Андреа е с 38,7 температура от днешните ваксини.Дадох Панадол преди малко,а сега и дадох да суче.Дано спадне бързо.
Много е отпусната и безжизнена  Cry
Хладката вана дали е добра идея  newsm78

# 639
Привет момичета,
при нас пък баткото беше с температура, оказа се и червено гърло и сега сме на антибиотик, а малкия Ади нещо го мъчи коремчето, ачка по два три пъти,по принцип по веднъж, къркорка му коремчето и доста си поплаква, а и от две вечери не съм спала ,защото се размрънква през 20мин,най-вероятно заради коремчето  ooooh! Sad . Сега сме на лечебна Хумана ,Ентеролче и Био Гайа, дано се поуспокои бебо.

# 640
и аз и моята беба се записваме тука Simple Smile

# 641
  • Под кленовите дървета
Здравейте Simple Smile
Изкарахме супер на морето, Ники летя спокойно и на отиване и на връщане Simple SmileСлужителите на Уиз Еър бяха много мили, за разлика от голяма част от пасажерите, както българи, така и чужденци, ама да не разправям, че ще ми стане кофти.
Ники порастна 5 см. под асмата, 1,2 кг. и сега е 6200 гр. Simple Smile Топнахме крачета в морето, даже два пъти - първия път се изкефи, втория път изложи родата Laughing Вече се кърмим без силиконови зърна, но не ми остава мляко за изцеждане за другото детенце и сега ще видя дали ще успея да увелича лактацията или ще спра да давам. Ники си изяжда всичко до шушка Laughing Налага се да дохранваме от време на време Sad
Но днес Ники падна за първи път Sad
Започна да се обръща по корем за секунди и си го бях сложила на земята, в активна гимнастика върху килимче. Но му беше твърдо и затова разпънах дивана и качих гимнастиката горе...и резултатът не закъсня - Ники падна днес  Cry Както беше в средата на дивана, така за по-малко от минута, докато не бях в стаята падна между дивана и масичката за кафе, заедно с килимчето на гимнастиката и одеалцата. Вестниците са омекотили падането и той един вид се е свлякъл и не е паднал със засилка, но се изплаши и рева 3 минути...а аз 1 час. Заведох го на лекар, нищо му няма - смее ми се и гука, яде добре, но още ми треперят краката.
Нямаме вече колики, гука и издава всевъзможни звуци, но още не можем да махнем нощтните хранения - яде към 2-3 и после в 6.
Утре ще ви чета и ще наваксвам Simple Smile
Снимки тук:
http://jasmin4eto.snimka.bg/family/summer-2010.528476.20281220

П.С. Една молба - много от вас ми предложиха приятелство във фейсбук, но не свързвам все още името с ника. Ще помоля да ми пишете кой с кой ник се подвизава тук, че се оплетох Simple Smile

# 642
  • Sofia
alex, можеш да я разхладиш във ваничката, но водата да е с 1 идея по-ниска температура от нейната телесна, да не е много по-студена  Peace Ох, душичката тя, дано бързо свали Т да не се мъчи, а и ти да страдаш с нея  Praynig Praynig Praynig

# 643
Аник,пробвахме,но не сваля.Стана 39.Звъннах на педката каза да я обливаме с хладка вода и да даваме на 4 часа Панадол.Ако до сутринта не се оправи да отидем да я види щяла да ни изпише натриев нещо си там каза,но не запомних какво беше....

# 644
Алекс 88, пробвай с компрес с вода , оцет и белтък от яйце ,при повечето има ефект. Стискам палци да я свали бързо. Не се притеснявай,знам, че сега ти се е свило сърчицето , но това е нормално след ваксина  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт