снимките са супер сладки! тези от фотоапарата ли са? дано оправиш картата на тел... и спасите снимките и от там! 

направо ми се дорева.. дори баба ми, при която бяхме следобяда с Габи, се зачуди, как толкова рано ми е дошъл М....
тук поне мога да си поплача
но така е... бебешка работа.
не се ядосвай :* днес бях на гинеколог , и лекарката ми също се учуди, и ми вика ама ти кърмиш ли и цикъл имаш и зрели яйчници браво хахаххаха, хормони колкото си щеш - готови за оплождане хахахахха
Ту яде на 2 часа , ту прави почивка от 5 часа ... тамън бяхме хванали някакъв ритъм .. .и всичко наопаки ... вчера един див рев като спретна... беше яла в 18:20 и към 19:45 като ревна то не бе люшкане то не бе носене , то не бе да се прави баба дядо тате на маймунка отпред й ... не рев та рев и в 20ч моя милост й правих 60 мл да я пробва да не би да е гладна изцока ги и като ревна за още ... та изяде 150 и ме закла ... и това вече го правиме няколко дни подред , а не иска да ая повече от 150 , правих й , но ги отказва в шишето винаги остават около 10 мл. 1 или 2 пъти изяде 180 и после повърна половината ...
А сме такива лиготини ... ръцете са само в устата и търкат венците като луди ... сменям бодита и лигавници сумати пъти на ден.
Днес денят беше прекрасен- само дето сутринта неможахме с бебка да се натуткаме да излезем( вес някой звъни за р. ден и аз се отплесвам,та чаак по обед бяхме навън. после малко на фризьор, да си накупя някое гримче, червилца че нещо откак забременях не съм си взимала и вечерта с малката, татко и и бабата на кръчме- беше много хубаво, ами нали съм си с най- близките и обичани хора. Да са ми живи и здрави. Празненството завърши у дома с торта, а после с истерично търсене на една малка но Важна част от помпата, която се оказа че съм хвърлила в тоалетната. Изперках за отрицателно време- гърди пълни, и не ми се даваха 60лв. за друга помпа. Добре че се сетих, че има резервна част, ама вече бях изперкала.
Попрочетох ви на диагонал да съм в час 

) Предварително благдаря! /предполагам преди това трябва да "харесате" страницата на списанието/
Прегръдки и на двете ви! 

, писах им, че са ми пратили грешна книжка, та моята си я получих след още месец
Ама пък съм доволна де, и от книжките, и от снимките 

,дали ще виснат 
и поздравления и за днешната такава Лукс
,явно не ги понася ,дано само да е от жегите и вече да го нямате този проблем. 
Препоръчани теми