И аз в краен случай ползвам Хексалгин - педи правилно ти е казала 5-6 капки, з'то бебка е малка. На Габи до скоро давах 10, а последният път 12 капки. Панадол и Нурофен действат по един и същи начин. Аз имам спомен, че един път Габи се изрина от Панадол, а педито каза, че някои деца пък към Нурофен правят реакция
Представям си какво ти е било с падането
И Габи пи пада като бебе от един диван директно на теракота 

Веселко ви е било на вас
Има си климати и места, където обичат да си виреят
Разбрали сме се с него, че ще спи в своето си легло, когато тръгне на градина. Ваканцията ни редува с баща му да не се разсърдим 
Наистина е много хубаво да имаш местенце, където да избягаш от задуха в София

Момичетата, които поръчват оттам са много доволни и го хвалят, пък и бързо пристигали. Аз поръчах 80 и кусур снимки и една книга, дано скоро дойдат 

Трябва да го дресираме маймунчето 

Ти по е- мейла ли им прати снимката? Аз чак вчера видях за конкурса и им пратих , ама нъц - нямам мее, а имах нелоши нарисувани неща върху коремчето 

Да расте здраво и умно дете 
Успех в конкурса 

Добре сте си починали май тримцата.Дано няма повече падания Ники 

Мен повече ме притеснява, че вчера докато чакахме пред кабинета доведоха едно детенце с шарка. До колкото знам не се предава по въздушно-капков път, но ми стигна да не спя снощи...

С термометъра не мога да помогна. Аз имам един дигитален вкъщи и на него се доверявам... ама колко е точен незнам 
Надявам се да сколасам за един Заимов по-късно 

Препоръчани теми