МАЙските ни бебчета красиви, стават все по-весели и игриви! № 5

• 23 516
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • гр. София
KikiNiki Все се каня да те питам - кое е селото? Защото ние често ходим в с. Ковачевци /Самоковско/ - свекър ми е от там  Wink Наистина е много хубаво да имаш местенце, където да избягаш от задуха в София  Hug

# 661
  • Sofia
Мила Ми LUX-че, Нари, ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАЙ-ПРЕКРАСНИЯТ РОЖДЕН ДЕН С ЛЮБИМИТЕ МЪЖЕ!!! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА

Alex, пиши как изкарахте нощта  Praynig И аз в краен случай ползвам Хексалгин - педи правилно ти е казала 5-6 капки, з'то бебка е малка. На Габи до скоро давах 10, а последният път 12 капки. Панадол и Нурофен действат по един и същи начин. Аз имам спомен, че един път Габи се изрина от Панадол, а педито каза, че някои деца пък към Нурофен правят реакция  Confused Всякакви помощни средства като чорапки, натопени в оцет, обливане с хладка водичка или събличане голичка да се поохлади могат да се пробват. Брей, ако сте така при всяка ваксина, много лоша работа  Cry
Вени, разгледах страхотни снимки във ФБ  Heart Eyes Представям си какво ти е било с падането  Hug И Габи пи пада като бебе от един диван директно на теракота   ooooh!
Malini, Кали, аз пъ от вчера се чудя кога ли ще се сдобия с МЦ - от около 5-6 дни окончателно не тече нищо от гърдите ми. След раждането на Габи, когато ми дойде за първи път, бях много шастлива - някак си се почувствах отново пълноценна жена  Embarassed Я си признай какво спретна на слдката Гъбка  Naughty
KikiNiki, и аз тЪ харесах  Heart Eyes Веселко ви е било на вас  Mr. Green
LUX-че, хайде сега и вие бълха  Mr. Green Аз съм като куче, една да има някъде - мен ще полази. Обаче пък и много лесно ги хващам - веднага усещам, че ме е полазила и я намирам моменталически  #2gunfire Има си климати и места, където обичат да си виреят  Mr. Green Какво сте планирали за деня днес?

Аз пак съм недоспала - много ми е трудно Габи да спи при мен, а той иска. В 5ч. храних Криста и докато отида да оставя шишето в кухнята, той се стреснал, че ме няма и се развика "мамооооооо" - естествено Кри се ококори и после беше 1/2 час "агууу, абррррр..." Crazy Разбрали сме се с него, че ще спи в своето си легло, когато тръгне на градина. Ваканцията ни редува с баща му да не се разсърдим  Mr. Green Обаче мъж ми не може да спи добре с него и аз се жертвам  Joy

# 662
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН МИЛА НАРИ, БЪДИ МНОГОЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА , С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ОЩЕ ЕДНО, ДВЕ ТРИ МАЛКИ СЛЪНЧИЦА КАТО АТИ Hug Heart Eyes ЦЕЛУВКИ

# 663
Нари Честит Рожден ден и тук миличка ,много щастие с любимите мъже   bouquet
Моето дете се размрънка  Sad отивам по-късно ще чета .

# 664
KikiNiki Все се каня да те питам - кое е селото? Защото ние често ходим в с. Ковачевци /Самоковско/ - свекър ми е от там  Wink Наистина е много хубаво да имаш местенце, където да избягаш от задуха в София  Hug
Селото е Долни Окол. За него има отклонение малко след като се мине язовирната стена- онова място с ресторантите. Вие сте доста по-далеч, май Ковачевци е по-близо до Самоков.

Луксче, да си жива и здрава! Много да те обичат мъжете и на ръце да те носят:)Весел рожден ден!

Едно уточнение- за нарисувания корем трябва да влезете на фейсбук страницата на списание 9 месеца с кликване на "харесва ми"/ може би тоя линк http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;quote=16111658;top … 52f8f3eb66fff2220 /и после под мойта снимка с "харесва ми"http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=378646&id= … amp;ref=fbx_album. Малко е объркващо, съжалявам  Embarassed Ама хората така си рекламират страницата явно:((

# 665
  • Розовата долина
Честит рожден ден на LUX,да е жива и здрава и много щастлива с любимите И хора!!!Весел праник!!!
Alex,дано сте се преборили с Т,стискам палци!!И аз давам Хексалгин само в краен случай,а Панадола никога не е помагал на голямата ми щерка и до сега си пием само Нурофен.
Вени,личи си,че добре сте си изкарали на морето.А за падането,добре,че се е свлякъл,а не е паднал директно на земята,той сигурно повече се е уплашил отколкото ударил.Между другото се загледах в профила ти във фейса и открих,че работим в една и съща организация  Laughing
Оффф, стез бълхи и аз направо лудвам,Илина като я ухапе се зачервява много яко,сърби и стои като пъпка по 2-3 седмици,направо кошмар.Дано се отървете по-бързо от тази напаст.
Слънчо,честито ви второ зъбче!!!Брейй,тези наште деца много бързо се развиват,да са ни живи и здрави!!!
Росита,благодаря ти за комплиментите за имената на моите слънца и аз много си ги харесвам(естествено,нали аз съм им ги давала)
Моята дунда вчера беше много изнервена,не знам защо.Толкова много се лигави и ръцете са постоянно в устата,но наченки на зъби няма,проверявам венците,но не са подути.Иначе още не се обръща,само яко И помогна,но това не се брои.Даже още не си хваща играчките,стиска си все още юмручетата и това е то.Ама така се хили,направо ми идва да я схрускам Laughing
Хайде лек и успешен ден ви пожелавам!!

# 666
  • Пловдив
Нари, честит празник!!! Много щастие и любов с двамата ти мъже ти желая и винаги на ръце да те носят  Heart Eyes

Змейке, кой е тоя сайт? Да не е artscow.com?? Аз от миналата година си правя календари и книжки там, снимки още не съм вадила. Доволна съм от това,което получавам, обаче идват много бавно, даже първите ми книжки поръчах през декември, а дойдоха през април, май се бяха загубили, писах им и ми ги направиха и пуснаха пак.

Кикиники, не - за фотобокса говоря  Hug Момичетата, които поръчват оттам са много доволни и го хвалят, пък и бързо пристигали. Аз поръчах 80 и кусур снимки и една книга, дано скоро дойдат  Laughing
Ама големи приключения сте имали пак с двамата сладури - уникално сладки са ти дечицата  Heart Eyes

Алекс, дано сте изкарали леко нощта  Praynig

Бела с тея кърмачески стачки е много изнервена горката... намалила е доста и яденето ми се струва  - ако не сме на спалнята вкъщи легнали не иска да яде - вчера в 1 парк ме побърка - спеше й се и ревеше до засиняване, но отказваше гърдата маймуната... Хваща ме страх на морето как ще е  Tired Трябва да го дресираме маймунчето  Mr. Green

# 667
  • гр. София
Оле проспахме деня...добре че една колежка ми звънна по тел. Толкова ми е хубаво когато малката сутрин спи до мен в леглото- цоква си в 6 и после и двете отцепваме Joy
Алекс дано всичко е наред вече с малката мишка Praynig Praynig Praynig
lux, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и прекрасни мигове с любимите хора( а те след време да се увеличават с някое и друго бебче Wink   bouquet  bouquet  bouquet
Кикиники имаш едно рамо и от мен   Peace Ти по е- мейла ли им прати снимката? Аз чак вчера видях за конкурса и им пратих , ама нъц - нямам мее, а имах нелоши нарисувани неща върху коремчето  Flutter
Хайде хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 668

Да ви почерпя с по едно коктейлче и един свеж сладовел, че в това топло време торта не се яде хихих

Днес ставам на 24 години, благодаря много за  хубавите пожелания  Hug
Ани още не сме решили какво да правим, мъжа ми предложи да ме води на ресторант, ноаз не знам дали ще мога да се отпусна и оставя Атила- ще видим

Днес преди 1 година, беве заченат наш малък Атила - т.е. днес и той има Заченат ден  Joy Joy Joy

Слънчев ден на всички  bouquet

# 669
Луксче - честит рожден ден!Да си жива и здрава,все така сияеща,любяща съпруга и прекрасна майка   bouquet
Честит заченат ден и на Атила  Wink Да расте здраво и умно дете  Hug
Ние снощи след даването в 23 часа на Панадола за втори път,започна да ни пада температурата и лека,полека заспа Ади.Ставах през 1 час да я дебна дали е добре и дали няма пак да "качи градусите".Всичко добре до тук,но сега пак започна да качва.Ще изчакам още малко и ако продължава така ще и дам пак Панадол и май ще отидем до педката.
Кикиники,ей сега ще гласувам за твоята снимка  Peace Успех в конкурса Simple Smile
Лилче,да ние и миналия път така вдигнахме температура от ваксините.Снощи като говорих с докторката каза че вече трябвало да и даваме някакви противоалергични няколко дни преди ваксината  Tired
Вени,и аз гледах снимките във фейса Simple Smile Добре сте си починали май тримцата.Дано няма повече падания Ники  Wink
Слънчо - честити зъбчета - да са здрави и бели и всички други да избият и те така лесно  Praynig
Змейче,дано Бела спре да стачкува и да си хапва навсякъде че иначе няма да ти е лесно на морето  Praynig

# 670
ДОбро утро и от нас!

Луксче, честит ти рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!!

Алексче, как сте след снощи? И ние снощи след ваксината вдигнахме 38 градуса, но с Панадол спадна. Тази сутрин пак е топличък, но още нищо не съм давала. ooooh! Мен повече ме притеснява, че вчера докато чакахме пред кабинета доведоха едно детенце с шарка. До колкото знам не се предава по въздушно-капков път, но ми стигна да не спя снощи... ooooh!
Някой си беше поръчал от ибей хубав термометър. Дали ще се познае кой е и да удари едно рамо, че и двата дигитални вкъщи ми иде да ги изхвърля. Снощи на нас показваха 35,8-35,9, затова грубо добавях 5 десети към температурата на малкия, което си е егати хамалогията Naughty

Зарибихте ме с тия книги в Артскау, цената наистина е идеална, тук взимат 40-50 лв за подобни. Имам въпроси за доставката оттам, desex, ще ти драсна лични по-късно  Hug

С мъжа ми  се бъзикахме, че само кола още не сме купували онлайн, та от снощи ръчкаме немския ибей за автомобил  Laughing

# 671
Ще може ли пак да пуснете английски сайт за снимките да разгледам и аз какво има  newsm78
Ларче,дано Крисче се оправи и да не вдига Т днес  Praynig И дано не се разболее от шарка  Praynig Praynig Praynig

# 672
  • Под кленовите дървета
ЧРД Нарка! Да си жива и здрава, много обичана мама и много щастлива жена! newsm59  Gift  party023

inka2005 , светът е малък :lol

# 673
Честит рожден ден Нари! Да бъдеш много обичана и щастлива мама и съпруга!

Алекс, много неприятно с тази температура. Надявам се днес да нямате проблеми. Кака Лара, с тази шарка в голямо притеснение си се вкарала наистина, ама то със всичко ще е така от тук насам. Дано не ви полази  Praynig С термометъра не мога да помогна. Аз имам един дигитален вкъщи и на него се доверявам... ама колко е точен незнам Sad

И аз полазих фотобокса, мисля да спретна няколко книжкки. Много хубав подарък наистина. Само да ми остане временце.

Отивам да чистя, че вкъщи е на вили и могили всичко, а Макс спинка, та ще се възползвам   bouquet Надявам се да сколасам за един Заимов по-късно

# 674
момичета преди малко убих една бълха, моля ви някой наскоро се борише с тях какво да направя, снощи ме изяло нещо не се чудих какво е , та днес открих  ooooh!

дано да е била само една , но с какво да пръсна за всеки случай утре  #2gunfire

купи си Биокил от аптеката.

Общи условия

Активация на акаунт