МАЙските ни бебчета красиви, стават все по-весели и игриви! № 5

• 23 521
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Марая, честит рожден ден! Много здраве, любов и щастие с мъничката ти кукличка и татко й. Дай Боже, Вики да си има и другарче след някоя и друга годинка Simple Smile

Слънчо, честито 2ро зъбче! Ех, ако може при всички бебчета да е така неусетно изникването, като дойде моментът за зъбки...

Алекс-че, стискаме всички палчета на Андреа да свали скоро Т Praynig

Вени, ще ти пиша смс. Да нагушкаш малкия сладък Ники от нас!!!  Hug снимките са супер сладки! тези от фотоапарата ли са? дано оправиш картата на тел... и спасите снимките и от там!

Джулайчо, ох, дано момчетата ти се оправят скоро!   Praynig

Ивон-че, дано Софи е добре на морето и след него!

Змейче, ние сме в групата на едрите девойки  Joy

Хабиби, аз май те нямам във ФБ. Прати ми името си, моля Simple Smile

Десекс, Змейче, ще ви разпитам по-подробно за този сайт със снимките, направих си регистрация и ще прочета, ама все пак друго си е да го чуеш от хора с опит Simple Smile

Браво за чудните мерки на малчовците! Само така - да растат, да папкат, спинкат, пълнят пампи и да радват мама и тати!

И сега да ви се оплача - от днес съм в групата на прецаканите - сдобих се с МЦ  #Cussing out #2gunfire newsm45 направо ми се дорева.. дори баба ми, при която бяхме следобяда с Габи, се зачуди, как толкова рано ми е дошъл М....  newsm45 тук поне мога да си поплача Sad

Отивам да се паркирам. Днес изтормозих Габче (друг път ще ви пиша за това - щура майка си има тя....), дано не ми отмъсти тази нощ и спинка спокойно (макар че я гледам бая се върти...). Иначе имахме 1 отмъщение - като отидохме у баба ми и я свалих от кенгурото - беше се оакала до ушите, та прахме всичко  ooooh! но така е... бебешка работа.

Стига съм писала...

Лека и спокойна нощ, милички май-чета и бебчета  Hug

# 646
алексче както са ти писали компрес с оцет , напои тампони с оцет и ги сложи под крачето, обуйте чорапи като изсъхне пак ,

малини
честито   Hug  не се ядосвай  :*  днес бях на гинеколог , и лекарката ми също се учуди, и ми вика ама ти кърмиш ли и цикъл имаш и зрели яйчници браво хахаххаха, хормони колкото си щеш - готови за оплождане хахахахха

# 647
алекс, панадолът няма да помогне при такава температура, той помага при температура до 38 градуса. няма смисъл да й го даваш, по-добре й дай нурофен, той помага, а при над 39.5 - хексалгин. иначе, както са писали и другите момичета - вода и оцет на китките и глезените.

# 648
Аник,пробвахме,но не сваля.Стана 39.Звъннах на педката каза да я обливаме с хладка вода и да даваме на 4 часа Панадол.Ако до сутринта не се оправи да отидем да я види щяла да ни изпише натриев нещо си там каза,но не запомних какво беше....

алексче, при много висока Т панадола незнам дали ще помогне. На Мартин от бебе му давам Хексалгин (течен аналгин) - 15 капки. Сваля много бързо Т. Някои обаче ги е страх да дават аналгин, но мен повече ме е страх от висока Т.

# 649
Момичета благодаря много за съветите.
Педката и тя каза ако не мине и ако не ме е страх да сипя 5-6 капки течен аналгин в малко водичка и да и дам.
Тя сега се унесе и заспа,но още си е с температура,макар 38 вече  Praynig

# 650
 Змейке, кой е тоя сайт? Да не е artscow.com?? Аз от миналата година си правя календари и книжки там, снимки още не съм вадила. Доволна съм от това,което получавам, обаче идват много бавно, даже първите ми книжки поръчах през декември, а дойдоха през април, май се бяха загубили, писах им и ми ги направиха и пуснаха пак.

В малкото случаи, в които Бела е имала Т, давам Нурофен. Като бебе след ваксини й давах Панадол без да е вдигала Т, но когато наистина вдигна, повърна Панадола почти веднага. Затова Нурофен. Но не ми се е налагало да свалям кой знае каква Т- най-висока беше под 39. Алекс, дано бързо свалите Т, много е гадно като се отпусне детето така от високата Т:(((((((((( И аз съм чувала за хексалгин.

Вени, къде бяхте? Много хубави снимки, малкия голям сладур, с тия сини очички  Heart Eyes

Ние днес пак отскочихме до село,наблизо ни е- 40км и около час път от нас, по завоите на пътя за Самоков. Правим една стая в къщата да става за спане, та се налагаше да си купим разни материали. Пропуснахме отбивката за Бриколажа и затова се озовахме в Практикер. Натоварихме баката с латекса, двете деца и нас си и изведнъж колата затрака- едната гума спукана... а беше вече голяма жега. Та кърмих Габриеле под сянката на флагчетата на практикер, докато мъжо сменяше гума,а Бела му помагаше:)) После всичко беше супер- прохлада, Габчо спа цял ден, Бела бесня в импровизирания басейн и в пясъчника, голямо щастие. Сега се надявам да спи, че нещо пълнолунието не й действа добре...нощес в 3ч скокна и каза- не иска повече спи... набързо  я убедихме в обратното де:))

Марая, да си жива и здрава! И споко,не си най-дъртата, има и по-дърти от теб bowuu

# 651
Алекс, успокой се- ще си спадне. Това е просто реакция на организма и ти предлагам да не даваш аналгин, че знам може да получи нежелана алегрична реакция  и да се уплашите много . Дано се оправите бързо!

# 652
Аууу здравейте!!! Никва ме няма ... малката ме прави на луда калинка Simple Smile Ту яде на 2 часа , ту прави почивка от 5 часа ... тамън бяхме хванали някакъв ритъм .. .и всичко наопаки ... вчера един див рев като спретна... беше яла в 18:20 и към 19:45 като ревна то не бе люшкане то не бе носене , то не бе да се прави баба дядо тате на маймунка отпред й ... не рев та рев и в 20ч моя милост й правих 60 мл да я пробва да не би да е гладна изцока ги и като ревна за още ... та изяде 150 и ме закла ... и това вече го правиме няколко дни подред , а не иска да ая повече от 150 , правих й , но ги отказва в шишето винаги остават около 10 мл. 1 или 2 пъти изяде 180 и после повърна половината ...

Мерих маймунката ми 6500г , 65 см Вчера прибирах поредната партида дрешки ... така съжалявам че й омаляват толкова бързо ... толкова са сладички Simple Smile А сме такива лиготини ... ръцете са само в устата и търкат венците като луди ... сменям бодита и лигавници сумати пъти на ден.

Толкова много съм изпуснала, че няма как да ви наваксам ... отгоре отгоре прочетох за болнички  - БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ.

Честито второ зъбче, слънчо 83! Все неусетно да растат и много здравички да са Simple Smile

Марая,
честит рожден ден, да си жива и здрава, много щастлива и усмихната!

Ох, ми сигурно забравям нещо ... амаааа ЛЕКА НОЩ!

# 653
момичета преди малко убих една бълха, моля ви някой наскоро се борише с тях какво да направя, снощи ме изяло нещо не се чудих какво е , та днес открих  ooooh!

дано да е била само една , но с какво да пръсна за всеки случай утре  #2gunfire

# 654
  • София
jasmin_veni и мен най-много ме е страх от падане на бебка от леглото. За ова не я оставям и за миг на спалнята, ако не съм до нея. Толкова е шавлива, сякаш не бебе, а пумпал си имам  newsm32 Нацелувай малкия калпазан от мен!

# 655
Алесче стискам палци бързо да се маха температурата, да не се мъчи детенцето и ти  Hug  Praynig
Честити  зъбчета  Simple Smile
Марая ЧРД, хайде пожелай си толкова желания на колкото години ставаш и дано до следващия рожден ден да са се сбъднали всичките  Peace

# 656
  • гр. София
Момичета и тук да ви благодаря за прекрасните пожелания  Hug Hug Днес денят беше прекрасен- само дето сутринта неможахме с бебка да се натуткаме да излезем( вес някой звъни за р. ден и аз се отплесвам,та чаак по обед бяхме навън. после малко на фризьор, да си накупя някое гримче, червилца че нещо откак забременях не съм си взимала и вечерта с малката, татко и и бабата на кръчме- беше много хубаво, ами нали съм си с най- близките и обичани хора. Да са ми живи и здрави. Празненството завърши у дома с торта, а после с истерично търсене на една малка но Важна част от помпата, която се оказа че съм хвърлила в тоалетната. Изперках за отрицателно време- гърди пълни, и не ми се даваха 60лв. за друга помпа. Добре че се сетих, че има резервна част, ама вече бях изперкала.  #Crazy #Crazy #CrazyПопрочетох ви на диагонал да съм в час
Алексче стискам палци за малката шушка, да ви е спокойна нощта и да и мине бързо Т. аз мажа малката след ваксините с мед по боцканото- така съм чувала, че няма нежелани реакции и да чукна на дърво малката много леко ги приема.
Слънчо направо ме изненадвате с тез зъбки- много ранооо. Викито от скоро разбра, че ръчичките и са много вкусни и всячески се опитва да си пипне сливиците с тях. Joy
Вени много хубави снимки- много ме кефите- усмихнато, младо семейство...и в този ред на мисли се успокоих че има и други наборки   bouquet  bouquet  bouquet
Малини за МЦ- дойде ми в края на първия месец, а сега още го няма- възможно ли е да си идва, когато си иска докато кърмя  newsm78 newsm78 newsm78
Хайде лека и спокойна от мен, че много се увлякох  Hug Hug Hug

# 657
 Момичета, гласувайте за мойто шкембе с кликване на "харесва ми"- е, ако ви харесва де Mr. GreenSimple Smile) Предварително благдаря! /предполагам преди това трябва да "харесате" страницата на списанието/
http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=378646&fbi … d=130552273639028

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 00:42 от KikiNiki

# 658
lux-че, честит рожден ден! Нека двамата ти мъже много да те радват и обичат!   bouquet

alex, дано Ади вече няма температура  Praynig Прегръдки и на двете ви!  Hug

Вени, тя белята за секунди става  Confused Важното е, че нищо му няма на малък сладък Ники  Hug

KikiNiki, от Artscow и на мен първата книжка ми закъсня доста, след месец и половина чакане, получих книжка на някакви американци  Crazy, писах им, че са ми пратили грешна книжка, та моята си я получих след още месец  hahaha Ама пък съм доволна де, и от книжките, и от снимките Peace
Харесах ти коремчето  Sunglasses

Айде да нападаме тоя конкурс http://www.visvitalisbg.com/about-us/27  Whistling

Силве, прати ми на лични адреса си, да ти пратя дрешки за дечицата в дома, или ако няма скоро да се праща нещо общо, напиши ми направо адреса на дома, да ги пратя директно  Peace

Отивам да полягвам, макар че още не ми се спи, днес следобед дремнах малко с Ивката и сега съм свежарка, ама няма начин ще се ляга, щото фъстъчка като се ококори по някое време и .... Tired

# 659
  Айде аз днес пак в 4ч.Бях почнала към 6 да се събуждам за изцеждане,ама явно има промяна,май заради това че вчера яденето в 19ч беше от шише замръзена и вечерта явно не ме изцока имало е доста и сега резултата в 4 е налице -през експлозия бях.Като са пълни едни такива много готини са гърдите все едно силиконови някакви големи ,твърди,много ме кефят и като ги изцедя им се загубва красота-не са виснали още де но едни такива ....... Joy Joy,дали ще виснат  newsm78
  Честито на рожденничката Мараямного здраве и любов   bouquetи поздравления и за днешната такава Лукс
  Ехе браво на бебчето на slancho _83 бърза май наистина му се яде пържолка на милото,е мъжкарите са та искат все месо.Да му е честито и второто зъбче и много много здраво.То с първото почти винаги се появява и второто.
  Алексче ти и ти май си на като бебчетат в очакване да се появи и твойто зъбче,дано бързо пробие и безболезнено.И най важното в момента мъничката ти душичка да  свали бързо Т и дано вече е свалена де.Милото вие май и предния път имахте малко Т май newsm78,явно не ги понася ,дано само да е от жегите и вече да го нямате този проблем. Praynig
    jasmin_veni май твоя юнак много бърза иска да тръгва,еми избягала си му на мушмурочето и е тръгнал да те търси-липсвала си му.Но важното е че си жив и здрав другото уплахата и притеснениято ще отминат вече едно наум. Peace

Общи условия

Активация на акаунт