Другия път ще й кажа,че сме започнали,но мисля първо с зеленчуково пюре да стартирам,ще се лъжем,няма начин.Ние още сме само на кърма и си се будим и нощем.Някой път два пъти,друг път три пъти.На мен ми е супер така,спим си двечките,но понеже не иска биба и само на цица се успокоява,но...
Аз ще разгледам Мадъркера и ще ти пиша на ЛС ако искам нещо 

(моята е същата
)!
Вече спокойно мога да кажа - колкото толкова 

И ние цяло лято сме в ремонт, но пък догодина искам цяло лято да сме на море 

За захранване с мръвки се готвите май 
Аз постоянно треперя за Габи и все го проверявам за Т или за ацетонов дъх
Много хубаво, че пак е на море, а и ти да си починеш малко 

Утре сигурно пак ще сме там, но сме в горната част - при батути, лодки и патета 

, надявам се следващият път да не разбирам във форума, че някоя от вас е била тук 

Скучно му е да лежи в количката и иска да го вдигам и да гледа, когато е буден. май ще минаваме на седалката за кола като вариант за разходки.
Ние сложихме добро начало и пожелавам на всички да поникнат безболезнено и неусетно
И аз започвам да си мисля, че момчето е решило да си хапва мръвки
. Сега сме на лечебна Хумана ,Ентеролче и Био Гайа, дано се поуспокои бебо. 
Служителите на Уиз Еър бяха много мили, за разлика от голяма част от пасажерите, както българи, така и чужденци, ама да не разправям, че ще ми стане кофти.
Топнахме крачета в морето, даже два пъти - първия път се изкефи, втория път изложи родата 

Както беше в средата на дивана, така за по-малко от минута, докато не бях в стаята падна между дивана и масичката за кафе, заедно с килимчето на гимнастиката и одеалцата. Вестниците са омекотили падането и той един вид се е свлякъл и не е паднал със засилка, но се изплаши и рева 3 минути...а аз 1 час. Заведох го на лекар, нищо му няма - смее ми се и гука, яде добре, но още ми треперят краката. 

Препоръчани теми