АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 26 935
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА ЕВАНДЖИ И НА СЛАДИ4КИЯ ТЕДИ  Hug ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ4КИ И ДА ИМАТ НАЙ-БЕЗГРИЖНТО И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО ЧЕСТИТО И НА ГОРДИТЕ ИМ МАМИ   bouquet ПОЖЕЛАВАМ ВИ САМО УСМИВКИ И ХУБАВИ ЕМОЦИИ С ВАШИТЕ СЪКРОВИЩА  Hug
фликс, Хариелка - аз затова ви го наисах, за да видите тукашният на4ин на възпитание в детските градини. Знам, 4е на пове4ето от вас това нещо тепърва ще предстои, но има и мами като Яна_вд и Глупи, на които много скоро им предстои (извинявам се, ако пропускам някой). Мисля, 4е една гледна то4ка в пове4е не е излишна  Hug Аз днес нямах никакво време да сканирам и ка4а снимките на Макс, а утре ще ходим на сафари парк и парк-резерват за пеперуди и за рози, та незнам дали и утре ще успея, но съм впе4етлена как моето диване стои на едно малко стол4е приклещен към маси4ката  hahaha Ми 4е ако аз го сложа ще се е изцопал моментално, но не стига, 4е стои седнал, мирен, 4е и държи съсредото4ено този големия пе4т и сам си работи над творението. Виждат се ръцете на еднта у4ителка, но те само листа държат. Как са му го обяснили това нещо на толкова малко дете нямам ни най-малка идея, но си ли4и, 4е знае какво прави  newsm78
Румка - много слади4ак Тонката  Hug да го цункаш от нас  Heart Eyes
Ивъшка - и бах Фильо изглежда супер доволен от първото си плуване в истински басейн  Hug
Амбишъс - благодаря ти много, мила   bouquet Тия о4и ме скапват наистина и бе о4илата съм за никъде  Tired
Ганушка - моята сестра има 3 броя за героя и първите 2 ги ражда в коридора на носилката, преди изобщо да успеят да я вкарат в операционната  Joy а най-малкото е преносено седмица и казва, 4е много се е мъ4ила - цели 2 часа  hahaha На фона на първите 2 просто за нея са и се видяли ве4ност. Аз също мислех, 4е ще съм с много бързо раждане и някак си не бях психи4ески подготвена за такова 4удо, но живот и здраве мъжо много ме мъ4и за второ и пак ще искам да се мъ4а естествено. Момента на излзиане на бебето и аз го изтървах с толкова много епидурални и месни упойки неусетих как стана  Tired От все сърце ти пожелавам да ти се наредят плановете както си си ги намислила и скоро да се радваш на един сладък бузльо  Hug Между другото бузанка ве4е не си отговаря много на прякора  hahaha гледах я във фб на Р.Д., ами 4е тя така се е издължила, 4е няма и помет от бузки  Hug  Hug  Hug
магаренце- Митко го помня с надписа и няколко дена все връщях назад да го гледам. Страхотен е - и внимателен, и любвеобилен, браво
Ох заспивам мили4ки   bouquet

# 121
Момиченца мили, златни, много много ви благодаря, че се сещате в късната нощ (или тъмни зори)  за нашия светъл празник   Hug  Hug Благодарим ви от все сърце цялото семейство, начело с Еванджи, която геройски заспа в 12 и не остави мама да си попише в любимата тема.. Благодаря ви още веднъж и да почерпя с малко сицилиански сладки и едни от любимите ми бонбони..А утре ще е същинската почерпка, а най–същинската на живо   Grinning

Вчера нямах и–нет, но затова пък лъснах къщата  Grinning а днес беше лудо препускане по шопинги.. Пристигнаха и подаръците за Еванджо, тъкмо се зарадвах, че за РД са тук, а то тук липсва част, ( от уолкъра–кола) #Cussing out  говорещото бебе, врещи грозно и Еванджи се стряска,,, а балоните които мъжа ми надува с радост приличат на надути презервативи,,уж са животинки разни...Нищо де, то добре че не разбира миличкото. Дано утре всичко е ок. И да сме в добро настроение най–важно. Хубавото е, че и ние си купихме по един подарък, по едно парфюмче, нали все пак имаме пръст в утрешното събитие  Mr. Green Един вид подарък от малкото–голямо Еванджи Мари.
Да не забравя Честити Рождени Дни на вече голямото, прекрасно Кате, сладката Венцилслава и мъжете Мартин и Антонио! Нека живота им поднесе красиви дарове и щастливи мигове! А на техните мами, те вече са получили най–ценните си подаръци! Да им се радват много! 
Лелеее,, не мога да повярвам че малкото ми бебче става на 1 година....Аз не вярвах и че ще родя  hahaha нито че съм бременна   Rolling Eyes А уж вярвам в чудеса, но за по–сигурно първо чакам да ми се случи.  Blush  Благодаря ти мое малко момиченце, че стана голямото чудо в моя живот! Продължавай да ме изумяваш всеки ден, а аз ще съм до теб да те пазя от всяко зло и най–вече безумно много да те обичам!!! Ти надмина мечтите ми! Бъди здрава! Благодаря ти Господи, че ми я прати!
Извинете за мелодрамичното отклонение,,, но то в този късен час е нормааал  Crazy
Ще пиша и за раждането и за зодии видях че питате  Hug но не сега естествено. Целувам ви всички до една и мерси че сте тук!   bouquet Знаете, споделената радост е двойна радост, а споделената грижа става половин грижа. Ехаа звуча като дърто пиянде, изкукало  Joy последното май е вярно.. Изчезвам, че утре бебешки купон ме чака  Grinning Продължете си сладкия сън бррррр

# 122
Честит Рожден Ден на Еванджи и Теди! Да растат живи и здрави и да имат безгрижно и щастливо детство...Честит празник на старите им майки, потили се дълго преди година Grinning
Рене, направо ме просълзи..Не се ядосвай, Еванджи ще свикне на врещялника, а може балоните да ви поощрят и да попразнувате и по друг начин после с мъжо..
Желая весел празник!

# 123
  • София
Честит рожден ден на Венцислава, Мартин и Антонио!
Честит рожден ден на Еванджи и Теодор!
Да са живи и здрави децата, да порастнат добри и интелигентни хора, а най-вече да са мноооого щастливи!!!  ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
Heart Eyes Hug    bouquet

За срещата утре в Борисовата- в 10.30 ще бъда там със сигурност  Hug

# 124
Честит рожден ден на Еванджи и Теодор! Безгрижно детство и много успехи като големи им желая!
Мимче сигурно е пипнала някой летен вирус, акането не е от млякото. Нощес вдигна и температура. Цяла нощ я тръшкам да сменям пампи, давам сиропи ... измъчих го горкото. Сега варя оризова водичка и ще взема ентерол, пък ако задържим така ще вървим на лекар. Хубав ден!  Hug

# 125
  • На плажа
Честит първи рожден ден на Еванджи и Теодор

Мили дечица,растете весели и засмяни за радост на мама и тати!!!

Янче мила,просото акушерката ми го остави на корема и отиде да си вземе ножицата за да среже пъпната връв  Wink
Магаре и аз си я спомням много добре снимката на бати Митко,а сега като я видях пак направо се разплаках  Cry
Дю искренно ти завиждам,като чета на какви прекрасни места ходите  Hug
Амбишъс нищо не мога да те посъветвам,само ще стискам палци да успееш да се пребориш с малкото дяволче и да се храните вече по-спокойно Mr. Green
Рене много ми стана смешно ,като си представих вашия тати...надуващ балони приличащи на презервативи JoyДа не се обидиш, Wink
И винаги ти се радвам как хубаво се изразяваш,особенно днес успя да просълзиш половината форум   bouquet

# 126
Имаме си 6-то зъбчеее Simple Smile Май още вчера е избило, но като не ми дава да й бърка по устата днес го 'набарах'  Mr. Green Сега чакаме и седмото всеки момент Simple Smile

Аз и преди бях писала за периода, в който Андреа се хранеше ИЗКЛЮЧИТЕЛНО лошо. Плюеше, пърдеше с уста с храна в нея, буташе лъжици, искаше да бърка по храната и т.н. Слава Богу както и предполагах беше поредният период и сега е доста по-добре. Пак не ни е лесно, както беше до преди 2 месеца когато просто ядеше и то за 5 мин, но като показваме лампички, картини и някоя друга вещ в ръцете разсейва се и яде. Преди не искаше да яде като се разсейва, а сега без да я разсейвам аз с какво ли не не иска да яде  ooooh! hahaha Joy Така че според мен тези моменти са си нормални, просто периоди, в които трябва да показваме гъвкавост и търпение и да чакаме да поотминат.

Нашият по-голям проблем пък в момента е заспиването. Ако до скоро просто я сложех и тя заспиваше, сега единственото, което иска да прави, дори да е супер изморена, е да става.  Rolling Eyes Аз отивам, бутам я пак надолу, пускам музиката, излизам и след малко пак същата работа и така около поне 10 пъти ходя и правя тази процедура.  #Crazy #Crazy #Crazy Имам чувството, че дори съм я виждала да дреме седяща - седи си, дума не облелва, примрежен поглед, но НЕ се сеща да легне, че да спи  #Crazy А пък напоследък просто си иска да си става права и да се разхожда. Леле луда ставам  #Crazy newsm78

Дани, сега чатнах - съвсем като едно време значи това с пъпната и слагането на корема - много яко!   bouquet

Ние се готвим за гости - сватята най-накрая!  Heart Eyes

Поли Зо не пише, но ние така или иначе ще си се видим  Hug

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 11:11 от Бърборанка

# 127
Здравейте!
Позагубихме се малко, но Синеморец не ни се размина /въпреки, че беше на косъм  Rolling Eyes /
Снимки може и да няма, защото фотоапарата го няма никъде.. Дано го намеря в някоя торба някога...
Накратко да се "похваля".. на 23ти юли изпратихме свкървата на летището, замина си жената и ние дойдохме при баба ми... Връщаме се на 30ти юли следобяд да посъбера багажец и да тръгваме вечерта... УЙ /без абсолютно никакво извинение/ ключа остана в патрона, изпаднаха заедно, вратата не се отваря.. Викнахме ключар, отвори ни човека /2те "прекрасни" брави/ Гардеробите и секцията рпилично отворени, разхвърляни...
Сещате се.. парите за морето, парите и златото на Преслава от кърщенето, от рождения ден.. Нищо нямаше. По-гнусна гледка никога не бях виждала в живота си и на никого не я пожелавам... Върнаха ни в първи клас, ръчичките да им окапят!
Същия ден отидох до пощата и си взех подаръка от Трейси.. страхотен е! Благодаря ти, мила. Сега се надявам скоро да можем да сложим нещо в него.. Подяволите каква ирония... Цяла вечер плаках и си го гледах... знам с колко грижа и внимание е избиран, а аз да не опазя пълнежа  #Cussing out

Честит празник на всички, които изпуснахме!  Hug Много да са ви здрави дечицата, да растат щастливо и безгрижно!   bouquet

# 128
  • Бургас
Бубичка, нямам думи мила направо.....какви са тия изроди без сърца бееее......дано скоро се отърсите от тази ужасна случка.  Hug Hug

Госпожица Кобрети, наричай ме просто Таня ако ти е по-удобно , аз също като чета понякога обръщението към мен по ник и ми става смешно  Peace

Янче, съчувствам ти за приспиването че и аз снощи изживях нещ подобно и направо съм така  smile3514 Ние сме в Казанлък от вчра за два дни и дали от смяната на мастото или не знам от какво Деси въпреки , че беше спала само 1 час през деня не искаше да заспива а само се изправя в кошарата и ревееее. Ужас, за първи път ми се случи и ми се вижда много теко ако така ми прави постоянно  Hug
Дойдохме да оставим баткото а и да смени въздуха Деси , дори и за 2 дни да е. Искам да в кажа, че няма и помен от леко лаещата кашлица на Деси, след като избягахме от влагата в Бургас. Леле каква разлика еееее, въпреки че температурите на въздуха са едни и същи тук се преживява много по-леко горещината. В Бургас влагата направо те натиска към земята.

# 129
  • Бургас
Честит ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Еванджи и Теди! Бъдете весели,игриви и послушни дечица и нека усмивките на слизат от вашите лица! newsm38

Честит празник,Renee и Ra_iv! Весел и незбравим празник ви пожелавам!  smile3525

Бубичка,съчувствам ти от все сърце. #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Случвало ми се е - много е неприятно,че някой се е ровил из вещите ти.Най-гадно ми беше ,че са седяли на леглото ми и са бърникали в нощното ми шкафче.Не че имаше кой знае какво,но просто е много лично пространство.И,кой зне защо,ми бяха взели несесера с гримовете  newsm78 Ама при теб е по-гадно,защото ти е болно за Преслава.  Hug  Hug

Бърборанке,и при нас има нещо подобно със заспиването.Слагам го да легне,а той сяда и после забива главата напред,после пак сяда,и пак пада....глупаче  hahaha

И моя Марти не иска да яде,Амбишъс.Направо в  чудо се виждам! Той от както е захранен иска занимаване за яденето на зеленчукови/месни пюрета с лъжица.Говоря ви за ядене по около 45мин до 1 час.  #Crazy Имахме един период от около месец,в който нещата бяха ОК и си хапваше нормално.
НО откакто беше болничък по-предната неделя направо ме върна в първи клас.То се съчета и с това,че бяхме за два дни при родителите ми за две вечери,през които го оставихме те да го къпят и приспиват.Първата вечер-ОК,но втората ме е търсил.И на другия ден температура за сефте,след два дни и аз вдигнах Т и се изолирах за един ден от малчо.Резултатът-иска само мама и пълен бойкот на всякаква храна,освен АМ и плодове.   #Crazy
Постепенно се подобри положението,но пак не е розово.В момента съм спряла детската кухня,аз си му готвя пак и на обед  яде с 300 зора и песнички/Baby TV на компа манджичка с лъжица. Другите му хранения за дена са АМ,каша с плод през биберон,кис.мляко +сухар,само плод-в различни вариации.
Освен това,в тези жеги и непоносима влага в Бургас излизаме съвсем за кратко – предимно вечер след 17-18 часа до около 20.30 и ходим някъде той да си играе.Ами аз?????????? След като цял ден съм се правила на маймуна в къщи да го забавлявам,т.к. с играчки си играе сам за около 10мин и после трябва да ходи,а аз съм му тояжката....  cry

Дълго стана –извинявам се-ама отдавна имам зор да се оплача! Tired

# 130
Здравейте момичета!!
Честит рожден ден на всички дечица!! Да сте здрави, послушни, щастливи и късметлии!!!
Румик специални поздрави на Тони от нас!!!   bouquet
Благодаря на всички за хубавите думи за моя батко!   bouquet

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 13:59 от MHristova

# 131
  • На плажа
MHristova  били сте в Обзор на почивка,и да не си казала предварително.Щяхме да се разберем и да се видим  Wink
Бубе ръцете да им изсъхнат дано  #Cussing out Направо като прочета за такъв инцидент и ми става едно тягосно.Смятай ти си се борил да стигнеш до някъде,а някакви индивиди те връщат в първи клас #Cussing out #2gunfire
На колежката ми и влезнаха в къщата,докато мъжа и спи в съседната стая и им взеха всичките спестени пари  Shocked

# 132
Дани супер идея, но резервацията ни беше в последната минута. А и не видях някой да е казал че ще ходи в Обзор. Ние бяхме там от 31.07 и снощи си дойдохме. А вие? Ако е удобно да питам, разбира се?   bouquet

# 133
Честит рожден ден на Еванджо и Теди, както и на вчерашните пораснали бебчета-да са живи и здрави,винаги усмихнати,игриви,обичливи малки дечица   bouquet newsm59.Честит празник и на техните горди
майки  bouquet

Бубче-много неприятна случка,дано бързо да се съвземете Hug, а за тези вандали мога да кажа че всичко се връща един ден. Да те разсея малко я кажи кога бяхте в Синеморец, че и ние бяхме там, ако сме били по едно и също време ще ме хване яд че не сме си ударили една среща Confused

Янче-честито зъбче  tooth Аз също раждах без упойка въпреки че бяхме говорили преди това че ще съм с упойка, ама като си стоях до последно у дома и не остана време за упойката Laughing.Добре че стана така понеже аз си представях че ще е много зле раждането в смисъл болезнено,НО за мое голямо учудване не беше изобщо така и ако някой се колебае между двата начина на раждане мога да му вдъхна кураж и да му говоря много че може и да не е толкова страшно колкото си го представя, знам че при всяка жена минава по различен начин, но пожелавам на всяка една бъдеща мама да е както при мен Grinning

Хари-много ти благодаря че ме светна за супата Hug,имаме голям напредък, сега я предлагам редичка и си хапва с кеф, за пореден път се убеждавам че тези малки маймунки си имат своите предпочитания Grinning.Нали не искаше да яде кус-кус със сирене и масло,ами с една приятелка си приказвахме колко масло слагаме и се оказа че аз слагам много малко, половин чаена лъжичка даже и по малко, сега слагам цяла чаена лъжичка доста пълничка и така си яде без проблем, явно и е лепнело за небцето преди това newsm78

За заспиването-засега се приспиваме докато цоцка, но като спрем ще видим как ще е, ще следя при вас как е да знам как да действам Wink

За яденето-ние сме същите както е описала Янчето,преди не искаше да яде ако някой я разсейва, започваше да се хили, да бръмчи и пърди с уста,ужас, направо ме хващаше бяс, а сега е обратното-ако не я разсейва нещо хапва малко и почва да ме бута и да си крие лицето с ръце, затова пускам Бейби Анщайн, давам й да си играе с разни джаджи докато яде и така.

Едно питане-вашите мъници по колко пъти спят през деня, ние от 2 дни караме на един сън следобед от 13:30 до към16 и маи така й е по добре

# 134
  • Sofia
Честит 1-ви рожден ден на сладките Еванджи и Тедо!   bouquet   bouquet   bouquet Да растат здравички, щастливи и будни дечица!  Hug  Hug  Hug
Честит празник на двете горди мами Рене и Ра ив!   bouquet   bouquet   bouquet

Бубичка, много ми стана тъжно като те прочетох...  Sad Как пък можа да ви се случи такова нещо ... И всички подаръци и парички, които сладкото Писи е получило за двата си първи най-големи празника....  Sad Не само ще им изсъхнат ръчичките на тези, ами и Господ вижда, миличка, може да забави, но няма да забрави! Много силно ви прегръщам с Преславка и се надявам скоро да се видим!  Hug

Рене, ти наистина си написала много прочувствени слова и няма как да не докоснеш всяка една от нас с тях!  Hug Много добре си изразила всичко, което чувства една майка!  Hug

Бърборанке, много съжалявам, но мене не ме бройте за срещата. Още като видях, че ще бъде в Борисовата градина и се натъжих, че няма да дойда. Аз не обичам да ходя много в центъра, защото знаеш каква е лудница и все се омотавам с това паркиране. Нито знам къде е този паркинг, нито знам къде изобщо мога да спра, а така като незнам по-добре да не ходя, че ще изхабя хиляди нерви, аз си се знам и ще изнервя и детето. Не предложих друго място за среща, защото вие вече сте си се разбрали. Много ми се искаше да дойда наистина ... Но търпеливо ще чакам друга срещичка и дано да е на друго място.  Grinning Приятно изкарване на вас и ще чакаме снимки!  Hug

Малинче, тя Дани там си живее ... hahaha  hahaha  hahaha

Жижи, аз й кус-кус давам на Софи с малко от водата, в която е врял, не я изцежам докрай, та да е по-редичко, иначе не го иска. Пробвай и ти така. А за спането и София спи по веднъж на ден и то отдавна е така, спи по 2-3 часа.

Общи условия

Активация на акаунт