Ето затова исках да имам момиченце струва ми се че е по-лесно с тях.

браво на вас. А как сте днес?
Аз и вода нямам време да пия, 4е и мъжо като се изцепи, 4е цял ден съм спяла и ми иде да го пребия
Ама сега ше види той като по4на да ходя в колежа. Ще има толкова неща да у4и като как се пуска пералнята, как се прави ве4еря, как се гледа детето като са сами без мама, 4е като е болен няма да ходи на градина и ще трябва той да се оправя с него, ама как ще става...
Дано да ви минава бързо тоя период и се опитай някак си да си намираш 2 мин за блуждаене на мозъка, ей така за бърза по4ивка, 4е ще изкукаш инъ4е 
Тия зъби са кошмарни в комбинация с вирус
Поне успях да легна с него върху гърдите ми и така ... цяла нощ. Става в 6 всяка сутрин, а през деня спането му се свежда до максимум 30 мин след закуска. Ако някой се оплаква от неспящо бебе, да си помисли пак
Пералнята да е жива и здрава и вениша, пак да го спомена 
.
. 
Не яде два дни и после реши че вече може да яде, но само попара(силно казано попара, сухар и вода, без масло и сирене), поглежда в купичката и ако види нещо друго почва да си клати главата и не иска.
Днес вече яде ориз с картофи, но не с такава охота както преди и ми се струва че така ще остане, дано да греша че досега ми бше супер лесно, само бутам с лъжицата, тя отваря уста и за 5 минути сме готови.
Иначе събота и неделя беше супер разпуснато, излизахме си по всяко време при положение че лежим в Инфекциозно, поне това беше някаква утеха, че иначе детето щеше да се побърка. Аз си мислех че ще бъде доста по тежко за Дария, но тя учудващо добре прие болницата, да се надяваме да не я вижда отвътре никога вече. 

Днес май ще имаш нужда от повече кафе