АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 26 878
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Здравейте! Аз пак не съв в час, но утре заминаваме на морето и съм се побъркала, да не забравя нещо, а Стоян все ми виси на полата и нищо не мога да свърша и все повече изоставам със задачите. Попрегледах ви, но за съжаление само отгоре-отгоре. надявам се като се върнем да наваксам. Пускам ви само 2 снимки, та да си ни припомните. и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИ И ДЕСИ! Да са най-вече живи и здрави и много щастливи!

# 691
Ние успяхме да поспим малко,но сега ще го водя при педи.Температура няма вече.Но сополи толкова много.Как мислите.Кога се научават дечицата сами да си духат нослето  newsm78 Алекс киха и ги гълта после.
Бърборанке той е така от през ноща.Вчера беше ок,но аз очаквах да се получи така с тези горни зъби.Иначе знам за помпичката,но сега няма как да я поръчам.Можеби за някой друг път.Сега ще взема това пръскащото,че нашето педи е пълен индианец и не и вярвам много мног
Ето мъжо пак ме нерви.Не би могло да има сополи от зъби  #Crazy #Crazy Казвам ви ще го изгоня от вкъщи  Laughing

Хаха леле мислех,че съм си пуснала поста сутринта ама не  ooooh! ooooh!
Нищо сега ще си довърша.И познайте защо на Алекс му тече нослето.Пак братовчедката на мъжо.Е как може да доведе болно дете при други деца в събота като се събирахме  #Cussing out Преди малко разбрах,че е била със сополи и сега и още едно дете е пак така като Алекс дето беше с назе тогава.Браво тримата братовчеди болни заради безгрижност на родителите  #Crazy  Иначе дадох 18лв за лекарстава  #Crazy Ставам,че филма ми почна.

Да допълня:Лиде нашите сополки са като вода за сега.Имаше и гъсти сутринта ама сега вече не.

# 692
Честит Рожден ден на Деси и Али и честит празник на майчетата ТАнчето и Гери. На малките пожелаваме безгрижно детство, много усмивки, много радости, да са весели и засмяни. На големите пожелаваме прекдасно изкараване на този светъл,прекрасен ден.

Лиде,  Оф, мани, и тука е едно време, да ти умре магарето от заушка ... Оня ден вика един познат, айде да използаме последните дни от лятото (беше 15-16 градуса), че свършва. А за викам: абе как ще свършва ... то не е почвало. Как може да свършва  Rolling Eyes Та като се замисли човек, така си е  #Crazy

Яна, незнам за зъбите, ние още нямаме кьорав зъб ни долу, ни горе ...
Шайн, браво за прекрасно изкарания ден Simple Smile Все такива ти пожелавам  Hug
Бърборанке, да ти похваля тортата и тук. Много нежна и много розова Simple Smile  

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора. ... после ще чета още

# 693
  • Sofia
Честит 1-ви рожден ден на двете прекрасни малки госпожички Али и Деси!   bouquet   bouquet   bouquet Растете в радост и любов, мили дечица, наслаждавайте се на каменно здраве и весели игри, изпълвайте сърцата на родителите си с щастие и безгранична нежност с всяко едно начинание...!!!  Hug  Hug  Hug
Честит празник на мама Жижин и мама Магаре!   bouquet   bouquet   bouquet

Всички болни дечица бързо да се оправят - Алекс, Никол, Макси!!!

Магаре, Жижин, много сте сладки всички на снимките.

Цветче, много сте готини. Приятно изкарване на морето!

Ние днес отново изкарахме един много много приятен ден с Андичка и Бърборанка. Разхождахме се в нашия парк. И за голяма наша изненада и Бубичка с Писи бяха тук, но не можахме да се видим много, защото на Писи й се приспа и се прибраха. Надявам се утре пак да ги видим.
Много ми е хубаво така като се виждам с форумски мами и бебета...  Laughing

# 694
И аз да кажа колко страхотен ден ОТНОВО си изкарахме с Лили и Софи и колко се кефя, че макар и за кратко се запознах с Веси (Бубичка) и Преслава, които са още по-готирни в реалния живот  Mr. Green Малко се разминахме откъм спане на децата, та не можаха много да се видят и играят, въпреки, че бяхме там в 10.30 до16.45. Андреа следобяд не иска и не иска да заспи, диването, побърка ме. Е поне кротува на една полянка и се забавлява с краката си  Laughing Сега Лили поне знае какво ми е да я приспивам навън  ooooh! Joy От 12.30 когато се събуди е заспала в 19.30 - такава голяма пауза се случи за пръв път. На всичкото отгоре като се прибрахме направи ни подлуди с баща й. то не беше мятане, катерене, кикотене, майкоо  ooooh! И заспа в 19.30, та дано е до утре, а не да ми се събуди да си играем към 11-12!  #Crazy

Цветче, супер сте на снимките Simple Smile Приятно прекарване на моренцето   grinning039 и не се шашкай толкова, макар много добре да те разибрам!  Hug

Жули, хехехе, има похапване и още как  Mr. Green Днес например цял ден лунувах, но като се прибрахме от парка си хапнах едно макар и мално парче, не толкова защото ми се ядеше, а защото исках от 'професионална' гледна точна да проверя дали днес е поела повече, че снощи беше още суха, със синята също така се получи поради мигновено омитане и не стигна до следващия ден, че да видя дали беше станала по-хубава. Абе оправдания за папкане ама на никой няма да казваме  Joy

Яна, дано ви помогне Стеримарът!

Джема, липсваш! Радвам се, че сте прекарали супер, въпреки гадните вируси!  Hug

Мъжо отиде да рита и аз се точа за поне 2 епизода на 'Отчаяни съпруги'  bowuu  smile3508

# 695
БЯСНА СЪЪЪЪЪЪЪМММММММММММММММММММ  smile3514 smile3511 newsm61 Американците наистина са най-най-най-тъпият народ! Все повече се убеждавам, колкото и да отказвах да повярвам на митове, легенди и предразсъдъци.

# 696
  • На плажа
Стига дееее,какво стана сега?Нещо с отчаяните съпруги ли  newsm78 Да не би вече да са се отчаяли и да са избягали Mr. Green
Шегичка,надявам се да те развеселя Wink Hug

Аз пък си пускам One Tree Hill, нищо,че съм го гледала два пъти  Mr. Green

Редакция:Много съм смотана ,забравих да честитя на рожденниците днес  ooooh!

Честит първи рожден ден на двете прекрасни госпожици Али и Деси!!!Мили дечица пожелавам ви да растете сред смях закачки и игри  Hug Hug Hug

# 697
Честит първи рожден ден на малките госпожички Али и Деси. Да са мноого весели засмени.
iana_vd
И ние имахме проблем със сополки и то точно както ти казваш много течни и от време на време някое по твърдичко. Честно да си призная ползвах и Стеримар и Виброцил. Давах и 3 дни осцилококцинум по 2 пъти на ден. Но когато отидохме на доктор жената категорично отсече че са зъъъъби и ни изписа 2 вида капки за очи да ги смеся едно към едно и да му капя вместо Виброцила, че не било хубаво много време да се ползва. При нас и 6-те горни са набъбнали, като предните резци ги чакам всеки момент. Изкарахме си с хрема 10-тина дни. Днес бяхме на контролен и е абсолютно здрав.

# 698
Сосми аз наистина мислих,че са зъби,но като разбрах,че е имал контакт с болно дете и то същата болест няма начин.Болест е.И давам същото което си давала и ти.Иначе преди време ни бяха изписали капки за очи ама аз ги купих и изхврлих като видях,че са за очи  ooooh! ooooh! Дано да ни мине бързо на назе и всички болнички дечица,че заминаваме другата седмица в Благоевград  Praynig Praynig Иначе сега спи ама похърква  Confused

# 699
  • София
Ехо, здравейте, помните ли ни още хаха  Mr. Green

Първо: Честит рожден ден на малките сладурки Али и Деси, и честит празник на техните майки! Бъдете здрави, винаги усмихнати и щастливи!

Честит рожден ден и на всички, които пропуснахме тези дни Simple Smile

Ние сме си тук, по цял ден сме нанякъде и вечер влизам да ви прочета, но нещо все ме мързи да пиша. Днес бяхме на консултация. За сметка на предния месец, когато качихме 750гр, този сме отслабнали даже  - 40гр. Алексчето е 10 220 и 76см. Понеже вече сме големи ни мериха прави, а не както преди легнали  Mr. Green Mr. Green . Сложиха му и втория Синфлорикс. Другата седмица ще ходим на изследвания, и началото на септември на уролог да му оправят пишката. Толкова ме е страх от този момент, че само като си представя какво ще му направят и ми става зле  Sick. Надявам се всичко да мине добре Simple Smile

В четвъртък ще ходим за два дни до Велинград, малко да излезем от София и да се разнообразим:) Не стигнахме до морето тази година, но и това е нещо. Направила съм един дъъълъг списък, за да не забравя нещо, но ще видим Simple Smile Утре ще стягам багажерията Simple Smile

И такааа.......това е общо взето около нас Simple Smile

Четох отгоре- отгоре и ще карам по памет  Mr. Green

Лиде, Янче_вд, Фликс, бързо да се оправят малките сладури и да няма сополи и болести  Hug

Цветче, много хубави снимки  Peace. Весело изкарване на морето и дано имате хубаво време  Peace

Бърборанке, гледам усъвършенстваш се в тортоправенето Simple Smile И аз по едно време се бях запалила на тема сладкиши и торти, но нещо с жегите ми мина и мерака Simple Smile Като захванат студовете и се заседим вкъщи може пак да ми дойде музата Simple Smile

Много е хубаво, че си правите срещички. Хубаво ще е отново да се направи организация за по- голяма среща докато е топличко Simple Smile Аз пак да си кажа, че се радвам, че се запознах с някои от вас и ще се радвам да видя и други момичета  Peace

# 700
Нашите капки са УНИФЛОКС - 0.3% И УНИДЕКСА - 0.1%
ДОКТОРКАТА МЕ ПРЕДУПРЕДИ, ЧЕ СА ЗА ОЧИ И КАЗА, ЧЕ В ЕДНИТЕ ИМА АНТИБИОТИК И, ЧЕ МОГАТ ДА СЕ ПОЛЗВАТ ДЪЛГО ВРЕМЕ В СМИСЪЛ, ЧЕ МОЖЕ ПО 3-4 ПЪТИ НА ДЕН ПО 3-4 КАПКИ ВЪВ ВСЯКА НОЗДРА И ДА СТОИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ЛЕГНАЛ. ПРИДПОЛАГАМ ЧЕ КАТО ВСИЧКИ КАПКИ ЗА ОЧИ 1 МЕСЕЦ СЛЕД КАТО СЕ ОТВОРЯТ СА НЕИЗПОЛЗВАЕМИ ПОСЛЕ. ДАНО БЪРЗО ВИ МИНЕ, НО ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ПОМПИЧКАТА МНОГО ПОМАГА НЕЗАВИСИМО КАКВА Е. АЗ МОЯТА Я ЗАБРАВИХ В КЪЩИ И МАЛКО МЕ БЕШЕ ЯД - АКО БЕШЕ С МЕН ЩЯХМЕ ВЕРОЯТНО ПО-БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВИМ.

# 701
Дани   хаха успя да ме развеселиш, слънцееее  Hug А и най-много Drunk Wine Glass ей това помага. И ... Трейси на скайп, която прави същото в момента  smile3532

Мариелка, ако не ти е далче следващия път заповядай при нас или в Северния  Hug

# 702
Здравейте  и от мен Simple SmileЧестит Рожден ден на принцесите Деси и Али да са живи и здрави  и много  да радват своите родители  newsm59
Hariela magare по въпроса за лазенето притесняваме че малкият от лазене вече му загрубяха колената въпреки че е с наколенки просто му станаха твърди топчета на крачетата Sad
magare аз съмо от Бяла Слатина дъщеря ми е на 06.09.става на шест години
Майчета кото прегледах набързо как е минал денят май не се разлиава много от нашият.Малкият вдигна температура 38.5 cry.Има леко растройство ходихме на преглед нищо притеснително освен че са започнали 4 горни зъбчета да пробиват как ще стане тази работа незнам  ShockedКаката беше по същият начин но тя пищеше по цели нощи неудобно ми беше от съседите.
 Спокойна нощ на всички  Hug

# 703
  • Sofia
Да, аз забравих да кажа, че днес с Янчето си говорихме евентуално следваща среща да организираме в Северния парк? Мами, какво ще кажете? Много ще се радвам да се съберем повече ...  Laughing

# 704
  • В друго измерение
Честит рожден на на Деси и Али, да растат живи и здрави, весели и щастливи. Честито и на Магаре и Жижин!   bouquet

Много са сладки рожденнички на снимките!

Александра
- съжалявам за аборта, Sad но както преди казах, това си е ваша работа, вие си знаете най-добре и можете да направите най-правилното решение.

Дани - да, и аз мисля, че това е по-безопасният начин за слизане по стълбите. Дано научиш Нико!  Hug

Лиде
Sad Sad на скайп съм, нещо все не ми оставаше време последните дни, все нещо за вършене или по разходки. Днес съм наоколо, обаче. Целувки на Макси от нас и да оздравявате!  Hug В събота изкарах добре, много разтоварващо. Гледахме Eat. Pray. Love с Дж Робъртс, по едноименния бестселър е, незнам дали си чела книгата.

Цветче - страхотни сте на снимките!  Hug  Приятно прекарване на морето!

Болните дечица да оздравяват! Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт