Алекс киха и ги гълта после.
Казвам ви ще го изгоня от вкъщи

Преди малко разбрах,че е била със сополи и сега и още едно дете е пак така като Алекс дето беше с назе тогава.Браво тримата братовчеди болни заради безгрижност на родителите
Иначе дадох 18лв за лекарстава
Ставам,че филма ми почна. 
Все такива ти пожелавам 
Растете в радост и любов, мили дечица, наслаждавайте се на каменно здраве и весели игри, изпълвайте сърцата на родителите си с щастие и безгранична нежност с всяко едно начинание...!!!

От 12.30 когато се събуди е заспала в 19.30 - такава голяма пауза се случи за пръв път. На всичкото отгоре като се прибрахме направи ни подлуди с баща й. то не беше мятане, катерене, кикотене, майкоо
И заспа в 19.30, та дано е до утре, а не да ми се събуди да си играем към 11-12! 
Приятно прекарване на моренцето
и не се шашкай толкова, макар много добре да те разибрам! 

Да не би вече да са се отчаяли и да са избягали

Дано да ни мине бързо на назе и всички болнички дечица,че заминаваме другата седмица в Благоевград
Иначе сега спи ама похърква 
. Надявам се всичко да мине добре 
Утре ще стягам багажерията

. Весело изкарване на морето и дано имате хубаво време 
И аз по едно време се бях запалила на тема сладкиши и торти, но нещо с жегите ми мина и мерака
Като захванат студовете и се заседим вкъщи може пак да ми дойде музата 
Аз пак да си кажа, че се радвам, че се запознах с някои от вас и ще се радвам да видя и други момичета
Честит Рожден ден на принцесите Деси и Али да са живи и здрави и много да радват своите родители 

.Има леко растройство ходихме на преглед нищо притеснително освен че са започнали 4 горни зъбчета да пробиват как ще стане тази работа незнам 

но както преди казах, това си е ваша работа, вие си знаете най-добре и можете да направите най-правилното решение.
на скайп съм, нещо все не ми оставаше време последните дни, все нещо за вършене или по разходки. Днес съм наоколо, обаче. Целувки на Макси от нас и да оздравявате!
В събота изкарах добре, много разтоварващо. Гледахме Eat. Pray. Love с Дж Робъртс, по едноименния бестселър е, незнам дали си чела книгата.
Приятно прекарване на морето!
Препоръчани теми