Благодарности от нас 

да е все така спокойна и чаровна, много здраве и късмет и скоро да я зарадвате с братче или сестриче
Целувки от нас и да си изкарате един незабравим празник утре тримката с тати 
ДА СА МНОГО ЗДРАВИ4КИ, УМНИ, ДОБРИ И ВСЕ ТАКА КРАСИВИ
СТРАХОТНИ СТЕ НА СНИМКИТЕ ВСИ4КИ И МАМИ, И ДЕ4ИЦА, а като ви гледам как сте се разсъблекли ми се приплаква 4ак
Саванка как се е нау4ила да слиза, маймунката хитра
Ние сме още на изка4ване, но и то сложно, 4е монтирахме и ние предпазните прегради и сега само, ако мама е на кеф да се гъзури да не падне
Аз те дебна на скайп да те питам за мултивитамините, но нещо те няма. Реши ли се ве4е и какви ще даваш, 4е и аз съм се насо4ила на там. С тия вируси няма да се разберем по 7 дена немога да отсъствам от колежа, за да го гледам и искам с нещо да го подсилвам. Казаха ми , 4е се продават само един вид за деца под 2 год и били под формата на сироп с вкус на портокал. Ако моя бандит утре е по-добре ще ходя да купя, 4е не си е работа така.
Ще забрави как се ходи на детска градина ми се струва 

Ама мил да му е живота като стане
Вие какво давате за запушено носле
Той такива сополи изкара като кихна
чак се чудя къде ги е държал.При вас трудно ли избиха горните зъбки
Хайде да се пробваме да спим

Повярвай ми - адски трудно, съдейки по това колко аз си играх с тази 'елементарна' торта (за Веси и Трейси и жените в тортената тема), а представям си ако трябваше да правя като техните творения

Хубав ден на всички!

"Чудесен бонус" в края на лятото,една седмица преди рождения ден...
Много мъ4но ми стана за Марти, ама и ние не сме цвете. След като не виждам подобрение в състоянието на Макси, тази сутрин ми се издриска 2 пъти по мъни4ко, ама дали от зъби или какво хи4 и не ми се мислеше ве4е и го заведох на преглед. Оказа се същия лекар, който ни видя в 4етвъртак и пак гледа уши, гърло-сливици, гърдите слуша - ами нищо му няма, температура пак мери, вси4ко си е наред, но понеже запо4на да покашля по малко сутрин като се събуди от в4ера и понеже му казах, 4е и леко разтройство има,ама то сигурно е от зъбите, понеже е 1-2 пъти на ден, не е толкова 4есто и попита само сополите какви са и аз като казах зелени и той реши да даде антибиотик

То и вие май от доста време не сте в цветущо здраве,а и на вас ви съвпадна с РД.
! Ще дойде и ден,в който всичко ще е както трябва!
добре,че си направихме сватба миналата година,че сега е абсурд. Една позната ни посъветва непременно да отидем на меден месец,дори и за 2дни,защото като ни тръгне така от началото и .....така си остава! За сега се сбъдва пропоречеството и!
Благодаря за инфото за кухните. Ще се записваме.
поне още две седмици ще съм без лаптоп,дано не ме забравите дотогава.
до скоро и целувки на всички!!! Препоръчани теми