АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 26 847
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Честит рожден ден на сладките малки госпожички Али и Деси! Да са живи, здрави, късметлийки в живота и много много да радват прекрасните си семейства! Гери, Танче честит празник, мили майчета! Невероятен ден ви пожелавам! Много цунки на вас и най-вече на девойките от нас с Анди   bouquet Heart Eyes Hug

# 676
  • Бургас
Ех , Аси , кога станало 12 часа.....благодаря за поздрава, тъкмо и аз си мислех преди малко с какво ли заглавие пак ще ни изненадаш, как не се изчерпа значи  Hug Благодарности от нас Simple Smile

Честит рожден ден на моето маймучне Деси. Не ме бива в словоизлеянията, затова ще си пожелая с прости думи - Да ми е здравичка и усмихната и  да порасне добър и стойностен човек за радост на всички нас  Heart Eyes

Гери, честит първи празник  и на АЛи Simple Smile да е все така спокойна и чаровна, много здраве и късмет и скоро да я зарадвате с братче или сестриче  Hug Целувки от нас и да си изкарате един незабравим празник утре тримката с тати  newsm51

Янче  Hug Heart Eyes

# 677
Честит рожден ден на Деси и Али Hug!Пожелавам им прекрасно детство!
А на вас, майчета- здрави дечица и незабравим празник Hug!

# 678
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСИ И АЛИ  Hug ДА СА МНОГО ЗДРАВИ4КИ, УМНИ, ДОБРИ И ВСЕ ТАКА КРАСИВИ  Hug
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА МАЙКИТЕ ИМ   bouquet  СТРАХОТНИ СТЕ НА СНИМКИТЕ ВСИ4КИ И МАМИ, И ДЕ4ИЦА, а като ви гледам как сте се разсъблекли ми се приплаква 4ак  Confused Ние сме на 4иста зима последния месец, 4е и пове4е май стана ве4е - едни ветрове, едни 4удеса...на моменти като пекне става страшен задух и след няма и 5 мин и айде някой порой ни удави  Rolling Eyes

Амбишъс - нищо не спомена за женското парти  newsm78  Саванка как се е нау4ила да слиза, маймунката хитра  hahaha Ние сме още на изка4ване, но и то сложно, 4е монтирахме и ние предпазните прегради и сега само, ако мама е на кеф да се гъзури да не падне  Joy  Аз те дебна на скайп да те питам за мултивитамините, но нещо те няма. Реши ли се ве4е и какви ще даваш, 4е и аз съм се насо4ила на там. С тия вируси няма да се разберем по 7 дена немога да отсъствам от колежа, за да го гледам и искам с нещо да го подсилвам. Казаха ми , 4е се продават само един вид за деца под 2 год и били под формата на сироп с вкус на портокал. Ако моя бандит утре е по-добре ще ходя да купя, 4е не си е работа така.

Дано утре сме добре, 4е днес повърнахме, 2 пъти имаше аки до врата и неможеше да яде от сополи и хра4ки  #Cussing out Ще забрави как се ходи на детска градина ми се струва  Crazy

# 679
Честит рожден ден на Али и Деси.Пожелавам ви здраве,безгрижно детство изпълнено с много емоции.Радвайте и слушайте мама и тати.

Благодаря ви мамчета за комплиментите  Hug

Аз очаквах Алекс да вдигне температура тези дни и така и стана.Гадните горни зъби дето не искат  да излизат.Сигорна съм,че са те.А и хич не мога да го кърмя,че му е запушено нослето и хърка милото.И мъжо ме нерви.Понеже го събудих и реши да ми се накара,че е болен,а не зъби  #2gunfire Ама мил да му е живота като стане  #2gunfire #2gunfire Вие какво давате за запушено носле  newsm78 Той такива сополи изкара като кихна  #Crazy чак се чудя къде ги е държал.При вас трудно ли избиха горните зъбки  newsm78 Хайде да се пробваме да спим  Praynig

# 680
  • Ах, морето
Честит рожден ден на Деси и Али! Да са здравички, послушнички и все такива чаровници! Честит празник и на мамите!

# 681
Честит рожден ден на Деси и Али! Да сте здрави, все така чаровни, много да слушате мама и тати и все положителни емоции да им носите!

Честит рожден ден и на теб Шайн с малко закъснение! Всичко най-най ти пожелавам!

dyndla малкия дявол е било при вас! Важното е че всичко е наред, въпреки уплахата!

Бърби ти направо ме уби с тази торта - страхотна е! Момичета как ги правите тези чудесии?

# 682
Добро утро! Днес Анди спа непробудно, дори за вода не се буди, само аз по едно време леко я разбудих със скърцащия паркет, за да я завия и използвах да й дам малко водичка. Случва се рядко и адски го оценявам - хубаво се понаспах, въпреки че легнахме късно с мъжо.  Mr. Green

Яна Вд: Стеримар за пръскане и помпата Бейбивак, която се включва към прахосмукачката (поръчва се онлайн, струва 20лв). Особено второто върши чудеса. На нас до момента ни беше адски мъчително излизането само на второто зъбче долен резец) и ако не беше тази помпа не знам какво щяхме да правим. Да се оправя бързо Алекс и жалко, че не е бил добре на рождения си ден Sad

Захирка, ами и аз все това се питам - как ги правят тези красоти.  #Crazy Повярвай ми - адски трудно, съдейки по това колко аз си играх с тази 'елементарна' торта (за Веси и Трейси и жените в тортената тема), а представям си ако трябваше да правя като техните творения  ooooh! Mr. Green Аз просто нямам нерви за сложните фигурки от марципан, нтио пък творческите умения да ги направя и боядисам, а и е адски нестимулиращо да знам, че 99% от хората едва ядат фондана, камо ли фигурките.  ooooh!

Ние отиваме при Софи  Heart Eyes Хубав ден на всички!  Hug

# 683
  • София
Честит рожден ден на Али и Деси. Да сте здрави и много щасливи.
Янче номер едно си. Тортата (розовата) изглежда страхотно все едно я е правил професионалист.

# 684
  • Бургас
Благодаря ви за пожеланията момичета  Hug
Денят започна с много балони, подаръци, радост, а бате Митко е станал в 7ч. от мерак да подарява подаръка на сестра си  Mr. Green

Весел ден на всички!

# 685
  • Бургас
Честит ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Деси и Али и на техните майки Таня и Jijin! Пожелавам на малките красавици да растат чаровни,весели и усмихнати! А на вас мили майчета-много радост и по-мъничко тревоги да ви носят вашите слънца! Весел празник!      newsm38 smile3525

В крайна сметка,резултатът от упоритите сополки на Марти,е бронхит. Tired "Чудесен бонус" в края на лятото,една седмица преди рождения ден...

# 686
Добро утро мам4ета
Фликс - тъкмо за теб си мислех, как ли сте и ти си писала  Cry Много мъ4но ми стана за Марти, ама и ние не сме цвете. След като не виждам подобрение в състоянието на Макси, тази сутрин ми се издриска 2 пъти по мъни4ко, ама дали от зъби или какво хи4 и не ми се мислеше ве4е и го заведох на преглед. Оказа се същия лекар, който ни видя в 4етвъртак и пак гледа уши, гърло-сливици, гърдите слуша - ами нищо му няма, температура пак мери, вси4ко си е наред, но понеже запо4на да покашля по малко сутрин като се събуди от в4ера и понеже му казах, 4е и леко разтройство има,ама то сигурно е от зъбите, понеже е 1-2 пъти на ден, не е толкова 4есто и попита само сополите какви са и аз като казах зелени и той реши да даде антибиотик  Confused Кофти, ама ако това ще ни помогне да се стабилизираме, по-добре да го пием, а в аптеката ми казаха, 4е масово възрастни и деца са болни в областта и затова явно го е предписал. Но е на сироп4е и в аптеката ми казаха, 4е и зле да е пак с този супер безобидния запо4вали винаги лекарите. Така 4е сега имаме да си пием антибиотик 7 дена  Shocked Аз на 1-ви запо4вам в колежа и направо незнам какво да правя  Rolling Eyes Айде стига оплаквания, ще се оправим бързо и на Марти скорошно оздравяване  Praynig  Hug
Яна_вд - и за теб го написах това за сополките, да видш на Алекс какви са на цвят и дали са гъсти или текат като води4ка. Дано и той се оправя бързо  Praynig

# 687
  • Бургас
Мерси,Лиде!  Hug То и вие май от доста време не сте в цветущо здраве,а и на вас ви съвпадна с РД.
И Марти се метна на антибиотик.Но аз май предпочитам така и да минава,защото аз самата бях болнава като малка-с хроничен бронхит.Всяко лято,в края на август,като духнеше студения вятър и бях абонирана.Та сега-втори номер.Само да не задълбава като моето,че отлично знам какво е...  Tired

# 688
  • София
Честит празник на порасналите Деси и АЛИ! Да са здрави и послушни слънчица на мама и тате!
Александра мила, Hug! Ще дойде и ден,в който всичко ще е както трябва!
Яна тортите изглеждат чудесно! Хареса ми синята ХА-ХА  Laughing  и вкусна ще да е отвътре! Розовата си е за Анди! Много фитнес и и среднощен спорт сигурно практикувате,че с това тортоправене,не мога да си представя да не се и похапва Grinning
Шайн ох  Whistling добре,че си направихме сватба миналата година,че сега е абсурд. Една позната ни посъветва непременно да отидем на меден месец,дори и за 2дни,защото като ни тръгне  така от началото и .....така си остава! За сега се сбъдва пропоречеството и! Sad  Благодаря за инфото за кухните. Ще се записваме.

# 689
  • София
Здравейте мамчета,
ние се върнахме от морето.изкарахме си просто невероятно.само че ми се счупи буксата на лаптопа,а предния ден ми изгоря и стационарния компютър.та сега ви следя само през мобилния и затова не пиша,че е ужасно гадно и бавно.много ми е тъпо Sad поне още две седмици ще съм без лаптоп,дано не ме забравите дотогава.
Честит рожден ден на всички бебоци,които пропуснах!!!
Иначе на морето има някскъв ужасен вирус и никол прихвана.изкара и една ангина на крак.добре че беше майка,че като знам каква съм паника като е болна,а така всичко й мина за 3 дни.още няма зъбче Sad
има хиляди неща,които искам да ви напиша,но нямам нерви повече Sad до скоро и целувки на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт