АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 26 855
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • Ах, морето
Честит рожден ден, Шайн! Бъди много щастлива и обичана!

Мерси на всички, които ми отговориха за снимките, но с контрола наистина не става. Аз преди така качвах, но сега, дори и да го натискам, като щракна на друга снимка, маркираната вече се размаркира. Както и да е, де. Аз вече ги качих повечето. На който му се гледат, да заповяда: http://www.facebook.com/photo.php?pid=1462413&id=1478197321# … php?id=1478197321

Лиде, ама това не е питка, а питище.  Grinning Поне на снимката изглежда огромна. Как го омеси това чудо?

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 23:25 от vesi_127

# 661
  • Кърджали
Честит рожден ден на Алекс!Весело и щастливо детство, пълно с много бели Simple Smile
Шайн, честит рожден ден! Бъди винаги обичана!
Ние се завърнахме от село, край с почивката.Поне що годе успях да си почина добре. Вече сме си в къщи.
Снощи четох диагонално, но от сега вече ще влезна в крак със случващото се.

# 662
Веси - вярно се наду доста  Joy Ако искаш рецепта дай скайп на ли4ни и ще я извадя от скътаните рецепти  Peace

# 663
Честит Рожден Ден на Алекс!!!

Шайн - и на теб за много години - още много дечица ти желая!!

Браво на Яна, но пак ще попитам като ги правите тези красоти , кой ви гледа децата newsm78...моето не ме оставя и за 5 минути...

# 664
  • В друго измерение
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДРЕА, АЛЕКС И ПЕТЪР! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!   bouquetЗахира, Покемон, Янче - честито и на вас, момичета!  bouquet

Шайн - Честито и на теб, много здраве, радости и усмивки ти желая! Бъди все така страхотна жена и майка!  Hug  bouquet

Лиде
- големи преживявания сте имали и то точно на деня на празненството!   Sad Надявам се, че сте по-добре вече!  Hug Тортата ми хареса, нищо че не точно същата като на уебсайта, а питката е м-м-м-м-...върха!!!! Много се смях как са ти кръстили... Joy Joy Честита ви  годишнина, разбирателство и любов ви желая!   bouquet

Диндла - наистина голям стрес си преживяала, но малкият дявол е бил. Пак се убеждавам, че не бива да се оставят без надзор децата дори и за минута.

Трейси - браво на Дани, хубав предмет си е избрал на прощъпулника! Simple Smile

Шайн, г-ца Кобрети - и на вас честити годишнини, малко със закъснение, съжалявам  Embarassed! Златна сватба да празнувате, а дотогава разбирателство и любов!

Дани
- Савана отдавна се катери по стълбите. За слизане не и даваме, имаме врата-предпазител, за да няма падания. Обаче мъжът ми забелязал, че тя знае как да слиза. Застава с лице към стълбите, обаче не се впуска да слиза, а се обръща и на заден ход, първото едното краче, после другото и така стъпало по стъпало до долу...вчера 5 пъти по направи, ние я надзиравахме, но честно казано не знам откъде знае, че може така да слиза, а не го е и видяло от нас, защото ние не слизаме така Simple Smile...

Веси, Поли - честити ви христянчета! Бог да ги закриля!

Веси - мн сте хубави на семейната снимка! Simple Smile

Ивушке
- и при нас е така, тия зъби вече от незнам колко време ги чакам да се появят, голямо чесане и пипане е по главата и ушите.

Покемон - добре дошла и от мен!   bouquet

Александра - добре завърнала се!

# 665
Мамчета благодаря на всички за пожеланията към Алекс   Hug Ние празнувахме семейно с брат ми и приятелката му.Желая на малкото ми юначе да е здрав и да има едно прекрасно и щастливо детство.Да се научи да различава добро от лошо.Да цени и най малките неща.Нека мечтите да са му другар,а щастието с него да крачи.Отново благодаря на всички,че споделяте с назе този хубав празник. Hug Hug

Ето и почерпка:

Ето го Алекс на 3 дена И на 1 годинка

По късно ще си прочета докрай,че едва намерих време да вляза  Laughing Сега излизаме навън семейно.

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 22:23 от iana_vd

# 666
  • На плажа
Амбишъс,със сигурност не слизате така по стълбите,обаче аз си ви представих и ми стана много смешно Joy Joy hahaha
Точно за този начин на слизане искам да го науча Нико и постоянно му показвам,пък дано скоро да вдене,че така ще е по-безопасно  Peace
Янче розовата торта е направо върхът  smile3501 smile3501 newsm51 поздравления,много си задобряла и то само с един неуспешен опит,който,може да не изглежда добре,но пък май е много вкусен Laughing Фондана с пудра захар ли го прави и под него слага ли някакъв крем?
Веси и тук да кажа,много сте хубави на снимките от празника  Hug
Александра какво стана с твоите две черти ,нищо не казваш.
Ивуше аз използвам момента ,когато Нико се е наспал и нахранил и тогава е най-спокоен,оставям го да си шета насам-натам и готвя.Е случвало се е и да се разкриви,тогава ми виси по гащите и ми ги сваля  Mr. Green
Яна-вд много е готина тортата и свещичка светеща сте му сложили,сигурно е било весело.А колко е пораснал малкия мъж само   Wink

# 667
  • Кърджали
Кати дивее на дивана до мен, а таткото се прави на готвач. За пръв път от не знам колко време успях да излезна за малко сама на кафе, без малката лепка Whistling
Амбишъс, браво на Савана, щом е схванала как да слиза по стълбите. Аз на Кати на село и показвах, ама пусто му има мерак да слиза на два крака и друг начин не вдява.Та затова я пазя от стълбите. То тук няма и къде да види стълби за да схване.Обаче обожава да я държа и да се изкачва до четвъртия етаж, където живеем.
Дани, ами...Имахме бая време да помислим и накрая решихме, че не можем да поемем такава отговорност. Та решихме да отложим такава стъпка с поне годинка още. Та днес направих аборт, мина леко, без проблеми, уж се държа все едно нищо не е станало, но ми е гадничко.

# 668
Момичета, някоя от вас да пази инфото на Амбишъс за авокадото, което беше пускала преди много време? За каква възраст, по колко и т.н...  Hug

Дани, сетих се, че и Алекс на Терпсихора знае как да злиза, но майка му го оставя да го прави само от едно стъпало и то плътно до него.. Браво, че малчото ти също е добре и си права, че тепърва много ще падат и ще белят нослета, ама е адски гадно. Аз съм падала 2 пъти по брада (и са ме лепили) и си представям вчера Анди колко я е боляло, щом така пищя+днес има рана.  Cry Благодаря за комплиментите за тортата. Не сркомнича - наистина не съм майстор, но се радвам, че напредвам и че има кой да ми помага стъпка по стъпка, та макар и по скайп, ФБ или тортената тема!  Heart Eyes

Алексаднра, ами.. съжалявам Sad  Hug Няма начин да не ти е гадно, но щом така сте решили може би е за добро. Просто бих казала (не че не си го знаеш) от тук насетне наистина да пазете, за да няма пак такива неприятни емоции.  Hug

Труп съм и лягам.  Tired Лека.

# 669
Честит рожден ден на Алекс-желаем му да е много здравичък,да има едно прекрасно детство изпълнено с много щастливи мигове, усмивки и незабравими игри  bouquet newsm59.Яна честит празник  bouquet

Честит рожден ден Шайн-да си жива и здрава, все така позитивна,лъчезарна,готина мама,Бела и мъжо много да те слушат и уважават  bouquet

Янче-браво,все повече задобряваш в тортения бизнес Laughing,само ме изкушаваш тук,а мен хич ме няма в тази насока,трябва да те глобя едно парче от тортата като дойдеш Wink. Бързо да се оправя на малката панта брадичката

Дани-вие за слизане по стълбите се учите а ние още сме на първа база дето се вика,от 1-2 седмици ходи хваната за 2 ръце  Laughing,тъкмо вчера на Магаре казвах че те така бяха с Деси май месец и като гледам колко време има докато и нашето маймунче вземе да ходи както Деси сега, бая пюрета ще изяде Grinning

Захира-пиша ти на лични

При нас тече усилена подготовка за утрешния ни рожден ден-мъжо се е заловил да прави торта Бяла Неделя, която ще е само за нас, а иначе ще празнуваме така: утре ще ходим с приятелки и техните бебета да се почерпим торти,вечерта ще сме си тримата в къщи, а в събота с родата и приятели в един ресторант, та тогава ще е големия купон. Утре ще поръчвам тортата за събота, иначе днес купихме украса за вкъщи. Аз вече в чудо се виждам с това среднощно будуване на Али и днес и купих Дентокинд-дано да й подейства, че така е много гадно.

# 670
  • Sofia
Хей, ние се завърнахме от Плевен. Лелеее как се изкефих този уикенд. Много ни беше хубава разходката в този град, много го харесвам. Винаги си изкарваме страхотно, като ходя там. Дани, супер ти е родния градец, мила.  Hug Да, точно в Мара Денчева бяхме, ти пък как си запомнила...  Grinning С моята приятелка там по женски се впуснахме по магазини, накупихме си разни подаръци, а мъжо и мъжът на приятелката ми разхождаха детето, изобщо не са ни закачали. После разходка в Кайлъка, бяхме в една мнооого готина кръчмичка "Кошарите", София явно ни завидя на яденето и не си искаше нейната манджа, нищо че майка й се е пържила на огъня и яде от моя миш-маш с пърленка. Мнооого й се услади ...  Grinning Та с две думи беше страхотно - разпускащо, развлекателно и много много приятно.  Grinning

Ивуше, на моята кукла ръцете й също са все в устата.

Лиде, има разлика в тортите, но не е чак толкова лошо де... А ти си се измъчила на РД, но пък я виж каква рязка промяна в Макси за секунди... Ей, не можеш ги разбра тези деца ...  Rolling Eyes
А питката наистина ти е страхотна и мноооого голяма...  Shocked

Трейси, стискам палци за Доминиканската Република.  Hug

Веси, честито Християнче! Да бъде жив и здрав! Много е сладък Деско с парчето торта!  Hug

Бърби, много съжалявам за падането на Андичка!  Sad Милата душичка, яко се е ударила, геройче малко ....  Hug  Hug  Hug

Честит 1-ви рожден ден на Андреа, Алекс и Петър!   bouquet   bouquet   bouquet Да растат здравички, игриви и винаги засмени!  Hug  Hug  Hug
Честит празник на мамите Захира, Яна вд и Покемон!   bouquet   bouquet   bouquet

Покемон, добре дошла!  Hug Разбира се, че с радост ще те приемем сред нас!  Hug На въпроса ти - не, моето дете не лази.

Захирка, честито Християнче и на теб!   bouquet   bouquet   bouquet

Диндла, много съжалявам за неприятното преживяване.  Sad Добре че е бил малкия дявол, дето се казва... Дано никога повече не изживяваш такива моменти!  Hug

Шайнче, честит рожден ден, мила!   bouquet   bouquet   bouquet Много здраве, щастие, късмет и само хубави мигове със семейството ...!!!  Hug  Hug  Hug

Асинка, каквато си кративна натура, сигурна съм че ще измислиш най-хубавото и най-доброто ...  Grinning Не се съмнявам в теб!  Hug

Честито Християнче и на Поли Зо!   bouquet   bouquet   bouquet

Ей, Бърборанке, ама какви са тези чудеаса бе?  Shocked Вие тук коя от коя ставате по-добра с тези торти!  Grinning Браво, много е хубава втората ти торта, наистина!   bouquet

Александра, съжалявам.  Sad

Янче от Видин, много ви е хубава тортата!  Laughing

# 671
  • Бургас
Честит първи рожден ден и от нас на Алекс и Петър!

Покемон, добре дошла, по-добре късно /присъединила се/ от колкото никога  Peace От къде си? И на колко е дъщеря ти, ако не е тайна  Hug
Относно пълзенето - Деси така и не се научи да лази до ден днешен, само се примъква седнала по дупе, подпирайки се винаги на лявата ръчичка. Е....вече ходи, но не може да се изправя. Тупне ли по дупе, се примъква по гореописания начин до някъде където може да се набере и изправи  Mr. Green

ЯНче , много красива розова торта, дано и на вкус е така  Peace Приятно ви изкарване в Казанлък, забавлявайте се  Hug

Яна_вд, типично мъжка торта със саби, много сте хубави с малкия Алекс.

jijin, викаш треската започна и при вас. Ние току що приключихме с надуване на балоните - около 30 са Simple Smile дано до утре издържат, че като се сетя на Рени как бяха омекнали  Mr. Green нашите поне са с кръгла форма  Laughing
На мен ми е голям  зор да намеря свещичка с формата на единичка, накрая ще е просто с една свещичка от тия , които са по много бройки в пакетче. Викам си толкова ли много едногодишни има, но после се сетих, че цифрата 1 се слага и на всички други от 10 до 20  Rolling Eyes

Александра,
дано бързо забравиш преживяното днес, покрай грижите за Кати да мине по-безболезнено Hug

Утре се очертава тежък де, имаме гости от сега, утре се очакват и други. В 19 часа ще ходим на заведение да празнуваме, че в къщи няма как да стане - 15 големи и 7 деца   #Crazy  Мъжът ми вика все едно годеж ще правим  Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 00:06 от magare

# 672
Здравейте, момичета Hug!
От сърце благодаря на всички за милите и сърдечни пожелания Hug!Трогнахте ме всички Hug!
Толкова прекрасен празник не съм прекарвала от години. Бяхме с Белослава на ресторант и тя се държа прекрасно. Да не повярва човек, но това е супер, защото тази седмица ни очакват още две мероприятия с нея Laughing. После я разходихме в градската градина. Беше пълно с малки деца, бяха пуснали пеещите фонтани , приказка Laughing. Бях забравила колко е хубав Пловдив нощно време. Ще наваксаме в оставащите топли вечери Laughing.

Аси, наистина голяма лудница те чака, но емоциите си заслужават. Ще чакаме с нетърпение да разказваш после Hug.
Дани, Joyнищо, и аз в кюпа на едногодишните Joy! Тортата с мюсли е на sladka hapka. Утре ще се опитам да се разровя в архива и ще ти я пусна.Тази рецепта е на поне 5 години, но всяко лято намира нови симпатизанти.
Жули, тук мамите хвалят "Първа лъжичка", но аз не съм ги опитвала. Като ти четях поста и се сетих за одисеите покрай вашата сватба Crazy.Е, няма такъв купон като вашия Joy. Явно както му тръгне на човек отначало, така е винаги Laughing.
Трейси, и ние вече само бутаме количката като аксесоар на разходките, но това е , ако сме тримата.Когато сме само двете, Белослава си седи вътре. Та дори и на 1,5 годинки, мисля, че пак ще има нужда от количка, защото бързо се изморяват.
Бърби,напиках се от смях с надписа на първата торта hahaha.И съм трогната дълбоко от вниманието с втората Hug Heart Eyes! А кажи сега как успявате да изядете по една торта на ден Laughing !Напредъкът е изумителен, браво! Ще ме запалите и аз да се пробвам с някой фондан newsm78.
Аз пък успях да направя домашно сладко от боровинки bowuu.Миналата година ми дойде тази муза, защото Белослава само спеше и аз се чудех какво да правя по цял ден, но сега вече не е толкова лесно Crazy. А следващата година може би ще е невъзможно Laughing .

Веси, имаш невероятно красиви деца, а Деско много прилича на кака си. Винаги съм се наслаждавала на снимките ти Hug
Александра, много съжалявам, предполагам, че ти е тежко Sad.Но вие най-добре може да прецените ситуацията и решението.Пожелавам ти след време пак да се похвалиш, този път с желана бременност Hug.
Яна вд, страхотни сте на снимките Hug.
Амбишъс, аз Савана си я спомням как се катереше по стълбите, когато още повечето бебета в темата не пълзяха Hug!
Дю, Коце ти е направил страхотен подарък Hug! Хайде сега отивай да му купиш четка за зъби на човека Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 23:52 от Шайн

# 673
  • Бургас
Оооо забравих да пиша за срещата с jijin  и сладката Али - ако знаете колко се е издължила Алииии, голямо момиче е , спокойна и кротичка, поне на мен така ми се видя Гери....на фона на моето диване, Али беше като ангелче. Вижте ги двете коконки:

# 674
Честит Рожден Ден на двете сладки госпожици Деси и Али...
Да са живи и здрави и много усмихнати

Честит празник и на вас, мили мами...

Общи условия

Активация на акаунт