Аз реших, 4е може да си мама, която да не е писала отдавна и затова така го написах, но ето, 4е още една мама се престраши да ни пише
ааааа ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ АЛЕКС
ДА СТАНЕ ЗДРАВ, КРАСИВ И УСМИХНАТ МЪЖ И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТЕ, ДА СЕ ПРИСПОСОБИ БЪРЗО КЪМ НОВИЯ ГРАД, ХОРА И НАЙ-ВЕ4Е ДА МУ ХАРЕСА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА ЯН4Е - ДА СИ ИЗКАРАШ ХУБАВ ПРАЗНИК, КОГАТО И ДА СИ РЕШИЛА ДА ГО ПРАЗНУВАШ (ама то май беше за в4ера-неделя
) Дани - добре, 4е напомни за Р.Д., 4е аз не погледнах датата на първа страница, а за питката специално ще се ка4а на горния комп. след секунда
Трейси - умно ще ти е детето при вси4ки положения и сънен, и не сънен, и гладен
сладур4е, но каквото и да е хванал, все си е в една посока, така 4е стискам палци да се сбъднат поверията, а за кръщенето - то и аз се кръстих сама преди 2 години и то тук
В един малък бг параклис с кръстник един наш приятел, който е у4ил богословире 1-2 семестъра на времето, та ми разясняваше процедурите, ама накрая пак не ми беше казал, 4е тоя казан не е закрепен стабилно и каот ми казаха да стъпя - аз си стъпах
без малко да наводня положението, а за да вляза в казана ми сложиха стълби4ка
Няма такъв цирк ти казвам
Така 4е някой ден Дани сам ще си реши какъв иска да бъде, а до тогава на теб не ти пре4и да го възпитав в християнски добродетели и да спазваш християнските празници и традиции
.Питата е супер, особено като за първи път, а тортата хич не изглежда зле. Вярно, че няма нищо общо с оригинала, но чак грозна....Не си коси нервите за такива дреболии 

Много благодаря и на теб и на Веси, просто сте незаменими!!!