АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 26 881
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
покемон - добре дошла   bouquet Аз реших, 4е може да си мама, която да не е писала отдавна и затова така го написах, но ето, 4е още една мама се престраши да ни пише  Hug
ааааа ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ АЛЕКС   Hug ДА СТАНЕ ЗДРАВ, КРАСИВ И УСМИХНАТ МЪЖ И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТЕ, ДА СЕ ПРИСПОСОБИ БЪРЗО КЪМ НОВИЯ ГРАД, ХОРА И НАЙ-ВЕ4Е ДА МУ ХАРЕСА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА ЯН4Е - ДА СИ ИЗКАРАШ ХУБАВ ПРАЗНИК, КОГАТО И ДА СИ РЕШИЛА ДА ГО ПРАЗНУВАШ (ама то май беше за в4ера-неделя  newsm78 )
Дани - добре, 4е напомни за Р.Д., 4е аз не погледнах датата на първа страница, а за питката специално ще се ка4а на горния комп. след секунда  Mr. Green Ама как няма да ги поканим сега направо се хвърлям в размисли как да им оправям отношенията на тоя малкия ревльо  hahaha  Joy
Трейси - умно ще ти е детето при вси4ки положения и сънен, и не сънен, и гладен  Joy сладур4е, но каквото и да е хванал, все си е в една посока, така 4е стискам палци да се сбъднат поверията, а за кръщенето - то и аз се кръстих сама преди 2 години и то тук  hahaha В един малък бг параклис с кръстник един наш приятел, който е у4ил богословире 1-2 семестъра на времето, та ми разясняваше процедурите, ама накрая пак не ми беше казал, 4е тоя казан не е закрепен стабилно и каот ми казаха да стъпя - аз си стъпах  Joy без малко да наводня положението, а за да вляза в казана ми сложиха стълби4ка  hahaha Няма такъв цирк ти казвам  Joy Така 4е някой ден Дани сам ще си реши какъв иска да бъде, а до тогава на теб не ти пре4и да го възпитав в християнски добродетели и да спазваш християнските празници и традиции  Hug

# 646
Е, Лиде, паднах душко да се хиля, като си те представих как стъпваш в казана и той се пръсва  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Янушка, няма проблем мила, вземи я покажи тая тортичка, че много ми е интересно. Отивам ей сега да ти купя чинията, че се разбрахме утре с тая моята приятелка да идва да й правя фотосесия на детето и да й дам чинето. После на скайп ще ми дадеш адреса. Бърби, върза се вързаааааа мъжото, не само ами направо замалко да събудим Дани, добре че здрав сън има това дете Mr. Green smile3521 smile3521 smile3521 И за Доминика ми се върза, та сега търся  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Честит рожден ден на Алекс сладуранчов, да расте здрав и усмихнат, да прави пакосни на поразия, за да й побелеят на мама косите (шегувам се разбира се), да порастне голям и силен, усмихнат и добродушен.
На мама и на тати - честит празник и приятно изкарване (семейното). Ще чакаме снимки.

Захирка, чакаме снимки и от вас.

# 647
  • София
Здравеите и от нас с Алексчо. Ч.Р.Д на дечицата които празнуват днес.
Аз се включвам да ВИ се оплача какво ни се случи вчера  с малчо. Моят Алекс живее втори живот мамчета. В неделя си играе малчо както винаги иска все да дърпа и да си завира пръстчето където има дупка. така излиза на балкона който е остъклен и няма как да падне от там и по едно време го гледам как нащия намерил някакъв кабел и дърпа с все сила и докато кажа не и да стана да му се скарам го удря "нещо" по ръката и той почва да реве. Гушкам го аз и баща му веднага изкача да види какво става. Това нещо дето го удря по ръката се оказва някакъв усилвател за интернет, който тъпаците от нета само го прибрали в кутията, а него били хванали с болтове никъде. Включили го в контакта и си тръгнали. Аз дори не съм разбрала че там има такова нещо. Баща му после го мери въпросния усилвател на кантара и се оказва, че е 6кг.
Момичета като си помисля, че това нещо можеше да го удари по главата направо изтръпвам.  От вчера ми е мн. гадно за тази случка и все като се сетя ми се доплаква.  Добре, че малчо се размина само с уплаха.
Това е от нас оплаках ВИ се. Съжалявам, но стана малко дълго.

# 648
Дундла, можело е да бъде много по-зле, недей така, че живее втори живот. Със сгурност много си се уплашила, но като те четях предположих, че го е ударил ток. Слава Богу, че всичко е наред!

Дани, еее вие вече ходите, какво ти безопасно слизане по стълби, ако не гходим  Mr. Green Аз се хваля, че ми е пуснала едната ръка, до ходенето и самостоятелното катерене на стълби има бая време. Ох тези фондани са ОТВРАТ за правене. Обаче аз съм малко 'застани очи в очи със страха, за да го преодолееш'  Mr. Green Правейки ги си вдигам адреналина  Joy

Дан, Трейси после ще я изтипосам тортата да се посмеете дружно  hahaha

Трейси, еееее блазе ти, поне ти си намазала!  Joy hahaha Ама като правите бебе така е, секс по всяко време и авсякъде  Mr. Green Поне при на сбеше така  Joy

Да благодаря и на ВЕСИ, която пък днес също ми помагаше с разни съвети!!!!!   bouquet Весинка, ами не, не трябва да е така с качване по 1 снимка. Странно. Доскоро можеше по 4, а сега го направиха неограничен брой, в смисъл избираш избираш и даваш ъплоуд, но все пак някъде повече от 6-7 не иска да качи едновременно!

# 649
първата ми пита в живота 2007 за Бъдни ве4ер  hahaha спациално за Дани  Hug

Веси - аз ка4их 30 и няколко в4ера на веднъж. Като прика4ам снимките избирам една от компа и веднага натискам контрол-а и го задържам докато събера вси4ки снимки, които искам да ка4а. След като съм готова наситкам оупън и след това можеш да им видиш в дясно бройката на прика4ените, преди да дадеш ъплоуд. Трябва да стане, опитай пак.
Трейси - не бе мила, как ще го пръсна, да го разлея щях, заклати се. Моя кръстник ми каза, 4е на големи хора им измиват само о4и4ките със светена вода и това си е, а мен ме взеха за мезе там и ме ка4иха със стълба да вляза в казана, 4е и ми измиха първо краката и после о4ите, ама това е една друга тема Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 13:02 от Lidiya_81

# 650
Честит рожден ден на Алекс! Да расте здрав и да радва мама и тате Hug!
Честит рожден ден със закъснение и на Петър!

Добре дошла на Покемон Hug!
Лиде, при теб винаги е весело Wink.Питата е супер, особено като за първи път, а тортата хич не изглежда зле. Вярно, че няма нищо общо с оригинала, но чак грозна....Не си коси нервите за такива дреболии Hug.
Янче, я не се скатавай, ами покажи снимка  Hug.Аз нямам нерви да се занимавам с фондани.Тръпката ми е да направя нещо ново на вкус. Имаше една страхотна трта с мюсли и кисело мляко. всеи път започвахме да я опитваме, за да видим дали нещо не й липсва и всеки път с опитването я изяждахме цялата. Но шапка ви свалям за ентусиазма и старанието Hug!
Трейси, много се смях с одисеята на Дани Joy.Така де, човекът си има мнение по въпроса още от сега, а вие се опитвате да го канализирате да върви след някаква питка hahaha.Браво за Доминикана, добре да се потрудите там и да се върнете в увеличен състав Hug
Честити християнчета на Поли и на Веси! Да са ви живи и здрави Hug!

Момичета, почерпете се за мое здраве, че днес ставам на 35 bowuu

# 651

Шайн - да си много оби4ана съпруга и все така грижовна майка  Hug

# 652
Честит Рожден Ден на Алекс
Весело и безгрижно детство...

Честит Рожден Ден ,мила Шайн!!! /Така е, като не ти знам истинското име  hahaha hahaha/
Бъди здрава, щастлива, обичана!
Нека усмивката ти стопля всичко, до което се докоснеш,
 очите ти да окуражават слабите,
а ръцете ти да създават уют и красота край теб!

Да ви кажа и аз запо4нах да стягам рождения ден.Тортите са поръ4ани, балоните и украсата купени....Покривки,чаши ,чинийки и всякакви други щуротийки също...
Свещите купени
Поканите купени и току що надписани, макар ,4е гостите са ве4е поканени по телефона, ама....
Ние рождения ден ще го правим на деня си, на 2 пъти.Сутринта ще се съберем с 4-5 майки с децата в нас,/представям си каква лудница ще стане.2 от децата са на 10 месеца, 1 на 8 мес, 1 на 1 год и 8 месеца , и племенницата на 3,5 години..../, а ве4ерта ще се съберем с нашите приятели пак в нас...Как ще смогна с приготовленията незнам...Идеи имам хиляда в главата,ама какво ще стане и какво не...незнам.Както дойде.

# 653
  • На плажа
Честит за малко да напиша първи  Mr. Green рожден ден Шайн!!!!!Бъди обичана и уважавана жена и майка!!!

Лиде питката ти е невероятна,все едно цял живот пити си правила Laughing
Диндла и аз си помислих,че го е ударил ток.Дечицата ни вече са големи и очите ни трябва да са на 4  #Crazy
Шайн ако знаеш,че и се каня на тая торта от миналото лято(с мюсли и кисело мляко) и накрая загубих рецептата някъде.Ще трябва да се поровя пак.Лабрекс ли я беше правила newsm78
Аси доста ще ти е напрегнато ,дано да мине всичко без спънки и да се получи незабравим РД. Praynig

# 654
  • София
Честит първи рожден ден на Алекс! Да поресне голямо ,голямо детенце и да радва мама и тати!

Честит рожден ден и на Шайн,тя вече е пораснала голямо момиче,така че и пожелавам Белослава и баща и да я слушат много и да и направят хубав подарък!
АСИ недей така,стряскаш ме,готова си значи??? newsm78 Ние вчера разбрахме,че нашият татко ще почива на 25 и 26 и се очертама да празнуваме в Пловдив с бабите и дедитата,които на всичкото отгоре не са в там! Хората са по почивки!  Сега  по нета гледам това-онова и утре като се заприбират бабетата,мойта ще я юрна да върви да поръчва торта.Още съм в пълно неведение.На всичкото отгоре адски много се натоварвам като си ходим в Пловдив и вече съм решила аз да водя парада и да не се впрягам много! За сега гледам и частните кухни,че Силвия домашна манджа и готови пюрета не яде! А ми се ще и да кръстим малката,което за сега категорично не се приема от баща и. Но....той ще се прибере на 27 в София ,че е на работа,пък аз  Rolling Eyes колко му ,да ида и да си я кръстя тихомълком!
Дундла ужасна случка! Само за секунда човек да си вдигне погледа и белят е готова!
Лиде питката е произведение на изкуството! Вероятни е била вкусничка! Тортата изглежда добре,хич не се впрягай! Ми какво е туй животно в тавата? Ти ли го пече , а ?
Честити християнчета на Поли и на Веси!
Трейси голяма веселба ви е бил прощъпулника! При нас Силви първо се насочи към Търговския закон и леля и ,която е адвокат, като рипна,като скочи,като крякна :на леля съдружничката,само как не се напика от радост! То , горкото, я погледна учудено и си зарови из другите предмети!

# 655
Хахаха, Джули, и вие сте имали веселба.
Бърборанкееее, какво става със втората торта? Направи ли го фондана? ако има нещо, питай. Ще помагам доколкото мога.
За ходенето на Анди щях да ти казвам - изооообщо не си мисли, че особено в началото ще е по-лесно. Дани ходи вече от 15 дена, и все трябва да вървя по дире му, защото като тргъне да пада и пада отвисоко и тряска главата. Сега  от два дена вече се научи да пада по дупе, по ния 15 дена бях като гербова марка залепен за него. И сега все още е така де, ама го изпускам вече от време на време от поглед, без да УМИРАМ от страх да не се халоса пак. А пък ако имате и стълби (което знам, че вие имате), още по зле. Все ще ти е мисълта да не се излюмбурка някъде. Та така де ... Аз се надявам до декември да бъде малко по самостоятелен, че да може да си починем там малко. Сега се чудя дали да взимаме количка. Ще бъде на 1,5 год., вече ще ходи, ама пък знам ли ... Да не се налага да го носим навсякъде. Мамите с по-големи деца да помагат.
Лиде, ами аз малко си го поукрасих  Joy Joy
Шайнче, честит рожден ден, пожелавам ти много много щастие,  радости с детенцето, много любов, пари, успехи и всичко, което си пожелаеш да се сбъдне

# 656
Благодаря мами за хубавите пожелания  Simple Smile не съм от шпионите просто реших че на рожденият ден ще си потърсим нови приятелчета.
 Имам въпрос вашите деца лазеха ли? Rolling Eyes
 Дани на Пепи в парка децата му казват пепеджинс Grinning
 Много се радвам е ме приехте във вашана дружина  smile3525
 Малкият се събуди  ще го нахряна и отиваме на разходка с каката.
  ШАЙН Честит Рожден ден жива и здрава и много щастлива!Весел празник! 1dating

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 16:24 от покемон

# 657
Честит рожден на Алекс, да расте здраво и усмихнато дете!   bouquet
Честито и на всички деца, които празнуваха последните 2 дни!   bouquet

Шайн, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!   bouquet

Покемон, добре дошла и от мен.  Hug

Благодаря на всички за милите пожелания. Моето дете ми подари първото зъбче точно на рождения си ден.

Шайн, ние бяхме с такава количка от Джъмбо за 40 лв. на морето. Доволна съм, свърши ни работа, на плажа Коци даже поспиваше в нея, а вечер нарочно го приспивахме пак там, за да седнем да вечеряме. Преди това я бях дала на приятелка за морето, карам я често и в града, здрава е.

# 658
Честит първи рожден ден на Алекс! Много весели игри, усмивки и по-малко бели!!!

Шайн, честит рожден ден!

# 659
Майчета просто треперя! Не мога да не ви покажа 2 торти сътворени от мен за 2 дни. Държа да витие разликата.
На първата смехът е задължителен, на втората... просто я гледам, гледам и не мога да повярвам, че аз съм сътворила така прелест!  Heart Eyes  bowuu bowuu  chef

Шайнче, втората е специално за теб!  Heart Eyes Да си жива, здрава, все такъв готин човек, винаги усмихната и положителна!   bouquet   bouquet   bouquet

Трейска, смей се смей (на първото торте) ама второта, а? Ко ша каиш?  smile3532 smile3533 Много благодаря и на теб и на Веси, просто сте незаменими!!!   bouquet  Hug Колкото до ходенето, ааа далеч съм от мисълта, че ще е по-лесно, но още по-яко и забавно! И стига с това плашене - като започнели да се обръщат, па като пролазели, па като проходили, аааа  Naughty  Mr. Green Аз колко пъти вече казвам, че от немирна щерка не само че не се плаша, а такава съм си я правила  newsm62

Дю, честито зъбчееее  Party

Общи условия

Активация на акаунт